Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 467
  • 702
  •   1
Отговори
# 690
Клото, благодаря ти за подробната информация. А водата в басейна на хотела топла ли е? И аз съм си мислила да ползваме на Фламинго, ако не ни хареса "нашия", и цената от 3 лв, която си написала ми звучи добре Simple Smile. Доста успокоително ми прозвуча това, че храната е вкусна, и няма проблеми с опашки за храна и със зареждането, както и с поддръжката на стаите, дано да е така и занапред през сезона.
Как стои въпроса с паркирането, знам че в центъра е проблемно?

Lilcho, двойните разширени имат спалня, единично легло и разтегателен фотьойл в тях, така че стават за четирима, а стандартните двойни стават за трима.

# 691
привет !
имаме резервация за Боряна на 26-ти юли от самия хотел.
платихме 50% и останалите на място..
някой правил ли е подобна резервация, всичко наред ли беше ..
има ли някой върнал се от Борвна с пресни впечатления да сподели  Mr. Green

# 692
Клото, мното ти благодаря и аз за изчерпателното включване   bouquet Може ли малко снимки - стаите, плажа, басейна ... Сподели моля те и как е плажа, далече ли е от хотела.

# 693
Lilcho, аз се притеснявах и за двете деца, да си призная. И двамата не ядат боклуци вкъщи. Големият изкара на салати и за съжаление на пържени картофи. Него трудно успявах да го накарам да седне да се храни, по принцип. За малката също имаше избор, особено на пресните салати. Тя много хареса телешкия гулаш и един гаден зеленчуков огретен.  Повечето неща наистина бяха вкусни, но имаше и такива, които хич не ми вдъхваха доверие.
Разширените стаи са с допълнително разтегаемо диванче и съвсем малко по-дълги от другите. Но са тесни и едва се разминавахме. А обикновените двойни са същите като тези на компас, показани от Eva.
 Arizona, на мен не ми се стори топла водата.  Детето единия ден се застоя в басейна и дори и наистина да се затопля, те реално не го правят. Места за паркиране наистина се намират трудно, повечето гости на хотела паркират отпред, ако сварят. Ние успяхме да намерим местенце отсрани, в паркинга на Кардам. За ресторанта - натоварено е в първите 20 мин. но след това няма проблем, ние си изчаквахме, за да не се блъскаме. Като цяло, по-добре е от други хотели, за които се оплакваха гостите, че било истинска кочина.
Румънци има много, но не видях да са по-зле от българите. Даже румънците и другите чужденци се редяха чинно на опашка и си чакаха спокойно, докато българите директно отпред се пререждаха.
Плажът е сравнително близо, пресича се търговската улица, надолу по алеята покрай базара и той е отсреща. Делим един с Орхидея, мъжът ми ставаше сутрин да слага кърпите, че по-късно трудно се намираха свободни шезлонги.
Ще погледна какво съм снимала и по-късно ще кача. Недейте да имате големи очаквания, хотелът наистина не е нищо особено и малко ще се разочаровате, като видите басейните и градините на другите. Но няма нищо фрапиращо, заради което да се притеснявате. Много е важно с каква нагласа отивате.
На тези от вас, на които им предстои да почиват там, да ми пишат на лични. Ще ви направя едно подаръче.  Grinning

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 10:50 от Клото

# 694
Това какво значи-че сте ходили на плаж някъде на свободни зони? Че не сте били на плажа на Магнолия? Така ми звучи...Не знам защо,ама тези прословути стълби ми ги описват всички като страховити,взех да се плаша,а мъжа ми все повтаря,че бавно,полека нищо няма да ми стане-аз не съм късна седмица, а съм началото, не ми е тежка бременноста, нормална е. Не знам,ама чак такива страховити стълби не знам да съм виждала, че да ми се опрат.
Последно някой знае ли до къде ходи бусчето-до плажа ли,или не? А с кола не става ли? Утре ще се обадя в хотела да питам,ама се надявах тук да има знаещи. Мъжа ми гледа снимки на Орхидея и се вдъхнови-иска там сега, аз не мога да му обясня, че явно е далеко от плажа и ще ми е трудно-твърди,че едва ли е толкова далеко. Не знам,май клоня утре да резервирам там, че да не изпусна и тази възможност.
А влакчето от къде минава?
И аз немога да разбера каква е тази параноя по стълбите. Да, стръмнички са, но са на сянка, между дървета, има сергийки тук таме по тях , спираш, разглеждаш, почиваш, продължаваш. Пък и сме на почивка, не бързаме за никъде. Храненията са на достатъчно големи интервали - 3 часа, все ще стигнем. Ако пък не, на плажа има ко да се яде.
За влакчето да кажа - аз обожавам разходката с влакче, затова бусчетата не ги полваме. Маршрута му е панорамен, обикаля през бая хотели, най важното спира пред Магнолия.  Grinning

# 695
Гери, за Орхидея разбрах, че няма какво да се яде на плажа, за Магнолия има ли? Клото, ти в кой хотел беше?

# 696
Гери, за Орхидея разбрах, че няма какво да се яде на плажа, за Магнолия има ли? Клото, ти в кой хотел беше?
ами мисля, че няма и за Магнолия. Аз имах в предвид, че все някое капанче ще има, ако толкова ни мързи. Макар че моя мъж ако можеше и до тоалетна да ходи с колата, щеше да го прави, та едва ли няма да сме моторизирани.  Grinning Grinning Grinning Миналата година на закуска правех 1-2 сандвича за детето или вземах някой плод, ако ревне, че е гладна.  Grinning Grinning Grinning

# 697
Клото, и аз да ти благодаря за инфото, понеже съм на Оазис от 12.07. Радвам се, че сте изкарали добре и сте си починали  bouquet

# 698
  • София
ами мисля, че няма и за Магнолия. Аз имах в предвид, че все някое капанче ще има, ако толкова ни мързи. Макар че моя мъж ако можеше и до тоалетна да ходи с колата, щеше да го прави, та едва ли няма да сме моторизирани.  Grinning Grinning Grinning Миналата година на закуска правех 1-2 сандвича за детето или вземах някой плод, ако ревне, че е гладна.  Grinning Grinning Grinning
той и моя мъж е така, ама да беше го видяла миналата година, като едва намери място да паркира колата - как мъкнеше надолу по стълбите бебето и багажа от страх, че ако извади колата, няма да има после къде да я паркира  Mr. Green

# 699
penelopi, събират си заплатите хората, и тях лято ги чака. Laughing

# 700
penelopi, събират си заплатите хората, и тях лято ги чака. Laughing
хахахахаххаха  Joy Най-вероятно да! Mr. Green

# 701
  • русе
Цитат
някой вече има ли инф дали бусчето ходи до чадърите на Магнолия и Орхидея

# 702

Общи условия

Активация на акаунт