Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 797
  • 403
  •   1
Отговори
# 150
  • в семейството
2 Октомври

# 151
  • София
Хайде и аз тук Simple SmileЕй,Ванче страхотна идея HugАз нямам претенции за дата,така че каквато се избере ще се постарая да дойда FlutterОх,Valeria,пепел ти на устата,бая ни друсна и нас на 16 етаж ooooh! HugМомичета,нямам търпение да се запозная с вас  bouquet

# 152
  • София
Добре, нека е 2-ри октомври и от мен.

# 153
Каквото и да кажа все тая май...Къмто 2-ри гледам клонят везните
бройте ме и мен там...

Ако някой иска да гласувам за друга дата, може да го изтъргуваме Whistling

Предложения?
ФиолетКЕ? Laughing Laughing Laughing

# 154
Пепи ,много ти благодаря   bouquetЗа 2 октомври съм и аз Peace

# 155

Кажи душе? Нещо по така ли искаш? Сега ще ти редя едно предложение - ако  ми се случи път къмто Лондон, да ти донесе една кутия готов роял айсинг дето Искронето го показа на семинара??? А? А? А?  Mr. Green  Twisted Evil  Joy Joy Joy
Въпреки, че тя Димито по-често го ходи там май ....

Тихо ма, Ваньооооо, що ме портиш така злобно? Тъкмо мислех тая година да се пропусна и да не си правя торта, а ти .... Сега ще трябва да джуркам нещо ...

# 156

Кажи душе? Нещо по така ли искаш? Сега ще ти редя едно предложение - ако  ми се случи път къмто Лондон, да ти донесе една кутия готов роял айсинг дето Искронето го показа на семинара??? А? А? А?  Mr. Green  Twisted Evil  Joy Joy Joy

За кога казваш да гласувам??? Crazy Crazy Crazy

Продадено!!!

# 157
ОК 2 ри октомври ама като обсъждате кръчми пишете и квартала че при нас и рейсовете спряха - Драгалевци.

# 158
  • София
Виолет, аз само веднъж съм ходила в Лондон:) Ама то, така...като тръгне една приказка, ходи обяснявай после, че нямаш сестра:))))))
Впрочем, купих аз от "3 уши" подобно нещо - готов, сух РА - не мисля че тук е темата, ама тук иде реч, та - ако пренебрегнем указанията на опаковката, може би ще се получи нелош ефект.

# 159
Виолет, аз само веднъж съм ходила в Лондон:)

Това е сигурно щото все са ми в главата как разправяш за някакви торти дето отиват там и още имам кътче в мозъка как цъках като прочетох, че стигнала невредима ... Представи си колко съм била впечатлена, че да проектирам нещата и случката  Mr. Green  Crazy

Нооо, нищо, пожелавам ти пак да отидеш, сама знаеш, че там е чудесно  Hug

# 160
  • София
Да, надявам се пак да отида, този път дано посетя и магазин за тортени джаджи:)

Вижте, момичета, които бяхте в Пловдив през юли - http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/905461683-Zapochna_sabarya … ta_v_Plovdiv.html

# 161
  • София
хайде и аз тук  Mr. Green

Аз също предпочитам 2-ри. Дано и да успея да дойда после. Laughing
За заведение, нямам претенции, предпочитам да е сутрин, защото мъжа ми не се справя с преспиване на децата и трябва да съм си вкъщи.

# 162
Mr. Green А ти не се скатавай, защото ще черпиш на патерици заради 7 Октомври.

Тихо ма, Ваньооооо, що ме портиш така злобно? Тъкмо мислех тая година да се пропусна и да не си правя торта, а ти .... Сега ще трябва да джуркам нещо ...

Ха!!! Отворенатаааааа, някъде да съм споменала за какво ще черпиш??? Може да съм имала впредвид да почерпиш за новите си ъъъъъ... джапанки например.... Сама се нахендри....  hahaha оФчи,оФчииииииииии.... нищо нЕма под руното ти душко!!!!

25 Септември -
26 Септември - violetblue
2 Октомври - Пепи, Valeria, van444eto, fotka, petia_tag, nandelche, доня КОПРИВА, dimitrina73 ,
3  Октомври -
9 Октомври -
10 Октомври -
нещо се бъгна и не мога да изляза от цитата! мноУ забавно....

# 163
Mr. Green А ти не се скатавай, защото ще черпиш на патерици заради 7 Октомври.

Ха!!! Отворенатаааааа, някъде да съм споменала за какво ще черпиш??? Може да съм имала впредвид да почерпиш за новите си ъъъъъ... джапанки например.... Сама се нахендри....  hahaha оФчи,оФчииииииииии.... нищо нЕма под руното ти душко!!!!

25 Септември -
26 Септември - violetblue
2 Октомври - Пепи, Valeria, van444eto, fotka, petia_tag, nandelche, доня КОПРИВА, dimitrina73 ,
3  Октомври -
9 Октомври -
10 Октомври -
нещо се бъгна и не мога да изляза от цитата! мноУ забавно....

Нищо не ти се е бъгнало, просто след края на моя цитат трябва да сложиш още едно [/quote], явно в бързината си го изтрила ... Ех оФчи, оФчи, така кат гледам и под твоето руно не е много наличното  Joy Joy Joy

# 164
хахаха

Дими, точно гледах репортажа и си мислех за нашето посещение и преминаване и притичването на Ванчето по павенцата с токченцата покрай къщичката  hahaha

Ванчеееей, аз нали си продадох гласа за кофа РА бре? Що си ме писАла на 2-ри?

Общи условия

Активация на акаунт