Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 763
  • 403
  •   1
Отговори
# 210
Ниагара-та изобщо не е обсъждана!!!
Ще бъде или Добро или Двата лъва.
В понеделник ще се разходя до Лъвовете защото Доброто ми е ясно и ще направя резерве където повече ми хареса. При всички положения, което и да избера после ще има недоволни, но то винаги  така затова ще се доверя на личната си преценка  Blush
Хак да ви е!!! Mr. Green

# 211
  • София
Други заведения в квартала, от който аз имам впечатления са:

Ниагара на Дойран, вкусно готвят, но е по-скъпо.
Мон Ами, пак има пици и готвено, а и там е много удобно за събиране на масите, и  има външна част, но ако е топло, не е скъпо, приятна обстановка. До парка на Културния дом на Красно село се намира, така че има и къде да се разходим. http://www.pizza-monami.com/

Това е от мен. Решавайте. Hug
Щом е включено като впечатление,си помислих,че може да претендира за обсъждане  Grinning
А пък и лаф да става!!!Нали няма лоши чувства Hug

# 212
  • София
Ох, добре,че Нинон ме подсети,че пак щях да изпусна срещата Hug.Пишете ме и мен за 2  октомври.Комшийке/Ванче/сръчквайме от време на време,че едвам смогвам да чета тортената тема...и забравям,че има и други.

# 213
Альоооууу, донята, къде си? Работният ден свърши отдавна  Twisted Evil  Къде го резервира, за да почвам да градя планове  Twisted Evil

# 214
  • гр. София
В понеделник ще се разходя до Лъвовете защото Доброто ми е ясно и ще направя резерве където повече ми хареса.
Хак да ви е!!! Mr. Green

Здравейте момичета. Снощи ходих до Доброто /че аз пък съм наясно с Двата Лъва, там са две преходни зали/. Говорих с управителката, показа ми Вип залата, наполовина с мека мебел, наполовина са столове, има телевизор на стойка, отделно е самостоятелно, на 3-я етаж. Но трябва да сме 14-ет човека иначе щяло да ни е тясно, трябвало да се остави Капаро и да се поръчат Плата предполагам със сирена, месни деликатеси. Даде ми Меню. Ако сме повече, предложи 2-и етаж, в ляво.
Така че "строй се преброй се" та да знае Копривка, бройката и да Резервира където избере.

# 215
  • София
Лилка, попитай дали ще имат нещо против да си съберем маси. Щото ако се пръснем на групички, ще стане малко тъпо според мен. Друго си е като в Пловдив. да си направим една голяма маса и да си крещим от единия край до другия като на селска сватба. И аз мисля че 10 часа е добре. Кой когато успее, да заповяда.
Ало, Пловдив... вие как се виждате като час на пристигане??? Колко бройки се очертавате и кога имате удобен влак или автобус. трябва и това да обсъдим, за да може, ако Крисче не успее да видим кой ще дойде да ви грабне и донесе в белите брези.
Сега ще драсна и в тортената едно съобщение, да напомня и да се изброим набързо.
1. аз
2. Дими
3. Доня Коприва
4. idn
5. nandelche
6. Фиолетката
7. ditsan
8. Нинон
9. Блуто
10. Дарилка
11. Крисче
12. Фотка
13. Валерия
14. Петя
15. Rumya
16.Ай-Ай
17. Албена,
18.Пепи
19.Краси

Браво! Аз докато се потя да броя,  nandelche ме изпреварила.  Joy

Като добавим и Стефина, ставаме 20. Не знам какво да си мисля...дали да не предпочетем все пак отделната зала...едва ли ще ни е тясно

# 216
Eй, хора! Не организираме Коледен банкет все пак. Какво сте се запритеснявали толкова. Нали важното е да се видим и да побъбрим. Обстановката не е толкова важна. Я, като бяхме в Пловдив - колко лъскави заведения имаше и накрая си бяхме на двора. не казвам че беше лошо - никак даже, но не се притеснявайте толкова. Кафенце има навсякъде, бира също. Салатки и мезенца също. Много се притеснявате нещо.
Мисля че зала за 14 човека ще ни е тясна, обаче.  newsm78
Иначе, ако решите предварително да си поръчваме меню - нямам против.

# 217
В понеделник ще се разходя до Лъвовете защото Доброто ми е ясно и ще направя резерве където повече ми хареса.
Хак да ви е!!! Mr. Green

Здравейте момичета. Снощи ходих до Доброто /че аз пък съм наясно с Двата Лъва, там са две преходни зали/. Говорих с управителката, показа ми Вип залата, наполовина с мека мебел, наполовина са столове, има телевизор на стойка, отделно е самостоятелно, на 3-я етаж. Но трябва да сме 14-ет човека иначе щяло да ни е тясно, трябвало да се остави Капаро и да се поръчат Плата предполагам със сирена, месни деликатеси. Даде ми Меню. Ако сме повече, предложи 2-и етаж, в ляво.
Така че "строй се преброй се" та да знае Копривка, бройката и да Резервира където избере.

Довечера след работа ще се разходя до Лъвовете.
Варианта капаро-меню, плата и т.н. според мен не е удачен. Не желая да се ангажираме с подобни подробности защото свят шарен, хора различни. Един иска едно, друг друго, после ще има недоволни, гаранция. Дори да не се кажат право куме в очи нещата вътрешно ще остане кофти усещане "...аз не ям такова, а си го платих или пък аз плащах наравно с другите пък ядох малко"...ей такива...организирала съм не едно и две подобни мероприятия и накрая винаги става така. Нещата не се казват направо. ПОсле се подочуват разни мрънкотеници и е доста неприятно. Някой може да не дойде поради някакви причини изникнали в последния момент, отпада бройка. Управителите започват да мрънкат "ама вие трябваше да сте 20, а не 18...примерно"...Не ни е толкова стройна организацията за да се връзваме чак толкова.
Правя резервето в Лъвовете, събираме си масите и всеки си поръчва на момента каквото желае!
Това от мен!
За 2-ри, 20 човека!!!

# 218
Альоооууу, донята, къде си? Работният ден свърши отдавна  Twisted Evil  Къде го резервира, за да почвам да градя планове  Twisted Evil
На донята и се сцепи четирибуквието от работа последните дни.
Сега пък дребното се разболя...затова зачезнах ПАК!!!

# 219
И аз мисля като Копривката - нооогу сме, разни сме- един кафе, друг бира трети вода от пералнята та така до 20 и като включиш и нашите си ремаркета, които от сега съм сигурна че са се наговорили да ни стУФтят купончето......Не е за кувертчета, ама ША СЪ борим с менютата нали сме грамотни!

# 220
  • София
И аз съм на мнение, че не трябва да се поръчват плата. Ако се почнем от сутринта, аз бих пила кафе и хапнала нещо сладко, а не мезета. Те са подходящи за разпивка на вечерни партита. А и лично аз няма да мога да остана повече от два часа, предполагам, че и другите с малки деца няма да се заседят дълго време.

# 221
.......... и като включиш и нашите си ремаркета, които от сега съм сигурна че са се наговорили да ни стУФтят купончето......
Shocked Shocked Shocked
Я, поясни!!! И деца ли ще си носим???

. Не желая да се ангажираме с подобни подробности защото свят шарен, хора различни. Един иска едно, друг друго, после ще има недоволни, гаранция. Дори да не се кажат право куме в очи нещата вътрешно ще остане кофти усещане "..
Ха-ха-хааааааааааааааааааааа! Другия път ще те оставя да организираш Семинара, за да видиш ти за що иде реч. Да се начетеш на ЛС и да оправяш интригите "зад кадър".  Joy Joy Joy

# 222
Хаха-маха...т'ва е положението!!!
Ти си много мила и деликатна затова ти играят хорце на главата.
 hahaha hahaha hahaha

Ще го организирам Семинара, няма проблем, НО те няма да ме вземат за организатор щото съм зла!

Аз съм малко как да кажа ..."парлива"...те по-старите ме знаят... #Crazy

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 19:32 от доня КОПРИВА

# 223
Аве, диванета такива, на втори октомври ли ще се сбирате бе, не ви е срам  Laughing Аз четох, четох до сега-признавам си не изчетох темата цялата, ама от тук от там хванах, че май началото на октомври ще е срещата-е няма как да здойда, тогава освен че още ще съм си у Испанското, имам и РД-така, че ще пието по едно кафе за мое здраве там!
Аз мислех, че ноември се събирате, ама тогава пък много студено май, а? Я някой да ме трясне по главата с датата на събирането, моля   bouquet

# 224
  • гр. София
Аве, диванета такива, на втори октомври ли ще се сбирате бе, не ви е срам  Laughing Аз четох, четох до сега-признавам си не изчетох темата цялата, ама от тук от там хванах, че май началото на октомври ще е срещата-е няма как да здойда, тогава освен че още ще съм си у Испанското, имам и РД-така, че ще пието по едно кафе за мое здраве там!
Аз мислех, че ноември се събирате, ама тогава пък много студено май, а? Я някой да ме трясне по главата с датата на събирането, моля 

То и аз / и дъщерята и още 2-3-ма сме октомври/ почти ще имам РД, но ще пийнем по едно за твое здраве, ПъК... Ноември може пак да се съберем, защо Не? Hug

Общи условия

Активация на акаунт