Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 765
  • 403
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм "за" Доброто.

# 181
  • София
Аз съм с мнозинството и за датата и за заведението.
 Копривке, те не са ли няколко заведения Добро? Ако да - пиши в кое сме.

# 182
Да, 3 са. Аз говоря за това на бул. Гоце Делчев в кв. Бели брези.
Другите даже  не ги знам къде са....само знам, че ги има.

# 183
  • София
Ще трябва да дадеш адрес. Аз знам само това в парка Заимов, но винаги е лудница там.

# 184
  • София
Здравейте Simple SmileRumya ,на предната старничка има линк към заведението,където си има и адреса Peace
Аз също съм"за"

# 185
И аз съм "ЗА"  Peace

# 186
Абе хора, тя свекърва ми живее в тоя район и каза, че в момента там е като Бейрут, разкопано от всякъде, блокади, чудесии ...

# 187
Абе хора, тя свекърва ми живее в тоя район и каза, че в момента там е като Бейрут, разкопано от всякъде, блокади, чудесии ...

Ами май е време да се смени световния лаф "като в Бейрут" с новия по-достоверен "КАТО В СОФИЯ"

# 188
Къде  това?
Аз живея тук и разкопки няма!
Има около НДК, но Добро-то е нагоре по бул. България.

Има разкопки на Дойран, но те ще са още 1 седмица и не ви касаят...
До там се стига много лесно по бул. България в посока Бояна/Витоша, завой на бул. Гоце Делчев надясно и то е след 300-400 метра.

Руми, то в сайта, който съм пуснала има адрес с карта, точен.

# 189
Момичета,ако ме приемете във вашия отбор и ас съм за-и за датата и за заведението.

# 190
  • гр. София
2-ри Октомври. Добре. Ще гледам да се отпиша от работа.

Но да си кажа впечатлетията от Доброто, на Гоце Делчев. Вкусно готвят, но отдавна не съм ходила, така че може да е сменен готвача. И меката им мебел не ми допата, неудобна е, ниска, и мисля че е тясно, за повече маси, който да се съберат на едно место, нали целта е да направим голяма обща маса, а не да сме на отделни маси, също така не ни помнеха резервацията и стана много неудобно пред гостите, а имахме и други планове за вечерта, развалиха ни настроението, а празнувахме РД.

Така че, ако ще се събираме в нашия квартал, аз съм с по-добри впечатления, а и е по-евтино и по-широко в Двата Лъва, който е почти срещу Доброто, има пици и готвено, и външна част, ако не е студено.  http://www.dvataluva.com/

Други заведения в квартала, от който аз имам впечатления са:

Ниагара на Дойран, вкусно готвят, но е по-скъпо.
Мон Ами, пак има пици и готвено, а и там е много удобно за събиране на масите, и  има външна част, но ако е топло, не е скъпо, приятна обстановка. До парка на Културния дом на Красно село се намира, така че има и къде да се разходим. http://www.pizza-monami.com/

Това е от мен. Решавайте. Hug

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 11:08 от idn

# 191
  • гр. София

Не знам точно къде е свекърва ти, но аз не съм видяла никъде разкопки, нито по ул.Нишава, Дойран, Гоце Делчев, Кюстендил, но може и да има някъде ...

А транспорта до тук е освен с Такси е:

Трамвай 5,7, а са пуснали и нови.
Тролей 2,9.
Автобус  83, 102, 73, 204, 76.

За други не се сещам.   bouquet

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 12:20 от idn

# 192
Не знам точно къде е свекърва ти, но аз не съм видяла никъде разкопки, нито по ул.Нишава, Дойран, Гоце Делчев, Кюстендил, но може и да има някъде ...

Аааа, виж к`во ще ти кажа, говорим тука за ссссссссссссвекърва ми. Трябваше да идва у нас да й свършим нейна работа на компютъра, че тя "милата" е много скарана с този вид технология  ooooh!  Щеше да е към 11 у дома, а дойде към 14ч  #Cussing out Извинението й беше, че копаели навсякъде около тях и било като Бейрут (край на цитата) и поради тази единствена причина е закъсняла 3 часа  Crazy
Иначе покрепям мнението ти за Доброто, а също така гласувам за Двата лъва  Mr. Green

Апропо, ссссвеки е блока точно срещу двата лъва, пък тях ги помним от времето когато бяха ламаринена барака, готвеха най-вкусната мусака, която съм опитвала в заведение  eat

# 193
Абе вие кво сте се заподготвяли каточели там ще нощуваме. Един ден е не е седмица. Как мислите хем да говорите хем да ядете. И докато ядете кой ще вдига шум. smile3533. За мен Бели брези е чудно. Ама не разбрах спряхме ли се на нещо или не. Бая хора сме поне да се бяхме преброили за резервацията.
От мен ЕДНО

# 194
  • гр. София
...Иначе покрепям мнението ти за Доброто, а също така гласувам за Двата лъва  Mr. Green

Апропо, ссссвеки е блока точно срещу двата лъва, пък тях ги помним от времето когато бяха ламаринена барака, готвеха най-вкусната мусака, която съм опитвала в заведение  eat

Да...така беше, сега бараката е уютен, приятен  и не мн.скъпо заведение...

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 15:48 от idn

Общи условия

Активация на акаунт