Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 498
  • 702
  •   1
Отговори
# 630
Момичета помогнете,ако сте срещали отзиви за хотел Елица.
И коя туроператорска фирма да предпочета,че като четох за ретур....

# 631
Защо не направите анкета, кой в кой хотел ще бъде? Ще бъде по- лесно и бързо за сега търсещите, един вид рейтинг на хотелите

# 632
# 633

Ани,  информацията ми е  от мес 07/2009, но  за Елица  много  хубави неща мога да разкажа. Спокоен хотел, прекрасни басейни, бар добре зареден и  работещ в средата на   басейна, храна - богат избор и  разнообразна, анимацията им не става, пародия беше  абсолютна, стаите са  сравнително големи, чисти, баните са с вана, всеки ден минава камериерка, минус според съпруга ми е, че  не е  ултра АИ, но  поне  това което предлагат  го  има  винаги  Peace
само хубави спомени имам от  почивката ни в Елица  Heart Eyes

# 634
Крис благодаря за информацията,клоня към Елица,защото е по ефтин от Боряна.А претъпкано ли е на плажа и басейна,в смисъл има ли свободни шезлонги.Миналата година бях в Рубин и това не ми хареса,че трябваше по рано да се ходи,а около обяд трудно се намираше места.

# 635
Крис благодаря за информацията,клоня към Елица,защото е по ефтин от Боряна.А претъпкано ли е на плажа и басейна,в смисъл има ли свободни шезлонги.Миналата година бях в Рубин и това не ми хареса,че трябваше по рано да се ходи,а около обяд трудно се намираше места.

Рубин в Албена ли е?  не го знам
винаги сме  имали поне 2  шезлонга пред детския басейн, зад нас с плажа ни делеше 30 см  оградка, плажа  беше  спокоен  Peace

# 636
  • В светлината на слънцето
Кошарите в Албена не се плащат изобщо, дори еднократно, сигурна съм, защото миналото лято не плащахме в Славуна, а това лято в хотелите, от които се интересувах конкретно и говорих с управителите им ни гарантираха кошара, ако решим че имаме нужда от такава за малкия. Това са хотелите Орлов, Добротица, Боряна, Калиакра, Фламинго гранд. Просто други хотели не ме интересуваха и не съм питала, но съм почти на 100% сигурна, че така е в целия комплекс - тоест безплатни са.
Плажът през двете тройки хотели Боряна-Нона-Елица и Мура-Славуна-Гергана е в пъти по-спокоен от останалите места, тъй като е по-отдалечен от центъра. Сравнително спокойно е и пред Арабела-Калиакра-Добротица. В центъра е гмеж, няма какво да се лъжем.  Crazy

# 637
Рубин в Албена ли е?  не го знам
винаги сме  имали поне 2  шезлонга пред детския басейн, зад нас с плажа ни делеше 30 см  оградка, плажа  беше  спокоен  Peace
[/quote]
Рубин на Св.Св Константин и Еленена,там плажа е малък,много малък

Благодаря ви,започвам да звъня за Елица,ако има свободни места за края на юли.Чудя се дали ще има по изгодни оферти в посладната минута за края на юли,какви са вашите впечатления

# 638
  • В.Търново

Тук можеш да прочетеш:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471244.315
Има доста коментари за Елица,но вече не помня кое къде е писано.Само знам,че за миналата година коментарите не са от най-положителните.За тази година някой писа,че имало доволни.Анимацията обаче почвала в 15ч. на силни високоговорители и събуждали всички на ред.Стаите били доста тесни.Иначе хотела е точно на плажа в пясъка,а центъра е леко отдалечен и за малки деца ще е изморително дългите разходки.
Нека друг ,ако знае нещо да пише. Peace

# 639
ето  снимки от Елица
http://www.facebook.com/album.php?aid=33187&id=1239461776&l=b98c2af311

стаята беше с  легло на 2  етажа за децата, леглото е  достатъчно  голямо,  докато в Компас спахме на легло персон и половина, имаше единично легло за каката, и тъй като отказах  да спим 3  на  легло за човек и 1/2   ми дадоха  кошара, след  внасянето на която вече в стаята нямаше как да се разминем

# 640
Била съм в Нона и мога да твърдя, че тази тройка хотели не са далеч от центъра на комплекса.
Не погледнах дали Ана има подпис с възрастта на децата, но когато ние ходихме, синът ми беше на 4 години и изобщо не му беше проблем ходенето до Луна парка, например. Стаите са малки, наистина, но ако сте с едно дете не е чак такъв проблем Peace

# 641
  • В.Търново
Рубин в Албена ли е?  не го знам
винаги сме  имали поне 2  шезлонга пред детския басейн, зад нас с плажа ни делеше 30 см  оградка, плажа  беше  спокоен  Peace
Рубин на Св.Св Константин и Еленена,там плажа е малък,много малък

Благодаря ви,започвам да звъня за Елица,ако има свободни места за края на юли.Чудя се дали ще има по изгодни оферти в посладната минута за края на юли,какви са вашите впечатления
[/quote]

В коментара на JeenySJ от тия дни има качени снимки от хотел Елица и там се вижда колко са големи стаите:
 http://flandyc.snimka.bg/sea/elitsa.513000.19382399

# 642
Сега видях, че за семействата с две деца явно предоставят от стаите с двуетажни легла, така че сигурно стаите са малко по-големи Thinking

# 643
  • София
Момичета четох четох ама коментари за Ком не намерих,моля някой да ми помогне и ако има почиващи там да се включат.Аз понеже си мислех че едвам места ще намеря,което се оказваи така,почти места няма.Хем моята приятелка в момента е в Компас и на рецепцията наистина са и потвърдили,че е пълно.

# 644
Благодаря ви,добих представа с едно момченце на 11години,почти 12,но ще хвана намалението,навършва ги декември месец.
Елица ми се вижда по към централната част,колкото Мура.А и за Елица е 105,а в Мура 115/гледам еденичните стай/
Крис,много е сладка дъщеричката ти

Общи условия

Активация на акаунт