Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 836
  • 403
  •   1
Отговори
# 90
Ванче, абе и аз си мисля че ще сме странна гледка. Нали на раздумка и безалкохолно отиваме? newsm78

# 91
  • Plovdiv->Toronto
Имаше такива мераци, затуй питам  Peace.
Иначе аз съм ОК  Mr. Green. А много публика не вярвам да има, те даже и сервитьорките рядко минават  hahaha ...

# 92
  • София
Е, ако бяхме извадили по една плетка, щеше да е сеир, но виж, това е арт хоби, може и клиенти да надойдат:))) Ще ги метнем на Пепи, Краси...който там може и...готово:) Нищо няма да нося, защото годни теста нямам, но ако все пак се "наложи", бих най-невъзмутимо действала, ще подарим китките на заведението.

Ще гледам 8.30 да съм на метростанцията.

# 93
  • Пловдив
Привет!

Мале, нямам никакво време да видя какво сте писали. Във вторник (13.07) ни съобщиха, че ще кумуваме на (25.07) и съм изпаднала в тих ужас. Ходя като луда по магазините да си търся тоалет и др. Rolling Eyes
Ще дойда и аз да ви видя и да се запозная с някои от вас, с които не съм се виждала на предния семинар. Но не знам дали ще остана до края с вас.  Embarassed

Според мен който иска, да си носи разни теста и атрибути и да си работи. Който не - ще гледа и ще си пие кафето.  newsm62

# 94
  • София
Ели, носи пак книгата, моля те!

# 95
imam okolo 2 kg bial kuvertur. Iska li go niakoi? Kupuvan e predi okolo mesec. Pisha prez tel.Sorry

# 96
imam okolo 2 kg bial kuvertur. Iska li go niakoi? Kupuvan e predi okolo mesec. Pisha prez tel.Sorry
Ако не ме е изпреварил някой,аз ще го взема!    Peace

# 97
Краси, ще го взема Peace

# 98
Абе, никой би няма на вечерната проверка?

Много се забавлявах, радвам се че се видяхме момичета.
Сори, че закъснях, но Дарилчо ще си изкупува вината.  boo

# 99
Ами и аз сега виждам че няма рапортували... Срамота!!! Ама, другарката дружинна мина през банята и падна като чук в леглото. А девойката пък заспа пред мен и ми стана съвестно да и чаткам на главата за да свалям снимки и да пиша.... Та, сега сутрешна проверка. И аз се забавлявах много и се посмях от сърце. Освен телта на Лилката и щипката на "МАРЧЕТО" на стъклото, още някой да си е забравил нещо в полога???

# 100
  • у дома
ТТТТТТТТТук!

изкарах си супер! БлагодарЪ на всички Ви за присъствието (прегръдка)  Mr. Green а на eli-c БлагодарЪ на квадрат   bouquet

имам малко снимки от тилифона, ама ще изчакам първо основните от фотото на ванфорфорфорииитооо и тогаз ще показвам. друго нищУ не съм забравила.... май  newsm78
то било гот да само да се возиш  Flutter  Flutter  Flutter

# 101
........... ванфорфорфорииитооо .............
ванфорфорфорииитУУУ
Научи се да говориш правилно!!!!  Joy Joy Joy
това беше лафа на сбирката!!! ще остане в историята, наравно с "Тихо!!!! Не виждам!!!"  hahaha

# 102
  • София
Да поясня само, че това Ван-фор-фор-фор-итоу е опитът на телефона ми да изговори името на Van444eto:)
И аз, незнайно защо, бях умряла за сън:) Вероятно от тежкия труд по тортения семинар Wink
Ами, какво да ви кажа - забавата беше много добра, искам пак, но то е така с хубавите неща - все не ти стигат:)

# 103
  • Plovdiv->Toronto
http://www.flickr.com/photos/31289853@N08/sets/72157624535716388/

Ето малко снимчици, благодарение на Женя не са съвсем малко  Embarassed Laughing ...
Чакам тя да пусне също, че тя май доста наснима  Peace ....

Аз също си прекарах страхотно, освен талантливи сте хубавици и оригинални умници  Hug ....
А Ван-фор-фор-форитоу направо ме уби от смях, опасна си, другарке   bouquet !

# 104
Не се и съмнявам ,че сте си прекарали чудесно ,като ви познавам почти всички направо ми се плаче ,че ме няма на фотото,но това ми е първата липса така да знаете Wink

Общи условия

Активация на акаунт