Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 823
  • 403
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Албенкееее, не така!!!  Naughty Naughty Naughty
За теб почивки няма ли??? И ние сме на изпит на следващия ден. А на самия 18ти съм на РД. Обаче не се отказвам...
Така! Станахме 3. Мики е под въпрос. Лили също.

van444eeeeeeeeeeeeeeee, 99% идвам  Mr. Green пупупупупуппу стискай палци да не изникне нещо спешно, щото в съботата ще си бакам като поп  bishop
eli_c-тоооооооооооо, моята пратка е в тебе, нали  Blush Blush Blush Blush Blush Blush  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

van444e, в съботата ще ти звънна и ще се разберем  Peace ако питате мене 8.30 да тръгнем, най-добре  Whistling за прибирането, добре ще да е до 20:00 най-късно да сме си по къщите вече  Thinking  Naughty

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 11:36 от blueeye®

# 76

van444eeeeeeeeeeeeeeee, 99% идвам  
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Тръгваме в колкото кажете. За мен не е проблем. Вие сте с малки деца, вие си знаете.

# 77
  • у дома

van444eeeeeeeeeeeeeeee, 99% идвам  
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Тръгваме в колкото кажете. За мен не е проблем. Вие сте с малки деца, вие си знаете.

аз не съм, щотУ моето е в провинцията и изпратих баща му при него, за да не скучае събота и неделя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Flutter  Flutter

# 78
Ванче, ще ти звънна в събота по някое време да ми кажеш какви са последните инструкции Peace

# 79
  • Пловдив
Ей, кокошарника гледам се посъбра.

Албенка би отбой обаче  Sad Причините са уважителни

# 80
Жалко ,че Албенка няма да дойде... 
Последно,в колко часа се събираме?

И да кажа,че в Пловдив по обед и след обед си става към 40 градуса...та малко не знам как ще я караме на открито...    Mr. Green

# 81
И да кажа,че в Пловдив по обед и след обед си става към 40 градуса...та малко не знам как ще я караме на открито...    Mr. Green
Ами по-добре ще е, отколкото някъде вътре завряни на климатик. Ще оживеем някак си.
Кажете за сбирката??? В колко ще е добре да дойдем?
Софийските кокошки - явете се на спирката на МЕТРОСТАНЦИЯ МЛАДОСТ в 8.45 до 9 часа. Като излезете от Метрото, качете се по левите стълби. Жени и Блюто ми знаят офиса. Точно там се пада. Дими - ще се чуем с тебе ако има проблем. Лилката - ще се чуем и с теб. Но и ти знаеш къде е това. Имаше ли още някой? Само 4 ли сме сигурните???  Sad 

# 82
  • Пловдив

Ами по-добре ще е, отколкото някъде вътре завряни на климатик. Ще оживеем някак си.
Кажете за сбирката??? В колко ще е добре да дойдем?
Софийските кокошки - явете се на спирката на МЕТРОСТАНЦИЯ МЛАДОСТ в 8.45 до 9 часа. Като излезете от Метрото, качете се по левите стълби. Жени и Блюто ми знаят офиса. Точно там се пада. Дими - ще се чуем с тебе ако има проблем. Лилката - ще се чуем и с теб. Но и ти знаеш къде е това. Имаше ли още някой? Само 4 ли сме сигурните???  Sad 

Ванче, когато и да дойдете аз съм на линия.
Другите ще се присъединят при първа възможност, а може и още от началото- стига на тях да им е удобно като час.
Аз за неделя съм отменила всякакви ангажименти.

# 83
  • у дома
Софийските кокошки - явете се на спирката на МЕТРОСТАНЦИЯ МЛАДОСТ в 8.45 до 9 часа. Като излезете от Метрото, качете се по левите стълби. Жени и Блюто ми знаят офиса. Точно там се пада. Дими - ще се чуем с тебе ако има проблем. Лилката - ще се чуем и с теб. Но и ти знаеш къде е това. Имаше ли още някой? Само 4 ли сме сигурните???  Sad  

айде да се събираме от 8.30 до 8.45, белким в 9.00 да тръгнем  Mr. Green аз ще си помисля, ама може да дода с колата до вас, там да паркирам некъде, на "паркинга"  Mr. Green и да се дотътря пеша до офиса или да пия кафе у вас и заедно да се дотътрим  Joy с коя колЪ ше одим  newsm78 аз може да взема едно "анонимно" тортено девойче, ако има място и я пуснат да дойде с нас  Joy  а може и да пробам метрото как е  Thinking

# 84
току що говорих с Дарилка. Идва и тя. Ура!!!
Мики, където дойдеш, там. Ще ходим с големия камион. Днес твоето приятелче ще го изкара от бокса отремонтиран, лъснат и подготвен за дамско парти. Знаеш че е голям и няма да се блъскате вътре. Имаме си климатик, така че и това е добре.  Местата са 7, а дотук сме аз, ти, Дими, Жени, Дарилка ако Лили дойде ставаме 6, така че взимай анонимното девойче. Със сигурност ще има място. Аз ще стана в 6, така че не ме плашиш с кафето.

# 85
Ванчето е казала, ама и аз да кажа: Идвамммммм!  Flutter
Заведенийцето изглежда супер, само ще се заредя с много вода, че верно в Пловдив е голяма жега.

Пепи, нямам търпение да те видя, че така и не успях да ти каза "чао" на Цигов чарк, затва направо ще ти кажа "здрасти".
Албенка, ще ни липсваш, но го направи както ти е удобно.

Нямям търпение да се съберем отново.  newsm68

# 86
  • Sofia
Споделете от колко до колко ще сте на водопой в конюшните, защото аз се оказа, че заради майсторите ще дойда също в неделя, но след 13ч мога да съм в Пловдив най-рано.
Някой ако иска да ми метне един телефон на лични, за да ви преслушам къде сте се преместили на следобедно кафе.

# 87
  • София
Жалко ,че Албенка няма да дойде... 
Последно,в колко часа се събираме?

Aз затова ви предложих да ви водя на село, в полите на Родопите (както поетично се изказвахме в съчиненията по литература  Mr. Green ), ама вие си знаете  Sunglasses

Ида е с температура от снощи  Sad , да видим пак ли ще гледам снимки от срещата само   Confused

# 88
  • Plovdiv->Toronto
Мацки, вземете тесто ако искате да се плескаме. Аз имах една доза гъмпейст но я използвах почти цялата, едни рози правих за Владев ден вчера. Аз ще нося дъстове, четки и тел ако има желаещи  Peace ...

# 89
Елиииииии, ти как я виждаш тая работа, насред заведението да извадим тестата и точилките. Останалите клиенти ще са  Shocked Shocked Shocked . Лично аз бих умряла от срам............... колкото и невероятно да звучи.......  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт