Кухните - 32-ра тема

• 113 226
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Момичета  помагайте! Купила съм си сива гранитена мивка и смятам плота и гърба да са и те в сиво.Уредите са  иноксови.В голяма чуденка съм в какъв цвят да бъдат вратичките на кухнята? Даи-те  предложения.Кухничката е малка за това се замислям да е нещо по светло ,макар че ми се искаше да е вишнаво,но ми се струва че много ще се затвори  кухнята.Вратичките ще ги боядисваме с автомобилна боя,така че има голямо разнообразие от цветове.Предложете цвят

Въпреки, че не харесвам сивото - най-добрата комбинация на сиво е с бордо. Нищо, че кухнята е малка - бордо ще има само на вратичките. Щом като ще ги боядисвате с лак може да направиш и по-светло бордо / или червено - защо пък не  - въпрос на вкус / . Можеш да направиш горе червени вратички, а долу тъмни / кафяво или черно /
В кухните публикувани във форума има доста комбинации на сиво с бордо.
Моята кухня е с вратички бордо, корпус бреза и светъл / почти бял / плот. Всичко това защото не харесвам сивия цвят.
Успех в избора   bouquet

# 541
Момичета  помагайте! Купила съм си сива гранитена мивка и смятам плота и гърба да са и те в сиво.Уредите са  иноксови.В голяма чуденка съм в какъв цвят да бъдат вратичките на кухнята? Даи-те  предложения.Кухничката е малка за това се замислям да е нещо по светло ,макар че ми се искаше да е вишнаво,но ми се струва че много ще се затвори  кухнята.Вратичките ще ги боядисваме с автомобилна боя,така че има голямо разнообразие от цветове.Предложете цвят
Предлагам нещо наситено и искрящо, но аз по принцип си падам по такива съчетания. А дори може да съчетаеш два цвята вратички горе и долу. Бордото(червеното) с черно, или зелено с черно...Имаш много варианти.
  Рорита, чакаме снимкии! Hug

# 542
  • Стара Загора
Здравейте,
Поръчала съм си кухня, но възникна следния проблем:
Гръбчето, което трябваше да е термо, се оказало дефектно и не можем засега да намерим друго, защото свършило. Има същия декор, но ламинирано ПДЧ. Казват ми, че е много лошо да е ПДЧ, а не термо. Какво мислите? Моля, отговорете ми  baby_neutral

Също препоръчвам гръб от термоустойчивия, като на плота. Може да направиш компромис, който най-вероятно ще ти боде очите, но пък дали скоро ще го смениш  newsm78 Едва ли.
По-добре изчакай. Аз чаках 1 месец само за да има плот с дебелина 4 см. от този, който си бях изрбрала и не съжалявам.  Grinning
Успех

# 543
Здравейте,
Поръчала съм си кухня, но възникна следния проблем:
Гръбчето, което трябваше да е термо, се оказало дефектно и не можем засега да намерим друго, защото свършило. Има същия декор, но ламинирано ПДЧ. Казват ми, че е много лошо да е ПДЧ, а не термо. Какво мислите? Моля, отговорете ми  baby_neutral

Ако няма кутлон не е проблем.ако обаче има такъв, съветът ми е да не слагаш незащитено ПДЧ.Просто обяснено....при търкане "почистване" на ПДЧ-то малко по малко се износва меламиновото му покритие, а подмяната му би била кошмарна понеже върху него вече ще са нетежал горния ред кухненски шкафове.Потърси подходящ гръб е съветът ми.

# 544
  • густо майна Филибето
При толкова много сиво направи долните бордо, а горните бели.
Нещо подобно: http://www.interiorwarrior.com/modern-kitchen-design-by-vitali-cucine/
http://www.furnishism.com/photos/patrizia-by-futura-cucine-2-500x333.jpg

# 545
Благодаря за съветите. Утре ще ходя в склада, защото ми предлагат да видя подобен термогръб. Декорът, който поръчах в началото, е дървесен, като вратите, и не ми се иска да се отказвам от него, защото според мен там е чара. Още повече, че останалата част почти е готова.
Свършилият термоплот е на Wodego и се предлага от Хосе - Варна. Случайно да знаете кой внася Wodego?

# 546
  • Стара Загора
Wodego е много добра и качествена марка. Няма да сгрешиш ако изчакаш

# 547
Преди дни ходихме в шоурума на Бланко в Люлин и направо се влюбих в техните мивки. Купихме с цвят на кафе. Страшно ме впечатлиха като обслужване - компетентно и ненатрапчиво.
Пиша това, защото бяхме си заделили деня за закупуване на електроуреди. Направо се отчаях от абсурди там - какво имат, какво нямат - никой не знае, а камо ли за нещо повече. Бях питала преди време за електрон.бг. От многото ми разговори с тях, вече само ме напушва смях. Може би съм имала големи очаквания. Обиколихме и други, търсейки уреди на Бош. Накрая си мислех, че ще остана без електроуреди от всичките абсурдни разговори и обяснения, на които се наслушах. Случайно се натъкнахме на магазин Техно-микс и слава богу, имаха доста неща налични, а и бяха доста наясно.
Та това е от моя опит досега.
Вече сме в очакване на кухнята.

# 548
Бебо, къде пита за цената? На мен от сайта ми казаха, че работят само на едро и ми  затвориха. Харесах една мивка, ама от къде да я купя??? newsm78 newsm78 newsm78 (Няма да се отклонявам към темата колко държат на клиентите си, нямам нерви да оправям всички нередности по пътя си). Crossing Arms Просто искам да си купя мивка, за да си мия чиниите.

# 549
...На мен от сайта ми казаха, че работят само на едро и ми  затвориха. Харесах една мивка, ама от къде да я купя??? newsm78 newsm78 newsm78 (Няма да се отклонявам към темата колко държат на клиентите си, нямам нерви да оправям всички нередности по пътя си). Crossing Arms Просто искам да си купя мивка, за да си мия чиниите.

Най-добрия вариант е да се обадиш пак и да ги попиташ къде я имат тази мивка. Те си знаят дистрибуторите.

# 550
Благодаря за съветите. Утре ще ходя в склада, защото ми предлагат да видя подобен термогръб. Декорът, който поръчах в началото, е дървесен, като вратите, и не ми се иска да се отказвам от него, защото според мен там е чара. Още повече, че останалата част почти е готова.
Свършилият термоплот е на Wodego и се предлага от Хосе - Варна. Случайно да знаете кой внася Wodego?

Намерихме декор- заместител на гръб Wodego, но е на Кроношпан. Надявам се Кроношпан да не са много лоши.
Ето тук голямата плоскост е декора на Wodego, а малката на Кроношпан.
http://minito.snimka.bg/daily/kuhnya.521466.19844933.big

# 551
Доста добре изглежда , само това на Кроношпан май е на малки форми като ламинат нали? Оф ама се изразих  Rolling Eyes

# 552
Да, като паркет е. Ще се яви като разновидност на първото, нещо като от едно семейство, като серия.

# 553

В момента съм на вълна бяла кухня, така че от мен - бяло  Simple Smile

# 554

Общи условия

Активация на акаунт