Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 271
  • 403
  •   1
Отговори
# 270
  • у дома
Ами какво ни пречи да направим една междинна среща преди това???
Младост??? Тази Неделя???? Към 2-3 часа??? по едно кафе??? Има ли желаещи????  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мчи как  Mr. Green Mr. Green засега мърдам, ще видим нощес и утре заран как ще е, ама до неделя требва да съм кукуряк  Rolling Eyes ама ще бъда с големото ремърке най-вероятно  Mr. Green

# 271

........ ама ще бъда с големото ремърке най-вероятно  Mr. Green
ти за него не се грижи. Аз ще се погрижа. Нали знаеш че ми е слабост и сме си другарчета. Аз ще го забавлявам, разговарям, ще го нахраня, напоя, приспя, успя, и каквото там още му влиза в куверта. Мойто големшкото ремарке ще спинка преди нощна смяна, така че изобщо не мисля да му мяткам оферти за разсейващи мероприятия.  Mr. Green
Марулкеееееее - айде кака, понеж` си мноУ отворена и с най-много претенции, деца и прочее други товари, я много ти се мол` дай идея г`де да се сберем. Кажи и час в който малките твари ще бъдат благоразположени и съпричастни от нуждата на мама им да отдъхне.  Кажи място, на което ще  могат дечурлИгИте ти да се САМОзабавляват, на големите ремаркета да им е забавно, на тебе да ти е близко и удобно, на мен да ми е все едно, ама да е пушливо ит.н. прочее подробности. Където кажеш, там ще се донеса. Мисли бързо, за да мога да привикам и другата оФчи и евентуално Дарилка, щото знам че сме от едно село. Другите които четат, и се чувстват свободни, желаещи и нетърпеливо чакащи 2ри Октомври, нека да заповядат за да видят ЩО Е ТО МЛАДОСТКА ОФФФЦА, И ИМА ЛИ ТЯ РАЗВИТИЕ У НАС....
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ОФОРМЯЩАТА СЕ ГРУПА. ПО КРИТЕРИЯ ЗА КУКАВОСТ, ПО СКАЛАТА ОТ 1 ДО 10, СРЕДНО АРИТМЕТИЧНО ПРАВИМ ОКОЛО 22,3647247843. ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ЦИФРИ СА ПРОМЕНЛИВИ, СПОРЕД МОЕТО ЕМОУШЪН СЪСТОЯНИЕ.
 Предупредих ви, който не го е страх, да заповЕда!
Ама, първо да уточним КЪДЕ??? КОГА????.............. ЗАЩО и КАК е ясно...........

# 272
Възмутена съм!!!!
ФРЪЦ!!!

# 273
Сефте...................
 тръц!

# 274
  • варненка от София
Ванчей, плахо и не съвсем плахо предлагам рандеву у Аутлета Принцес. Кеф ти у боулинга горе, кеф ти доле у кафето, кеф ти у Фенситу (ама там вече Ного изискано ми идва  Mr. Green) Та така викам аз... а като час 4 ми се види добре, че да е наспана малката бухта и т.н.

Кифла-мифла на-на-на....

# 275
Виолетата кво съ спотайва?! И тя е от тая група.
Да доди, да мъ замести.

Аз нИ могЪ. Както казах, къщата ми е с главата надолу и Дарилчо ще ме хване за чирак - дай клещи, дай боя, дай бира и т.н.
Сори, много ми се идва, но на 2-ри ще говоря повече кат за две срещи, че да сбира Ванчето снимков матр`иал и Копривката да ми приглася Simple Smile

# 276
Сори, много ми се идва, но на 2-ри ще говоря повече кат за две срещи, че да сбира Ванчето снимков матр`иал и Копривката да ми приглася Simple Smile
Стига бе!!! Дори и  на полето у тръстиката им дават малко почивка. Я, отиди сега като една примерна подмазвачка, цуни Дарилчо къде трябва, утре стани по първи петли, омеси му една баница, сервирай му едно кИфе в леглото... тра-ла-ла.... после грабвайте мечетата и се напънете. У неделя, същата процедура, като с кафето сабаале му поднеси предложение за по биричка за 1 час у къде беше, чекиЙ да погледна, ... аха у Аутлета Принцес. Домъкни го за 1 час, пък ние ще се постараем да останете 2...3... там някъде.
Аййййййде! Марш в леглото да целуваш!!! И утре да докладваш.

# 277
Еййй, човек да не си легне да спи рано ... Веднъж ... И вие тука, Виолетката ...
Принцес боулинга е супер добра идея   Mr. Green  оФчи може да доведе Ради и аз ще взема Емма и ще ги пуснем да ударят един кегелбан  Mr. Green Ъм, оФчи?

# 278
оФчи може да доведе Ради и аз ще взема Емма и ще ги пуснем да ударят един кегелбан  Mr. Green Ъм, оФчи?
Tired ще го питам и ще ти докладвам.

# 279
Кви са тия целувки и подмазвания?    Mr. Green
Нещо сменявате темата ли  ?    Thinking

То,верно,маалко да залипсва човек и.........   трьгвате у друга посока...    Joy  

# 280
То,верно,маалко да залипсва човек и.........   трьгвате у друга посока...    Joy  
в случая е по-важно, ТИ в каква посока си!!! ще идваш ли на 2ри да си ми морална подкрепа, или ще се скатаеш????
Фиолетченце - човека каза: "МноУ ясно!"  Money

# 281
  • у дома
сега аку некой и каже къФ е тоз Принцес боулинг/Аутлет Принцес и нам си какво още и де се намира, няма да му се разсърдя  Mr. Green

# 282
сега аку некой и каже къФ е тоз Принцес боулинг/Аутлет Принцес и нам си какво още и де се намира, няма да му се разсърдя  Mr. Green

Joy
 hahaha
Ужас, Блютототото, добре, че има време до втори, много щеше да е весело, да питаш това на 1-ви вечерта  Mr. Green

Еййй, голям купон ще се заформи, направо ме е яд, че не съм в БГ в момента  Twisted Evil

# 283
  • у дома

Joy
 hahaha
Ужас, Блютототото, добре, че има време до втори, много щеше да е весело, да питаш това на 1-ви вечерта  Mr. Green

Еййй, голям купон ще се заформи, направо ме е яд, че не съм в БГ в момента  Twisted Evil

ааа това не е за втори, а за предварителния сбор у младостко  
Mr. Green Mr. Green

# 284

Joy
 hahaha
Ужас, Блютототото, добре, че има време до втори, много щеше да е весело, да питаш това на 1-ви вечерта  Mr. Green

Еййй, голям купон ще се заформи, направо ме е яд, че не съм в БГ в момента  Twisted Evil

ааа това не е за втори, а за предварителния сбор у младостко  
Mr. Green Mr. Green

Аааааа, ясноооо-извинена си тогава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт