Кухните - 32-ра тема

• 113 195
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
А да попитам как си решавате въпроса с коша за боклук.Дали е удобно да е в шкафа с механизъм под мивката или на?

Моят го сложих там

# 601
Моят е в шкафа. Не е с механизъм,просто е голям кош с капак и педал и специално му предвидихме място. Но аз като готвя и остатъците след вечеря ги събирам в найлонка,която се изхвърля веднага,ако има възможност. Кошът се използва предимно за "сух" боклук.За да не се вмирисва.

# 602
Моят е в шкафа. Не е с механизъм,просто е голям кош с капак и педал и специално му предвидихме място. Но аз като готвя и остатъците след вечеря ги събирам в найлонка,която се изхвърля веднага,ако има възможност. Кошът се използва предимно за "сух" боклук.За да не се вмирисва.

Да, това с вмирисването е доста кофти проблем, аз затова сега имам и на терасата кош.

# 603
Момичета,
аз пак за Интеркерамика...ще ме извините, но малко се подведох като че ли, вие ще кажете. Цените на сайта им на едро ли са или на дребно? Някой купувал ли е мивка на Интеркерамика? Те са търговци на едро. Техните дистрибутори на какви цени продават- на тези от сайта или начисляват отгоре?
Поправка: Цените на Интеркерамика в сайта са без ДДС.

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 11:35 от г-жа Претенция

# 604
На въпроса за паркета -аз съм от Ямбол и го купихме от тук.Интересното е,че в спалнята сме със същия вид,но там нямаме проблеми.Наши познати имат същия вид,но с един тон по-тъмен и те имат в кухнята(купуван е от едно и също място),но отново нямат никакъв проблем.Аз си мисля,че проблема е в къщата,защото е на има-няма година и повина и  си има там някаква влага... ooooh!

Моето кошче в под мивката,не мирише,ако хвърляш всеки ден боклука  Laughing

А мивката ни в банята е на ИнтерКерамик.Ако не се лъжа в сайта им са реалните цени,тези на които продават и дистрибуторите.Цената на изделията (без надценката на продавача) е около 15 %.Аз съм им виждала реалните цени,понеже имаме познат с ВИК и ни продаде (душ,мивка,смесител) на цените,на които той ги взима.

# 605
Имам кош под мивката вграден , но не го ползвам , затова и в новата кухня няма да имам такъв а самостоящ с педал или без е въпроса .

# 606
А мивката ни в банята е на ИнтерКерамик.Ако не се лъжа в сайта им са реалните цени,тези на които продават и дистрибуторите.Цената на изделията (без надценката на продавача) е около 15 %.Аз съм им виждала реалните цени,понеже имаме познат с ВИК и ни продаде (душ,мивка,смесител) на цените,на които той ги взима.
Прощавай, но не можах да разбера - цените в сайта са на дребно или на едро? Какво значи реални? На мен ми казаха, че са без ДДС (от Интеркерамика). Работата е там, че нали уж не трябваше да има цени без ДДС, но не знам как е за търговците на едро. От друга страна пък никъде не пише в сайта (За нас и т.н.), че работят само на едро.

# 607
Ами според мен би трябвало да са на дребно.Гледам в сайта им има доста промени,даже не намерих цените им,не открих нашата мивка да сравня цената-отделили са луксозните серии от другите в отделен сайт.Най-добре отиди в някой магазин,където ги предлагат.Там имат каталози със цените (със ддс,без ддс) и всички модели.А реални цени имах в предвид цената,на която ще ти я продадат в магазин.  Grinning

# 608
нашият паркет на Еггер  чупливия също е от алати...18 лв-пълен боклук,веше не ми пука как стъпвам..да се люпи...догодина ще се сменя с нещо ка4ествено..надявам се

# 609
# 610
  • София
Красота....
И пространство.  Simple Smile

# 611
  • София
didathebest ох, тази първата от къде я изрови влюбих се  Heart Eyes
много исках при нас да стане така, ама пусто точно където завива плота имам врата плъзгаща голяма за към терасата и май няма как да стане , а многооооо искам, чак ме е яд на тази врата  Close
Как ме подкокоросаааа  Laughing утре ще ходя да гледам и да мисляяя , мъж ми ще ми се "радва" много  Mr. Green

# 612
Здравейте   bouquet Днес ходихме в една фирма за оферта и те ни казаха, че гърба на кухнята го правят само от ПДЧ. А аз искам МДФ. Вашите кухни от какъв материал са във вътршната си част? Какво ще ме посъветвате?

# 613
Вашите кухни от какъв материал са във вътршната си част?

Моята е изцяло ПДЧ.

Цитат
Какво ще ме посъветвате?
Зависи какво губиш като е от ПДЧ.

# 614
  • Стара Загора
Здравейте   bouquet Днес ходихме в една фирма за оферта и те ни казаха, че гърба на кухнята го правят само от ПДЧ. А аз искам МДФ. Вашите кухни от какъв материал са във вътршната си част? Какво ще ме посъветвате?

Корпуса на всички кухни се изработва от ЛПДЧ - ламинирани пресовани дървесни частици.
Вратичките могат да бъдат от ПДЧ, ЛПДЧ, МДФ, Постформинг или естествен фурнир. Подреждането е по възходяща цена / ориентировъчно /.
Защо ти е оскъпяване / и то много голямо / за корпус от МДФ  newsm78 Вътре нищо не се вижда, а качественото ЛПДЧ е много добър материал. Препоръчвам ти корпус от ЛПДЧ на добра марка / но не българска, турска или китайска /.
Моята кухня е изцяло от ПДЧ на EGGER. Съжалявам, че не направих вратичките от МДФ или постформинг, но към момента на цялостно обзавеждане на апартамента цената беше доста висока. Пък и преди 2 години кризата не беше разтресла толкова бранша и цените растяха ли, растяха  Mr. Green
Много си харесвам кухнята, тя е едно от любимите ми места, но съм решила когато ми омръзне да сменя вратичките и ща стане една изцяло нова кухня. Пък и няма да струва колкото една нова кухня.
Успех и чакаме да покожеш резултата

Общи условия

Активация на акаунт