Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 813
  • 403
  •   1
Отговори
# 135
КРАЯТ НА СЕПТЕМВРИ или НАЧАЛОТО НА ОКТОМВРИ...

някак не ми се отлага много във времето...

# 136
И тази среща ако пропусна, сама ще си вдигна червен картон  hahaha
е, и тази среща ако пропуснеш.... направо тебе ще те направя червена....
Shocked за юли ли говорим или за септември  Rolling Eyes
Ехоооооооо.... Юли е чак догодина.... Погледни календара, алооуууу! Преполовихме Септември  вече....
В това "Славяни" вече 2 срещи пропускам. До едната не стигнах, другата се провали поради грипна епидемия... Дано тази да не къръшка. Нямам нищо против, ама там някой да се наеме да резервира като му дойде времето. щото аз само смътно си спомням къде се намира...

# 137
  • София
Сега ми хрумва, че в "Добро" (едно от заведенията, за които предполагам, че Копривка говори) има и безплатен детски кът с какичка. Ние веднъж бяхме там, Явор почти не го видяхме на вечерята - все си седеше в къта, та ако се очертае, че много от вас ще са с децата - добър вариант. За "При Ванчето" Simple Smile - супер ми е!

# 138
Момичета и аз съм за,само кажете къде и кога.

# 139
  • у дома
Shocked за юли ли говорим или за септември  Rolling Eyes
Ехоооооооо.... Юли е чак догодина.... Погледни календара, алооуууу! Преполовихме Септември  вече....
В това "Славяни" вече 2 срещи пропускам. До едната не стигнах, другата се провали поради грипна епидемия... Дано тази да не къръшка. Нямам нищо против, ама там някой да се наеме да резервира като му дойде времето. щото аз само смътно си спомням къде се намира...

добре, де, тогаз що у заглавието стои ЮЛИ  Mr. Green

мен ми се очертават следващите съботи (дано не и недели) да са работни. може би за 25 и 26, ако сичко върви по план ще съм свободна, ама у нас възстановявайки се от дребна операцийка... тъй, че съм пас. на този етап  Rolling Eyes

# 140
Аз сьщо искам ,но само в сьботен ден иначе ще пропусна пак.В ден недела сьм на работа от 17 часа а сега като започнат учениците и от 16 часа започвам и е невьзможно да отцьствамствам

# 141
  • в семейството
.....или НАЧАЛОТО НА ОКТОМВРИ...

някак не ми се отлага много във времето...

Щи ви разцелувам, ако решите тогава   love001   love001   love001

# 142

добре, де, тогаз що у заглавието стои ЮЛИ  Mr. Green
Защото дзверо, беше тъпо да отваряме нова тема за 5-6-7 страници. Затова предложих да си допишем тази.
Дами, имам предложение.
Наближава 15ти. При всички положения до края на месеца повечето от нас/вас ще използват почивните дни за подвързване на тетрадки и учебници, пазар на разни измислени на родителските срещи неща и т.н. Лятото го изпуснахме и при всички случаи ще сме някъде вътре. Хайде, ако искате да заковем една дата, примерно 9 или 10 Октомври и всеки да има време да си намести плановете и да си освободи деня за тогава. Има 1 месец и в крайна сметка всеки може да си промени плановете като знае отсега че тази дата му е ангажирана.
Ако продължаваме с това темпо, положението пак ще излезе от контрол и до Коледа няма да се съберем.  Какво ще кажете???
Давайте предложения за място, но заедно с предложенията поемайте и отговорност за уговорки, резервация и т.н.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 09:39 от van444eto

# 143
  • Пловдив

добре, де, тогаз що у заглавието стои ЮЛИ  Mr. Green
Защото дзверо, беше тъпо да отваряме нова тема за 5-6-7 страници. Затова предложих да си допишем тази.
Дами, имам предложение.
Наближава 15ти. При всички положения до края на месеца повечето от нас/вас ще използват почивните дни за подвързване на тетрадки и учебници, пазар на разни измислени на родителските срещи неща и т.н. Лятото го изпуснахме и при всички случаи ще сме някъде вътре. Хайде, ако искате да заковем една дата, примерно 9 или 10 Октомври и всеки да има време да си намести плановете и да си освободи деня за тогава. Има 1 месец и в крайна сметка всеки може да си промени плановете като знае отсега че тази дата му е ангажирана.
Ако продължаваме с това темпо, положението пак ще излезе от контрол и до Коледа няма да се съберем.  Какво ще кажете???
Давайте предложения за място, но заедно с предложенията поемайте и отговорност за уговорки, резервация и т.н.

Аз предлагам 2-ри октомври. 9-ти ми е много близо до именният ден и до сватбата на дъщерята на Албенка  Simple Smile Албенка ако знае още отсега ще успее да се освободи от ангажименти и да пътуваме заедно с влака Wink

# 144
  • Sofia
И аз съм за тези по-ранните дати, 25, 26, 2, 3-ти, че другите много се отдалечаваме вече то верно за коледно парти ще се съберем на края.

# 145
25 Септември -
26 Септември -
2 Октомври - Пепи,
3  Октомври -
9 Октомври -
10 Октомври -
Казвайте по 1 твърда дата.

# 146
  • Sofia
Хайде и аз за 2-ри да правя компания на Пепи, моля гласувайте за по-ранните дати, че като гледам как тресе в София да не си пием кафето в някое убежище.  Crazy

# 147
Аааа, на 9ти Октомври Краси има РД... Не може тъй  Naughty 

На 2ри ми е невъзможно, така че аз съм за 26 септември  Peace

# 148
Божеееее не мога да не се чучна тук, аз не съм се появявала от мнооого време, но нещо съм яхнала метлата това лято и само минавам и чета и то явно доста съм изпускала - изобщо не съм разбрала,че сте се виждали в Пловдив. Видях снимките- е супер сте си изкарали и разхотчица сте си направили.......чудно!
Да кажа все пак,че и аз искам да ви видя тук в София и съм съгласна с всичко което кажете  Mr. Green

# 149
Аааа, на 9ти Октомври Краси има РД... Не може тъй  Naughty  
На 2ри ми е невъзможно, така че аз съм за 26 септември  Peace

Ами какво пречи да и изпразнуваме РД ако тя иска??? Тъкмо ще ни донесе торта.  Mr. Green А ти не се скатавай, защото ще черпиш на патерици заради 7 Октомври.
25 Септември -
26 Септември - violetblue
2 Октомври - Пепи, Valeria, van444eto, fotka
3  Октомври -
9 Октомври -
10 Октомври -
На мен ми е все едно, но бих подкрепила Пловдивския отбор. Все пак ще пътуват и съм съпричастна. Затова гласувам 2ри.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 12:26 от van444eto

Общи условия

Активация на акаунт