Кухните - 32-ра тема

• 113 209
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ъгловата кухня не е много удачна заради плота.От цяла плоскост не може да се направи Г-образен плот.Т.е. ще има снадка някъде на ъгъла.Щом там е мивката-има опасност от протичане.

# 586
  • София
rorita И твоята кухня е много хубава  Peace

geryger печеля работен плот , когато ми е в ъгъла мивката. Иначе ъгъла остава някак неизползваем.

Да,  newsm78 би могло да се освободи малко място, но със същия успех би могла да използваш ъгъла за работен плот.
Не ми стои изобщо добре мивка в ъгъла. Още повече пък нарязания термо плот...
Пусни проект.

# 587
Поправка-ъглова мивка имам предвид

# 588
  • София
Поправка-ъглова мивка имам предвид
Може да си го поправиш, като цъкнеш на листчето с писалка от дясо на поста ти Simple Smile

# 589
# 590
  • В най - голямото село
Rorita , Rima много са ви хубави кухните! Със здраве да си ги ползвате!

# 591
Моята ще е срещу печката. Да ме прости господин "Фън Шуй", ама нямам толкова място да се съобразявам с такива неща Mr. Green

# 592
 Rorita, поздравления!
 С паркет ЕГЕР и ние имахме проблеми, но така е, като гледаме цвета, а изключихме за останалите компоненти на паркета. Майсторът се видя в чудо. Преди 4 години в 5 стаи ни слага паркет за половин ден, а сега в апартамента от 2 стаи  цял ден. Чупеше се, излизаха фуги, накрая се получи нещо нормално, но повече в Алати няма да стъпим!

# 593
  • Бургас
rorita,

сподели за контейнерите за подправки, които са на стената?
Контейнерите за подправките съм ги купувала от и-бей.Марката им е ZEVRO.Много са удобни и на мен ми харесват много.

# 594
Rima, какво е това на цокъла под фурната? Прилича на решетка, за какво се слага и задължително ли е, не съм го виждала на други кухни...

# 595
Rorita, поздравления!
 С паркет ЕГЕР и ние имахме проблеми, но така е, като гледаме цвета, а изключихме за останалите компоненти на паркета. Майсторът се видя в чудо. Преди 4 години в 5 стаи ни слага паркет за половин ден, а сега в апартамента от 2 стаи  цял ден. Чупеше се, излизаха фуги, накрая се получи нещо нормално, но повече в Алати няма да стъпим!

А нашия Егер в кухнята се наду около мивката.Така и не знаем от къде дойде това,така си седи леко подуто около снадките точно пред шкафа на мивката.Паркета струваше 26 лв... ooooh!

# 596
Rorita, поздравления!

А нашия Егер в кухнята се наду около мивката.Така и не знаем от къде дойде това,така си седи леко подуто около снадките точно пред шкафа на мивката.Паркета струваше 26 лв... ooooh!
А откъде сте купували паркета?

# 597
Момичета, къде мога да разгледам гръбчета интересуват ме от онези с листенца, цветенца...някой беше дал линк в по стари теми, но сега не мога да го намеря   ooooh!
bouquet

# 598
  • София
Rima, какво е това на цокъла под фурната? Прилича на решетка, за какво се слага и задължително ли е, не съм го виждала на други кухни...

Решетка е! Peace Не било задължително, но било добре да я има!

# 599
А да попитам как си решавате въпроса с коша за боклук.Дали е удобно да е в шкафа с механизъм под мивката или на?

Общи условия

Активация на акаунт