Кухните - 32-ра тема

• 113 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте.Записвам се и аз да искам съвет.Правим си кухнята.Имах идеи за цветовете но мъжа ми ми обърка плановете #Cussing out като е поръчал друг цвят врата.Ето го цветаа аз мислех паркета да е ето такъв и кухнята ми да е в тази гама.Но сега трябва да мисля други цветове а нищо не ми идва на ум... ooooh!
Бихте ли ми помогнали?

# 676
Може да се е коментирало назад,но ми е убягнало.Искам мивка от инокс.Не робувам на марки-гледам да ми хареса като дизайн  и да ми е удабна като размер.Но...в магазините различни мивки.Турски,китайски.Дори в един магазин ми казаха,че са от конкретна фирма,Варненска ама не знаят тяхно производство ли е,или внасят.И никой не може да каже инокс ли е това.Поне за инокса се ограмотих,че е стомана с мин.11% хром.Дори прегледах каталога на Тека-на някои мивки пише 18/10 хром/никел.На други не пише и цената е различна.Е то и моделите са различни.Та може ли някой да ме доограмоти по въпроса?Какво друго би могло да е,освен инокс.И какво от това?Ще става на петна,ще ръждясва,ще се огъва?
Благодаря предварително на всяка,която би ми помогнала.

Нашата мивка е ето тази,но с микро-релеф.Исках да е максимално дълбока и с малък отцедник .Исках линиите по отцедника да са изчистени (както се вижда на снимката).Цапа се като всяка друга мивка,почиствам я с препарат за варовик и това е Simple Smile
http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=548
Аз също искам дълбока мивка. Ориентирала съм се към Тека, защото пише че покритието им било такова че драскотините изчезвали от самосебе си. А микролен и микро-релеф едно и също ли е?

# 677
Flea,честито,страхотно е всичко!Аз бих искала да попитам коя фирма изработи кухнята и доволна ли си от обслужването и цената! WinkМоже и на ЛС,много ще съм ти благодарна! HugСъс здраве да си я ползвате! Grinning

# 678
Никой ли не желае да ме посъветва нещо Sad Rolling Eyes?

# 679

Не е ясно много от снимката какъв цвят са ти вратите, но просто трябва да избереш за кухня и паркет нещо, което ще подхожда на тоя цвят. За ламинат - тръгваш по магазините и събираш мостри. Заставаш с тях до вратата и гледаш кое ще подхожда. За кухнята - като тръгнете да я правите, майсторите ще дойдат у вас с карнетката и ще избереш на място цвета.

# 680
първата снимка не е много ясна, но и при това разнообразие на  цветове на пазара е трудно да се дават съвети. моят съвет е да не се използва повече от един цвят във фладер в едно изделие, ако е необходимо комбиниране, да се прави с монотонно. т.е.повече от два цвята да не се използват. трети цвят е възможно, но само ако се използва като акцент, и с мярка все пак!!!  Simple Smile

# 681
Според мен цветът на вратата и този на ламината е абсурдно да се съчетават.Така и така имаш вече врата, вариант ти е да смениш "боята" на ламината.

# 682
  • София

Ох, от сиво в черешово! Разбирам ти мъката защото моя ламинат е баш такова сиво, а от черешовото ми се повдига леко. Но все пак не е толкова лошо.
За какво ти е ламинат в кухнята обаче? Тури си плочки.
А шкафчетата си ги направи винено-червени.

# 683
Инокс Inox e съкратено от inoxidable (неокислим)  , т.е. неръждаема стомана или с други думи се приема че именно такава е хром/никеловата стомана , примерно 18%/10%  хром/никел е точно инокс .

# 684
Доколкото мога да преценя вратите са някакъв златен дъб, а не череша. Сложи си ламинат естествен дъб /или избелен/ - той има сивкави нишки и няма да избягаш съвсем от идеята си. А за плоскостите  за кухнята има достатъчно варианти - отиваш с мострите и избираш.

# 685
http://denizli84.snimka.bg/other/kyhnq.501803.19987242         Вписвам се вече с готова кухня.

# 686
Здравейте, търся си мифка на гръцката фирма Санитек. Модела е 324 ,  а цвета е Сонд Гранит. В Бургас нямат, а могат да ми доставят едва август. Ако някой има кординатите на магазин във Варна или София моля да ме насочи. Иска ми се да издиря и да не чакам до септември.

# 687
  • Пловдив
Бебе_Християн08 - какво да каа освен че  приказна. наистина. да си я ползваш със здраве и да готвиш вкусотийки за това русо къдраво дребосъче.  bouquet

# 688
  • Пловдив
Малко снимки от почти завършената ни дневна, която е вече обитаема, но има още какво да се желае - картините не са рамкирани и разни други по-дребни неща. http://picasaweb.google.com/vili78/Dnevna?authkey=Gv1sRgCP3F8IHr … 01655634295229698
Дълго съзерцавах  Peace Браво, страхотна кухня!!!
Би ли казала колко разстояние остава между масата и столовете и плота?
При мен нещо ми е тясно и само умувам дали ще ни е достатъчно мястото за пътечка между масата и плота и пътечка между масата и стената успоредна на плота  Rolling Eyes

Бебе_Християн08, много хитро решение за телевизора  Peace Удобно ли е да се гледа на такава височина? Това също ми е нерешен проблем, къде да си дяна тв-то Mr. Green

# 689
Здравейте.Благодаря за отговорите.Мъжът ми ще прави кухнята и ще ходим да харесаме само цветовете на плоскостите.Заради цвета на вратата се спрях на ето такъв цвят кухня от този типпаркета ще е светъл.Колебая се за стените понеце не искам бяло,между товаи това.Вие какво мислите?
Бебе Християн,много ти е хубава кухнята,с здраве да си я ползвате.

Общи условия

Активация на акаунт