Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 246
  • 403
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Криси, на мен Петя ще ми носи подложки на срещата и мога да ти дам, но не знам размерите какви им бяха само помня, че е златен правоъгълник.
Я ми кажете това заведение Двата лъва се намира само на едно единствено място в София, нали?
Да уточним преди да тръгна да ги обикалям всичките.

# 346
  • София
подложките са с размер 30x40, по-малки правоъгълни няма, има по-големи, другото е квадрат.

# 347
  • София
И аз да питам - коя е най-близката спирка и кой общ. транспорт/ маршрутка ходи до там?

# 348
  • в семейството
Чудя се ако забърша утре по едно кашонче от белите и кафевите блатове на Илчовски , ще ли има желаещи  newsm78
Чета на Крисче даже не и стигат нещо май  Thinking

# 349
Чудя се ако забърша утре по едно кашонче от белите и кафевите блатове на Илчовски , ще ли има желаещи  newsm78

Има, има, но само ако са платки за рула, а не блатове!  Twisted Evil

И аз да питам - коя е най-близката спирка и кой общ. транспорт/ маршрутка ходи до там?

Руми, точно срещу Двата Лъва в посока от Хладилника/Южният парк към пазара Красно село спират автобуси 73, 83 и 102 (този обикаля "половин" София). В обратната посока, всички автобуси спират почти пред заведението, само жичкаджиите тролеии не щът  Mr. Green Може да се стигне и със автобус 204 или тролеии 2 и 9, но те спират на около 300 - 400 метра от заведението. Маршрутките, които могат да се ползват са 32, 21, 24 (тази е на високосна година по 1/2)

# 350
Бърши, бърши.... все ще се намерят желаещи.

Има, има, но само ако са платки за рула, а не блатове!  Twisted Evil
Доста отдавна НЯМАТ БЛАТОВЕ. Зареждат само за руло. Тия другите се оказа че не само на мен НЕ ми `аресват.

Стефинке - В 10.30 те чакам в локалното, точно срещу изхода от твоята улица.
Фотката - тебе ще те грабнем към 10.40. Стоиш и не мърдаш в локалното пред Плиска /ПРЕДИ СПИРКАТА/.
Други желаещи да бъдат събрани пътьом???
Дестинацията е Младост1 / Цариградско шосе / Бул. България

# 351
  • в семейството

Има, има, но само ако са платки за рула, а не блатове!  Twisted Evil

Да де! такива ! Ще се постарая, но не обещавам!

Фотката - тебе ще те грабнем към 10.40. Стоиш и не мърдаш в локалното пред Плиска /ПРЕДИ СПИРКАТА/.

В платното регулировчик ли да го раздавам или вестници да продавам   Laughing

# 352
В платното регулировчик ли да го раздавам или вестници да продавам   Laughing
Мартеници, по-добре!!! И "оригинални" фанелки за 5 лв/2 броя. А, може и кашона с платките да отвориш. това ще е нещо ново за циганията на Плиска. Токувиж, тръгнала стоката. Ако има успех, като дойда, може да отворим багажника и да шитнем на Лиляна продуктите.  hahaha

# 353
  • София
Други желаещи да бъдат събрани пътьом???
Дестинацията е Младост1 / Цариградско шосе / Бул. България

освен да застана на Ялта и мен да подбереш?  Laughing Иначе се мятам на 9-та и си се влача с нея.

# 354
освен да застана на Ялта и мен да подбереш?  Laughing Иначе се мятам на 9-та и си се влача с нея.
нЕмаш грижи!!! в 10,45-50 ще сме там.

# 355
Ммммммммммм hahaha гледам Младосткото такси се запълнило вечееее hahaha и разписание си има hahaha И Хаджи Димитровото е пълно моля, не се блъскайте ..... newsm01

10:25 подбирам Дестини
10:40 от жп гарата забираме Пепи и Албенка, за Краси не знам, нооооо ще я сместим Simple Smile за сега я броя и нея
ииииии

travel travel travel
колективно с блатове и "захарна паста"
lalalala lalalala  beer beer3 beer2 beer beer3 beer2 beer beer3 beer2
cheers cheers cheers beer beer beer

докато
Drunk Drunk Drunk

# 356
  • Пловдив
Ммммммммммм hahaha гледам Младосткото такси се запълнило вечееее hahaha и разписание си има hahaha И Хаджи Димитровото е пълно моля, не се блъскайте ..... newsm01

10:25 подбирам Дестини
10:40 от жп гарата забираме Пепи и Албенка, за Краси не знам, нооооо ще я сместим Simple Smile за сега я броя и нея
ииииии

travel travel travel
колективно с блатове и "захарна паста"
lalalala lalalala  beer beer3 beer2 beer beer3 beer2 beer beer3 beer2
cheers cheers cheers beer beer beer

докато
Drunk Drunk Drunk

Красито няма да идва  Sad

# 357
  • София
освен да застана на Ялта и мен да подбереш?  Laughing Иначе се мятам на 9-та и си се влача с нея.
нЕмаш грижи!!! в 10,45-50 ще сме там.
там съм   Grinning

# 358
Утре пристигаме  newsm44

# 359
Мацки, само да ви пожелая весело изкарване-да направите много снимки, и да се наговорите много добре-да обмените техника и познания  Heart Eyes  Айде и да не пиете много  bowuu  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт