Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 801
  • 403
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Eхоо, оставаме ли за 18-ти?

# 61
  • Пловдив
Дааааааа.
Последно решихме да сме в Конюшните и да се съберем към 10:30-11
Може и по-рано ако има желаещи за по-ранен час  Wink

# 62
  • София
За мен е добре!

Някой от присъстващите да има в повече ММ на Пик-ко?  Искам 1 кг. да я пробвам.

# 63
Скоро не съм правила вечерна проверка.  newsm78
Я, ако обичате, софийските пасажерки на кокошарника да се преброим окончателно с което ще потвърдят присъствие. И ако може да кажете на коя е удобното метрото като превоз за да уточним сборен пункт.
1. аз
2.......
.... иначе за час нямам претенции. Долитам когато и където кажете. Няма да е лошо някоя да ми обясни къде са тия конюшни, ама това може и по-натам.

# 64
  • Пловдив

.... иначе за час нямам претенции. Долитам когато и където кажете. Няма да е лошо някоя да ми обясни къде са тия конюшни, ама това може и по-натам.

Абе ти долети, а ние ще де заведем до там  Simple Smile

# 65
  • София
Ванче, броя се под вакантния номер 2:) Ще се чуем и разберем дали, ако дойда с метрото до Младост-спирката, ще ти е удобно. Часът не виждам да има проблем и за мен сега - когато кажеш, ранобудна съм.

# 66
Дими - екстра ми е.
Ако трябва ще ви събирам и по други спирки, ама си мисля че ще е по-лесно да сме само от едни сборен пункт.

# 67
Аз отпадам мили.Ще ми дойде много пьтуването.На 17 сьм на Велико Тьрновои ако дойда и на срещата вечерта няма  да издьржа на работата ,а няма как да отцьствам  Sad

# 68
Ванче, номер 3 Peace
Идвам където и когато кажеш!

# 69
  • Пловдив
Аз отпадам мили.Ще ми дойде много пьтуването.На 17 сьм на Велико Тьрновои ако дойда и на срещата вечерта няма  да издьржа на работата ,а няма как да отцьствам  Sad

Ааааааааааа, тези да ги нямаме.

Ще си вземеш почивен ден  Simple Smile

# 70
Албенкееее, не така!!!  Naughty Naughty Naughty
За теб почивки няма ли??? И ние сме на изпит на следващия ден. А на самия 18ти съм на РД. Обаче не се отказвам...
Така! Станахме 3. Мики е под въпрос. Лили също.

# 71
  • Plovdiv->Toronto

Вчера бях до конюшните, не изглежда да е нужна резервация Simple Smile, в 11 сутринта имаше заети 4-5 от общо 100-тина места  hahaha ... Харесах този навес ако вали, ако не вали има подобни групички от по 3-4 маси под лози, на различни нива. Входа е срещу детската градина Щурче, от римския стадион право нагоре, от дясната страна. Добре е колата да се остави на паркинга пред дома на младоженците наистина, Пепи ще ви упъти  Peace.

Исфинете за огромните снимки, не съм си в къщи и нямам как да ги смаля  Mr. Green!

# 72
Момичета, аз съм  под голяма въпросителна. Вероятно ще се включа в последния момент. Много ми се идва, но нищо не зависи от мен  Sad
Майка ми претърпя много сериозен инцидент преди 5 дена и сега се грижа за нея в свободното си време. Надявам се да е ок и да не се налага в неделя да ходя при нея, но не знам отсега. Ще кажа в събота. Само да не се влоши нещо  Praynig
Ванче ще ти звънна в събота да ти кажа...
А как го планирате, кога ще се приберем обратно в София?

# 73
А как го планирате, кога ще се приберем обратно в София?
Аз мисля да тръгнем оттук към 9, за да може да се занесем до 10 и половина. А връщането - когато кажете, тогава излитаме.

# 74
  • София
Добре, 9.00ч ме устройва напълно:) В събота може би ще е добре да ти звънна да се доразберем, а може и направо като изникна на метростнацията да те потърся, за да се намерим

Общи условия

Активация на акаунт