Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 476
  • 702
  •   1
Отговори
# 660
Не искам да сменям Нона  Confused-налагат ми го от работа-не ме пускат в този период,а го разбрах едва вчера. Това го написах по-напред. Искам наистина молбата ми е инфо дали ще ми е трудно в Орхидея?

# 661
Огнена стихия - според мен ще ти е трудно - стълбите не са много и на слизане са на един дъх, обратно обаче е кофти, особено ако е по обяд. Но, хората са си различни все пак, моята бременност беше много трудна - ти, ако си се чувстваш добре и ако си в добра физическа форма - може пък да не ти е проблем................ Simple Smile

# 662
  • София
rosinauzunova мерси много прочетох,но мнението е само едно за съжаление-е добре че е и позитивно де  Wink ,ще ви чета и ще очаквам и други мнения благодаря ви момичета.

# 663
Здравейте на всички!
Направо съм на въпроса  -  още впечатления от Орлов Thinking, че аз съм резервирала там
Снощи не прочетох много приятни неща и днес все това мисля...

Надявам се да има завърнали се от там тези дни и някой да се включи  Hug
,

# 664
Моля ви бързо-кажете ми бременна и с малко дете ще се справя ли със стълбите към Орхидея? От Съни ми казаха,че за исканият период от мен няма друг пукнат хотел, с който да ми сменят Нона-единствено Орхидея, а съм предплатила със Съни и не мога да ги откажа. Моля ви сеее-според вас много ли е далеко от плажа?
Росина, ти не беше ли платила за Добротица със Съни-къде сега търсиш за Елица?

Аз не търся за Елица,неееееее,не сменям Добротица за нищо!Някоя мама се интересуваше от Елица и просто се ровех да й намеря материал и коментари от темата ,за да вземе по-лесно решение,че като знам как аз се чудех кой хотел да избера.... Crazy
Ти за кой период си?Толкова ли нямат за друго място?Вчера намерих един материал в интернет като изпълнителния директор,ако не се лъжа на Албена-Красимир Станев каза,че Албена е резервирана на 70% за този сезон,значи има места свободни все някъде.Да не би от Съни да се правят на ударени?!Аз от там резервирах.Като казах,че искам да сменям резервацията от Св.Константин за Албена не останаха много очаровани,иначе стана още на същия ден врътката на хотелите.Момичето се хвана за челото и каза:Точно днес ли?И аз и казах:Да,точно днес!И веднага звънна един телефон и всичко беше готово за един ден.Говори с тях,кажи им ,че ще ти е трудно,кажи ,че тогава ще обмислиш да откажеш цялата резервация,ако има достатъчно време до датата ти трябва да ти върнат цялата сума без неустойка.Ти блъфирай като кажеш,че можете тогава да се откажете да видим как ще реагират и дали ще ти намерят друг хотел.Пробвай!

Не мога да се занимавам да блъфирам-ако няма места чрез тях ще ми удържат неустойка, какво им дреме да се занимават с мен-платила съм им вече. А и каква им е ползата да ме лъжат-каза ми момичето,че няма места от 24 юли до 01 август, каза,че може да ме настани в Орхидея само и то от 26 юли, като за 7 нощувки пак застъпвам 2-ри август, ама както и да е....Какво излиза сега-че бусчето всъщност не ходи до плажа на Орхидея ли? А хотела има ли паркинг, поне някак с колата да ходим на плаж. На малката ще и харесат басейните на Орхидея,ама аз не мисля бременна да влизам в басейни,че имам идея какво ще ми се случи в басейн, когато съм най-уязвима на гадини...И държа на плажа. Та мислех на отиване да хващаме първият бус от Орхидея,ама на връщане как е и въобще стига ли до плажа? Ако не стига-защо го рекламират тогава из сайтовете и лъжат? Утре трябва да потвърдя какво искам да му се не види, а юли месец дойде, всичко благодарение на изпълнителната ни директорка, която на 30 юни ни отказа отпуските за август месец. Tired

# 665
  • Mostly in my mind
А как стои въпроса с паркинга за хотел Елица - има ли , платен ли е ?

доколкото разбрах от коментарите, паркингът се плаща на рецепцията при пристигането ви еднократно и цената е 5 лв. май важи за всички хотели

Платени паркинги в Албена няма. Плаща се на рецепция в хотела, където сте настанени - 5 лв за целия престой, за целия комплекс.
аз не съм ли написала същото  newsm78

# 666
  • Варна
А как стои въпроса с паркинга за хотел Елица - има ли , платен ли е ?

доколкото разбрах от коментарите, паркингът се плаща на рецепцията при пристигането ви еднократно и цената е 5 лв. май важи за всички хотели

Платени паркинги в Албена няма. Плаща се на рецепция в хотела, където сте настанени - 5 лв за целия престой, за целия комплекс.
аз не съм ли написала същото  newsm78
Аха, ама така написано оставам с впечатление, че не си сигурна в това, което казваш  Peace

# 667
  • Плевен
Аз пък знам, че паркингът е само за хотела в който сте гост.

# 668
  • русе
Не мога да се занимавам да блъфирам-ако няма места чрез тях ще ми удържат неустойка, какво им дреме да се занимават с мен-платила съм им вече. А и каква им е ползата да ме лъжат-каза ми момичето,че няма места от 24 юли до 01 август, каза,че може да ме настани в Орхидея само и то от 26 юли, като за 7 нощувки пак застъпвам 2-ри август, ама както и да е....Какво излиза сега-че бусчето всъщност не ходи до плажа на Орхидея ли? А хотела има ли паркинг, поне някак с колата да ходим на плаж. На малката ще и харесат басейните на Орхидея,ама аз не мисля бременна да влизам в басейни,че имам идея какво ще ми се случи в басейн, когато съм най-уязвима на гадини...И държа на плажа. Та мислех на отиване да хващаме първият бус от Орхидея,ама на връщане как е и въобще стига ли до плажа? Ако не стига-защо го рекламират тогава из сайтовете и лъжат? Утре трябва да потвърдя какво искам да му се не види, а юли месец дойде, всичко благодарение на изпълнителната ни директорка, която на 30 юни ни отказа отпуските за август месец. Tired

миналата година бях на Магнолия до плажа ходех ме с автобуса който тръгва от там и ходехме на плаж където ни оставяше на последната спирка после пак от там си хващах ме автобуса и в хотела
чесно да ти кажа тия стълби не са много за теб особено по обед  така че ако избереш Орхидея имаш два варианта автобус или влакче Peace
[/
b]

# 669
  • Sofia
Моля,споделете Вашите впечатления от хотоле Малибу .... в момента само в него като че ли има свободни места. Дали има шумна анимация и на какъв език !?

# 670
  • русе
Имам едно въпросче към почиващите или почивалите в Магнолия - знаете ли как стой въпроса с нета? Аз мислех, че е само платен /5 лв на час/, но забелязвам, че има мацки при които не е така. ThinkingНие сме там август чак, но този въпрос ми е важен.  Grinning

да в Магнолия миналата година се плащаше нещо от рода на 5-7лв за час

# 671
Това какво значи-че сте ходили на плаж някъде на свободни зони? Че не сте били на плажа на Магнолия? Така ми звучи...Не знам защо,ама тези прословути стълби ми ги описват всички като страховити,взех да се плаша,а мъжа ми все повтаря,че бавно,полека нищо няма да ми стане-аз не съм късна седмица, а съм началото, не ми е тежка бременноста, нормална е. Не знам,ама чак такива страховити стълби не знам да съм виждала, че да ми се опрат.
Последно някой знае ли до къде ходи бусчето-до плажа ли,или не? А с кола не става ли? Утре ще се обадя в хотела да питам,ама се надявах тук да има знаещи. Мъжа ми гледа снимки на Орхидея и се вдъхнови-иска там сега, аз не мога да му обясня, че явно е далеко от плажа и ще ми е трудно-твърди,че едва ли е толкова далеко. Не знам,май клоня утре да резервирам там, че да не изпусна и тази възможност.
А влакчето от къде минава?

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 21:27 от огнена стихия

# 672
  • русе
да на свободна зона бях ме сега не знам дали бусчето ще ходи до другия край където са чадърите на Магнолия и Орхидея , влакчето минава през целия комплекс ,стълбите не са много страшни но са стръмни и доста и след плаж по обед не е най приятното нещо Joy,а за Орхидея мисля че няма да съжаляваш наши познати бяха там и са доволни

# 673
  • Русе, у дома
Ние бяхме две майки с три деца, три топки, три надути пояса и 2 комплекта кофички с лопатки, еми ходихме с колата до плажа. Спирах долу до Боряна и там беше свободния плаж за хотелите от втора и трета линия. Но ние бяхме в началото на Юни и места имаше, сега като се е напълнил хотела с румънци (само те от чужденците са с коли) може и да не може да се спре долу. Шатъл - бас-а не сме го ползвали, не знам как е. А стълбите са тези зад Фламингото и са си доста и стръмни.

# 674
Огнена стихия, стълбите не са толкова страшни, дори и за бременна, ама защо ще си усложняваш живота? Какво толкова не й харесваш на Нона? Аз бях бременна в 7-мия месец миналата година като се качих на върха на Шипка по стъпалата и освен, че пухтях като локомотив друго нищо ми нямаше. Но моят съвет е да си останете в Нона. Дори и влакче/автобус да решите да ползвате за Орхидея, трябва в жегата да чакаш кога ще дойде, ще има ли място да се качиш и въобще гъчканица пълна.

Общи условия

Активация на акаунт