Кухните - 32-ра тема

• 113 174
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Flea-невероятна кухня!Честито-със здраве да си твориш кулинарни вълшебства в нея!Цветовата концепция на моята кухня е същата-надявам се и аз да постигна този уют който присъства в твоята кухня!

# 661
Стахотна е много ми харесва!

# 662
  • София
Завиждам на flea, прекрасна стая и кухня! Ние докато се подредим така и мога да снимам сигурно ще стане Коледа! Sad

# 663
Fleq,   bouquet, страхотно!

# 664
Flea,кухнята е прекрасна  Flutter

# 665
Flea,
моите комплименти.Кухнята ти е една от най-хубавите,които съм видяла във форума.
Имам въпрос-масата разтяга ли се?И ако се разтяга би ли ми казала колко струва и от къде е купена?

# 666
Flea,
моите комплименти.Кухнята ти е една от най-хубавите,които съм видяла във форума.
Имам въпрос-масата разтяга ли се?И ако се разтяга би ли ми казала колко струва и от къде е купена?
Благодаря!
Масата е този тип http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=16&pid=121, но с размер 90/90 (в разтегнато положение е 1.80). Има ги в повечето големи магазини. В Айко тази от линка, е на една българска фирма, но не се сещам името в момента. Нашата е на тази фирма. Цената беше около 400 -450.

# 667
  • София
Flea,
Браво, честито.
Искам да попитам за диваните.
Може ли на лични малко повече инфо за тях? Благодаря

# 668
# 669
Може да се е коментирало назад,но ми е убягнало.Искам мивка от инокс.Не робувам на марки-гледам да ми хареса като дизайн  и да ми е удабна като размер.Но...в магазините различни мивки.Турски,китайски.Дори в един магазин ми казаха,че са от конкретна фирма,Варненска ама не знаят тяхно производство ли е,или внасят.И никой не може да каже инокс ли е това.Поне за инокса се ограмотих,че е стомана с мин.11% хром.Дори прегледах каталога на Тека-на някои мивки пише 18/10 хром/никел.На други не пише и цената е различна.Е то и моделите са различни.Та може ли някой да ме доограмоти по въпроса?Какво друго би могло да е,освен инокс.И какво от това?Ще става на петна,ще ръждясва,ще се огъва?
Благодаря предварително на всяка,която би ми помогнала.

# 670
Малко снимки от почти завършената ни дневна, която е вече обитаема, но има още какво да се желае - картините не са рамкирани и разни други по-дребни неща. http://picasaweb.google.com/vili78/Dnevna?authkey=Gv1sRgCP3F8IHr … 01655634295229698

Всичко е много хубаво съчетано.Поздравления   bouquet

# 671
Може да се е коментирало назад,но ми е убягнало.Искам мивка от инокс.Не робувам на марки-гледам да ми хареса като дизайн  и да ми е удабна като размер.Но...в магазините различни мивки.Турски,китайски.Дори в един магазин ми казаха,че са от конкретна фирма,Варненска ама не знаят тяхно производство ли е,или внасят.И никой не може да каже инокс ли е това.Поне за инокса се ограмотих,че е стомана с мин.11% хром.Дори прегледах каталога на Тека-на някои мивки пише 18/10 хром/никел.На други не пише и цената е различна.Е то и моделите са различни.Та може ли някой да ме доограмоти по въпроса?Какво друго би могло да е,освен инокс.И какво от това?Ще става на петна,ще ръждясва,ще се огъва?
Благодаря предварително на всяка,която би ми помогнала.

Нашата мивка е ето тази,но с микро-релеф.Исках да е максимално дълбока и с малък отцедник .Исках линиите по отцедника да са изчистени (както се вижда на снимката).Цапа се като всяка друга мивка,почиствам я с препарат за варовик и това е Simple Smile
http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=548

# 672
  • София
Някой срещал ли е гръб за кухня, който изглежда като плочки, нещо такова http://www.bulgres.com/bg/catalog/24.html
Или евентуално достатъчно издръжлив тапет, който да се залепи на гърба...
Моля се някой производител да чете този форум и да ни сбъдва хрумките.  Praynig
Може да се използва стъкло за гръб, което отзад да е облепено с песъкоструйно фолио с някакви шарки...

# 673
Deep one,
Благодаря.На кой производител е мивката?Но все пак въпросът ми беше друг.Та не може ли някой да ми отговори.Манди,а ти?

# 674
Deep one,
Благодаря.На кой производител е мивката?Но все пак въпросът ми беше друг.Та не може ли някой да ми отговори.Манди,а ти?

Има мивки, които се драскат и такива, които не се драскат. Има и такива, които нарочно са направени като надраскани. На мивките обикновено им викат "алпака", но "инокс" е същото нещо, т.е. неръждавейка.

Общи условия

Активация на акаунт