Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 842
  • 403
  •   1
Отговори
# 330
  • у дома
Банда, нищо не пречи да се организира един пазар. Нали пак среща гласим за Ноември. Ще се разберем по-подробно и който не може да си пазарува сам, ще му купим каквото иска.

е те това е приказка  Mr. Green

# 331
Ще те оженим пак. Ще се жертваш за каузата. Лилянка ще ти опече пандишпанчета, Дими ще ти ги украси с айсинг... някой китки щеше да прави.... Вече за другите не помня какво искаха, ама аз ще ти съдействам в изяждането, щото по програмата няма с какво да участвам. Най-много да ти стана шаферка.

Щом е за каузата, навита съм! Нали казах, че сватбена торта ми се прави, речено - сторено. Ама искам да е пищна, че да има доста драперии, айсинг, блясък и кво ли още не. И минимум 4 етажа! Иначе не съ женя Crazy

За покупките Крисок, не се коси. Мен не са ми спешни. Дет` се вика, аку много се затръшкам ще скокна и ще си взема. Или ша отида до кака ти Ваня, чи ми е близу.

Никой не ми каза де е срещата. Къде да ви диря, алоууу?

# 332
  • Пловдив

В някакви лъвове.... Копривката беше писала преди 2-3 страници  Simple Smile

# 333
Ами, върни се назад и чети. Големи цветни букви. Ако искаш, можем да се чуем и да СКОКНА да те събера отнякъде. Ъ???Обаче за награда искам да ми налепиш тапети в колата. И малко латекс на тавана, че се е поопушил.  Има ли сделка???
blueeye - ти нещо много телеграфно го раздаваш.  Tired Аз, разбирам че те болАт зАбите, ама това не ти пречи да формулираш 1 изречение в писмен вид.

# 334

Сега, за неразбралите и нечелите повтарям за ТАЗИ среща.:
2ри ОКТОМВРИ - събота,  - ДВАТА ЛЪВА
НАЧАЛО -  11 часа
КРАЙ - непредвидим за момента

# 335
Ако искаш, можем да се чуем и да СКОКНА да те събера отнякъде. Ъ???Обаче за награда искам да ми налепиш тапети в колата. И малко латекс на тавана, че се е поопушил.  Има ли сделка???

Ванче, нИдей. Ша съ набуташ с тая сделка. С ремонта съм до никъде и незнам кога ще стигна до някъде. Само събота и неделя действам по въпроса, а през седмицата е лудница и не става. Тъй че ще си ходиш без тапети още няколко седмици в колата.

Относно срещата, аз имам фул организация за съботата. От 9.15 съм  на събрание на входа за топлофикация, после имам 2 часа работа и сигурно ша дойда към 13.00 часа. Ако не сте се понапили до тогава де. Кат свърша - кацам при лъвовете Simple Smile

# 336
Ако не сте се понапили до тогава де. Кат свърша - кацам при лъвовете Simple Smile

А ако сме се напили и ХЪЛЦАМЕ КВО пак ще се върнеш на работа ли ?  smile3502. Няма начин душко ще трябва да ни гониш.

# 337
Да има някой случайно, излишна 1 ПРАВОЪГЪЛНА подложка, с размери приблизително 30х20 не по-голяма? Ще съм много благодарна, ако ми продадете 1чка в събота. Аз май ще трябва да ходя до онуй магазинче за подложки, дето е в блока на Румя Laughing ама няма да е в момента. Още си имам от кръглите дето делихме преди време и си ми е голям кеф - бръкна си - вадя си  hahaha

Оххх и тая кофа на Пикко много бе...... сърцето ме заболя преди малко...... 76,30.........

# 338
Да има някой случайно, излишна 1 ПРАВОЪГЪЛНА подложка, с размери приблизително 30х20 не по-голяма?
Имам точно 20 на 30. Сребриста. Малко е грозничка, ама върши работа. А, ако много ми се усмихнеш, ще ти изрежа една от бирено картонче и ще ти я облека с фолио. Какво предпочиташ??? Бяло,  Сребристо, златисто или рубинено червено??? Последните три са лъскави. И ми кажи точен размер.

# 339
Лелееееее Ванче, ти ме умори с тия предложения Simple Smile Сега кое по-напред да избера Simple Smile Ако това, най-първото стандартното е мноого грозно, предпочитам сребристо от облечените, ама то и аз ако си намеря картон, с готварско фолио ще го докарам, така че отпада. Но както се казва, аз пак не се сетих  ooooh! но притеснена, че Краси ще ми се скара че правя правоъгълна торта върху кръгла подложка hahaha (Краси  Hug) реших така и така ще се срещаме, да си закупя правоъгълна та да не се излагам Simple Smile. Така че, финално, моля те да ми донесеш това дето ти му викаш грозно, без да се занимаваш с разни обвивания, а ако толкова не ми хареса, аз ще си увия - мерси ти за идеята, която уж не е нова, ама нещо съм тъпа напоследък Simple Smile

# 340
  • в семейството
Hola!  Laughing

Чета тук, че се вписвате в някакви списъци, покупки  някакви правите, а за нас дето не бяхме в час (и в БГ)- нИщо  Crossing Arms
Ама поне някой да мине през Плиска и с едно празно местенце  Laughing . Не че иначе няма да дойда  Mr. Green

# 341
Ама поне някой да мине през Плиска и с едно празно местенце  Laughing . Не че иначе няма да дойда  Mr. Green
Ще те събера пътьом. Аз постоянно си предлагам услугите, ама всички до момента отказват. Така и така ще се лангъркам сама, та нищо не ми пречи. ще се разберем по тИлифонина.

# 342
  • в семейството
van444eto   Hug

# 343
  • София
Ванче-кой отказва превоз-аз искам ,ама ми беше неудобно да те питам. Embarassed
Крисче-мерси за блатовете.

# 344
  • Пловдив
Да има някой случайно, излишна 1 ПРАВОЪГЪЛНА подложка, с размери приблизително 30х20 не по-голяма? Ще съм много благодарна, ако ми продадете 1чка в събота. Аз май ще трябва да ходя до онуй магазинче за подложки, дето е в блока на Румя Laughing ама няма да е в момента. Още си имам от кръглите дето делихме преди време и си ми е голям кеф - бръкна си - вадя си  hahaha

Оххх и тая кофа на Пикко много бе...... сърцето ме заболя преди малко...... 76,30.........

Квадратна 28х28 искаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт