Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 262
  • 403
  •   1
Отговори
# 285
  • варненка от София
сега аку некой и каже къФ е тоз Принцес боулинг/Аутлет Принцес и нам си какво още и де се намира, няма да му се разсърдя  Mr. Green

Хита у Младост, знеш ли го къде е? Ако ли не идваш до нас и те водя.

# 286
К`во стана сега последно за утре???

В 16 часа у боулинга в Аутлет Принцес? Тъй ли е уговорката?

Емма като разбра, че има опция да ходи на боулинг с Ради заподскача като малоумна ... То по наследство върви  Crazy

# 287
К`во стана сега последно за утре???
В 16 часа у боулинга в Аутлет Принцес? Тъй ли е уговорката?
Тъй вярно, шмати. 16 часа сме там - 2 броя. аз и зет ти.

# 288
  • София
Хм, тарикатки:) (с което искам да кажа и, че ми проработи линка към темата, т.е. - някак си влязох за първи път от 2 дена)

# 289
Дами искам да ви попитам ,може ли някой да ми купи от София формички за гербери и като дойда на 2 да си ги взема.Май сватбената торта ще е с гербери.Пепи ще ми донесе нейните ,но аз искам да си имам и свои.Та ако някой може да ме снабди ще съм му много благодарна.Ох май забравих да се извиня ,че не ми остава време да пиша в темата ,но моля да ме извините Praynig

# 290
  • София
Албенче,ако още не си се разбрала с някой,аз мога да ти взема формичките Simple Smile
К'во става бе,мацки??? Вчера се събрахте,поклюкарствахте,а ние да скучаем в темата,а Crossing Arms Grinning

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 12:28 от ninon

# 291
Аз пък се сетих, че мога да направя алъш вериш, понеже ми трябва половин кофа ММ на Пикко. Смятам да си я поръчам така, че да дойде до събота, та питам има ли желаеш за половин кофа? Демек, продавам. Аааа забравих, че ще ходя утре и блатове да си купя, от тия за рола ванилия, та също можем да си ги поделим. Ако някой иска, така и така ще ходя, мога да му купя от там нещо. Имаше предишния път големи пакети с хартиените кошнички за мъфини, май към 900 бяха, ама като си ги подели човек има за сума време. Аз си ги делих с 3 колежки мераклийки и още имам. Та ако някой се интересува, мога да му взема. Тя Ванчето може и цената им да знае Simple Smile нали е отговорник за асортимента и ценоразписа  hahaha

пп еййй Фиолетке Simple SmileSimple SmileSimple Smile улови ме..... мноооо съм заспала и вече не знамм какви ги говоря и пиша. Редактирах се Simple Smile ти откак стана пак ученичка, мноооо ти идва изказа ха ха ха Simple Smile чакам те да те надъвча аз в събота Simple Smile ей така, не че има повод Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 12:01 от Krische

# 292
А аз съм пък, също се сетих,

Каквооооо .... Shocked  Ти си пък и също си се сетила ... Ех мерак да далиш маса на Пикко, ех чудо  hahaha

# 293
  • София
Krische,аз съм мераклийка за Пикко,ама само за 2 кила Wink Ако ти се разправя,може да ми заделиш Rolling Eyes

# 294
Аз искам да си поделя с някой кошнички за мъфини, бял кувертюр, Деликат и може малко блатове за руло да взема.
Половин кашон ми е много, но 1/3 защо не, а може и половин всъщност, ако няма други мераклии. Ще лапат вити торти!!!

Някой мераклия за бял кувертюр и Деликат?

# 295
Ванчето може и цената им да знае Simple Smile нали е отговорник за асортимента и ценоразписа  hahaha
Ванчето още си има от оная пратка преди 2 години, ако искаш пък да знаеш. И то от малките за бонбони. Те май все още са по 2000 бройки в пакет, ама не съм сигурна.
Последно си спомням, че бяха получили няколко нови вида хартиШки, и бяха на още по-евтини.
Никакъв спомен за цени. Нито сегашни, нито предишни.
Крисче, Стефина искаше ПикКо. Тия дни ме пита, дали искам да делим, но аз щу купувам чак към средата на Октомври.
Ти ли ще взимаш ВИП-гостите от гарата последно???? Ако, да разбери се с тях. Ако, не, кажи за да се организирам аз.
Аз искам да си поделя с някой кошнички за мъфини, бял кувертюр, Деликат и може малко блатове за руло да взема.
Някой мераклия за бял кувертюр и Деликат?
Ах, ти гад такаваааааааааааа!!!! Защо снимките не могат да говорят за да ти я плесна тука и тя да те цитира ка разправяш не висок глас че: ВСЯКА САМОУЖАВАЩА СЕ ТОРТОПРАВЯЧКА, НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВА ГОТОВИ БЛАТОВЕ!!!!! Кой иска да влачи пандишпанки по самолета, ма ооооооооу!!!! К`ви са тия кашони с платки, а???? Я, марш да се дупиш на фурната!!! Никакви платки за тебе. Къде ти отиде САМОуважението, ааааа????
Аз съм мераклийка за половинки Деликат и Бял. Ще се опитам да отида преди събота, за да мога да го разфасовам и да го донеса направо да ти е готов.
Крисчеееееее - кога ще ходиш, звънни да се разберем да се видим там.

# 296
Уууууу, колко си зла!!!

Аз затова искам малко. Да имам за бързи импровизирани торти (плезя ти се) Sunglasses
А не като ми трябва торта от днес за вчера и да пека цяла нощ блатове вместо да спя!

# 297
Значи правим така - аз си взимам половината кофа дето си я искам аз, останалото количество го разделям на 2 - измервам, смятам и връчвам на ninon и Стефина на срещата. Simple Smile Ванче Simple Smile с теб ще се видим явно по-рано  Heart Eyes. А тези формички за мъфини, за които аз говорих са си от нормалните, не за бонбони. Но не зная дали ги има още. И блатовете ще донеса половината, които ще са ми в повече и Доня може да си ги отнесе, стига да не се откаже, че току виж се зарсрамила от поста на Ванчето и реши да се дупи и да пече hahaha hahaha hahaha

# 298
А не като ми трябва торта от днес за вчера и да пека цяла нощ блатове вместо да спя!
Ама, ше печеш, бе!!! Как така ще спиш!!! Ти си САМОУВАЖАВАЩА се, фръцло такава, така че ще печеш. Другия път да не говориш много, много.... И смятам да ти донеса 2та блока там, да ги разфасоваш ТИ!!!!
А тези формички за мъфини, за които аз говорих са си от нормалните, не за бонбони.
Оп, оп!!! Я да уточним нещо, да не стане грешка.  Shocked  Аз говоря за ХАРТИЙКИ а не за формички. Ти за какво говориш. Щото там ФОРМИЧКИ незнам дали има.

# 299
Да си взема сатър значи, а?
За блоковете...и още нещо!!!

Аз съм си фръцла, това всички го знаят, но всичко тръгна от там, че искахте да украсявате дъми.

ФРЪЦ!!!
а сега ми се яви на скайп моля да те питам нещо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт