Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 770
  • 403
  •   1
Отговори
# 195
За мен е все тая. Дали Двата лъва" или "Добро"....
Искам да ми е удобно. Каня се за сериозна раздумка с разпивка.

В Лъвовете не съм ходила, помня го от времето, когато беше долнопробна кръчма и някак не ме тегли да отида там въпреки ремонта.
В Добро-то съм била много пъти. Винаги е било чудесно. Не намирам мебелта за неудобна, но тук вече опираме до лични предпочитания.

Каквото решите, от мен имате по 1 глас и за двете места!
Ще направя резервация където кажете. Peace

# 196
Лилка - няма да се стигне до консенсус. Не си ли се научила вече, че като се стигне до окончателно решение и настава тишина. Времето си минава. Съботата си е ден за празници, затова отивай и резервирай. Ти реши. Изненадай ни. Хвърляй боб, карти, чоп... Което се падне.Нищо чудно да има сватби в този ден. Проверявай докато е време, да не мислим пак всичко отначало.

# 197
Копривке Ванчето е права. Аз например не съм била и в двете. Избираш и правиш резервация

# 198
  • гр. София
Момичета не Обсъдихме най-важното според мен, Броя на хората, и дали искате Обща маса или както са си в заведението, но ако не се съберем на Голяма Маса, каква ще е тази сбирка, ако сме Повече хора.
Ако Копривка резервира в Доброто, за мен все ще се намери Нормален стол, не мека и ниска мебел, надявам се, ако ли пък не, то съм си на две крачки от нас и ще се прибера по Живо и Здраво, Това да ми е Проблема...

# 199
  • София
Аз мисля, че резервация за 10-15 човека е добре, дори и повече хора да са казали, че се радват на идеята, то в действителност винаги се случва нещо непредвидено, освен това от София ще има хора, дошли в началато, други по-късно, трети тръгнали си по-рано...Въпросът е от колко часа работят в събота това/тези заведения, за да не идем там в 10.00ч, а те отварят в 11.00 Времето го дават след 20 да си става есенно, явно ще сме вътре.

# 200
Преброих всички включили се: Дими, idn, Ванчето, Копривка, Rumya, Нинон, Виолетката, Ditsen,  Красимира, Блуто, Дарилка, Крисче, Фотка, Петя, Пепи, Валерия, Ай-Ай, Албена- 18. Моля да ме извините за изписването. Ако нещо бъркам кажете. Божеее забравих себе си - 19.

# 201
Лилка, попитай дали ще имат нещо против да си съберем маси. Щото ако се пръснем на групички, ще стане малко тъпо според мен. Друго си е като в Пловдив. да си направим една голяма маса и да си крещим от единия край до другия като на селска сватба. И аз мисля че 10 часа е добре. Кой когато успее, да заповяда.
Ало, Пловдив... вие как се виждате като час на пристигане??? Колко бройки се очертавате и кога имате удобен влак или автобус. трябва и това да обсъдим, за да може, ако Крисче не успее да видим кой ще дойде да ви грабне и донесе в белите брези.
Сега ще драсна и в тортената едно съобщение, да напомня и да се изброим набързо.
1. аз
2. Дими
3. Доня Коприва
4. idn
5. nandelche
6. Фиолетката
7. ditsan
8. Нинон
9. Блуто
10. Дарилка
11. Крисче
12. Фотка
13. Валерия
14. Петя
15. Rumya
16.Ай-Ай
17. Албена,
18.Пепи
19.Краси

Браво! Аз докато се потя да броя,  nandelche ме изпреварила.  Joy

# 202
  • Пловдив
Уффф, аз за сега нищо не виждам.
Толкова ми е натоварено тези дни, че едвам смогвам да седна на РС-то.

# 203
  • София
Лилка, попитай дали ще имат нещо против да си съберем маси. Щото ако се пръснем на групички, ще стане малко тъпо според мен. Друго си е като в Пловдив. да си направим една голяма маса и да си крещим от единия край до другия като на селска сватба. ...
В идеалния случай да сме в отделна зала  Peace ако някое от двете заведения предлага такава, да изберем него.

# 204
И аз съм за една маса, а отделната зала си е направо излишна - ние като зинем тя сама ще се опразни  Joy  Joy  Joy

# 205
  • гр. София
...да си направим една голяма маса и да си крещим от единия край до другия като на селска сватба...
Joy

Супер, такава е и моята представа за Събитието. Като преглеждах Видеото от Батак, и там така направихме, бяхме се събрали на голяма маса и всеки коментираше по своему...   Party

# 206
Супер, такава е и моята представа за Събитието. Като преглеждах Видеото от Батак, и там така направихме, бяхме се събрали на голяма маса и всеки коментираше по своему...   Party

И за да има атмосфера ЗАДЪЛЖИТЕЛНО едновременно с другите Mr. Green

# 207
  • в семейството
Момичета и аз по принцип нямам претенции към заведението. Само се си спомням, че в Доброто бях организирала да празнуваме служебно последната Коледа и като отидохме всичко беше различно от това, което бях уговорила (и то с подробности). Ние бяхме на долния етаж. Като влезнеш веднага по стълбите в дясно.
Може пък да са се променили  Laughing

# 208
Пепи ,организирай се моляте  Praynigне ми се изпуска тази среща нали ще ходим заедно :Краси нали и ти ще идваш

# 209
  • София
Здравейте,да се врътна и тук малко Grinning Претенции за заведението нямам,само да не в Ниагара.Коледното парти на мъжо беше там и хич не остана очарован.И обстановката не му хареласа и порциите не оправдавали бомбастичните цени ConfusedВярно,че няма да се събираме само за ядене и пиене,но...да си дам и аз мнението Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт