Кухните - 32-ра тема

• 113 165
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Grinning Имам въпрос към тези, които са си боядисали кухнята с бои за коли- какви плоскости използвахте и по-добър ли е този вариант в сравнение с готовите МДФ плоскости? За цветовете знам, че по-лесно се постигат, но за качеството ми е въпроса  newsm78

# 691
Колебая се за стените понеце не искам бяло,между товаи това.Вие какво мислите?
Бебе Християн,много ти е хубава кухнята,с здраве да си я ползвате.
Ами първия май повече подхожда, но най-добре се разбира като ги гледаш наживо.

# 692
  • Стара Загора
Първият цвят е по-хубав.

# 693
...Би ли казала колко разстояние остава между масата и столовете и плота?....

Привет!
Разстоянието между масата и плота (по дългата страна) е 70 см. Миалната е точно зад стола, до мивката и се отвеаря непрекъснато, така че няма как да е по малко.

# 694
Момичета, имам един въпрос за трапезна маса.Поради ограничено място ми се налага да си търся тясна трапезна маса - на 70-75см и по възможност разтегателна. Цвят венге. Някой дали е виждал такива маси или трябва да се прави по поръчка. Аз тези които видях са от 80см и нагоре.... Може и със стъкло да е...
Освен това на какво място се побира такава маса+4 стола от двете й страни???? Да знам какво място да предвидя за масата+столовете...

# 695
  • Стара Загора
lunna pateka, аз също съм с ограничено място. Масата ми е квадрат 90х90 см. и се разтяга като става 90 х180 см.
Не съм виждала квадратни маси по малки от 80 см. - явно ще трябва да правиш по поръчка.
Относно столовете - от всяка страна трябва да имаш място ПОНЕ колкото е дълбочината на стола. Мисля, че повечето са около 40 см., т.е. трябва да имаш към 50 см., за да може да се седне нормално на стола.
Успех в търсенето. Провери в Никром Мебел - от там купих моята. Може вече на имат по-малки.

# 696
Вече и аз мога да се похваля с почти готова кухня  newsm44
Само фурната си чакам още, че я върнах за рекламация и да ми пристигне дивана, да си купя маса и съм готова, но немога да търпя и  ............. ето я : http://prikachi.com/images/212/2405212v.jpg  http://prikachi.com/images.php?images/216/2405216D.jpg  http://prikachi.com/images.php?images/218/2405218P.jpg

Извинявам се, малко е разхвърлено още  Blush
Искам да благодаря на всички ви за полезните съвети. Бяхте ми от голяма помощ   bouquet

# 697
Момичета, имам един въпрос за трапезна маса.Поради ограничено място ми се налага да си търся тясна трапезна маса - на 70-75см и по възможност разтегателна. Цвят венге. Някой дали е виждал такива маси или трябва да се прави по поръчка. Аз тези които видях са от 80см и нагоре.... Може и със стъкло да е...
Освен това на какво място се побира такава маса+4 стола от двете й страни???? Да знам какво място да предвидя за масата+столовете...

И на мен ми е проблем трапезната маса. Вратата на кухнята ни е тясна и ще трябва да потърся по-тясна маса, за да може да влезе през вратата.  Thinking
Ако намерите някъде готови маси с по-малки размери споделете. Иначе и ние ще я правим поръчка, ако не намерим.  ooooh!
Нас това, което виждам изглежда добре. Дай още материал.  Hug

# 698
E тези маси не се ли продават разглобяеми   newsm78

# 699
На тези, които гледахме ние, в най-добрия случай им се сваляше плота само, а краката отдолу си бяха почти на същата ширина като плота и не се сваляха.  Tired

# 700
  • София
Ако си в София, виж в Лабиринт

# 701
разкошна кухня nas!
много ми харесва!

# 702
Здравейте, търся си мифка на гръцката фирма Санитек. Модела е 324 ,  а цвета е Сонд Гранит. В Бургас нямат, а могат да ми доставят едва август. Ако някой има кординатите на магазин във Варна или София моля да ме насочи. Иска ми се да издиря и да не чакам до септември.

Аз купих миналата година мивка на Санитек от този магазин във Варна:
http://www.dekoraty.com/index.php?go=viewcat&cid=25&title=полиестерни
Намират се на околовръстното, бул. Христо Смирненски 145 А.

# 703
Момичета, моята дневно-трапезария-кухня е почти готова. Ето малко снимки:
http://www.flickr.com/photos/40777941@N04/4838398518/

Кухнята и другите мебели в хола ми ги прави Тодор Фроликов, майстора от www.kuhni.bg

А подът какъв е?

# 704
Ох четох, четох и вече съвсем се обърках. Сигурно ще ви е много досаден въпроса ми, но моля ви кажете - личат ли си отпечатъците от пръсти по това МДФ лак? И Само МДФ по добро ли е или с лак? И ако правилно съм разбрала МДФ е по добре от ПДЧ нали?

Общи условия

Активация на акаунт