Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 482
  • 702
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И ние миналата година в Магнолия не сме плащали кошарката

# 616
  • Пловдив
Здравейте !И ние сме с еориентирали къй Албена,но търсим самостоятелна вила , в близост до плажа.Дали ще можете да ме насочите с малко инфо?
Благодаря предварително  bouquet

Ами нито едни от вилите не са близо до плажа - поне 500м. има от най-близките.

# 617
Здравейте !И ние сме с еориентирали къй Албена,но търсим самостоятелна вила , в близост до плажа.Дали ще можете да ме насочите с малко инфо?
Благодаря предварително  bouquet

Ами нито едни от вилите не са близо до плажа - поне 500м. има от най-близките.

Благодаря ти, а някакви координати на тези вили дали ще е възможно д ададеш?

# 618
Ева, толкова подробно ни описа всичко, благодаря ти много.
От мен още един въпрос - хотела има ли паркинг и как се плаща - еднократно или на ден? Hug
Хайде, чакаме снимки от плажа (за нас това е най-важното май).

# 619
  • Пловдив
Biserka_a, http://www.albena.bg/bg/hotels/index/alias/hotels/ - разгледай ги оттук (с падащото меню на хотелите).
виж и тези http://www.ztcneda.com/bg/albena/kamping-gorska-feya - даже се изненадах, че вече не се предлагат от Албена (до миналата година бяха техни), намират се на територията на комплекса.

# 620
  • София

.......Вечерната анимация е в Ком-днес я посетихме-нищо особено,скечове и кючек.

Joy Представям си гледката - аниматори и деца друсат кючек  hahaha
Всъщност кючека е между скечовете,накрая танцуваха на Макарена и още една песен.

Антония,паркинга е над хотела,не се плаща,единствено 5 лв на рецепция,като пристигнахме,това е за целия престой.
Дадохме си картончето от бариерата,а те ни дадоха карта.

За ресторанта-има точно 3 маси на долния етаж,но те не се ползват.

# 621
Това с паркинга е добре, а за ресторанта няма маси отвън, така ли?

# 622
  • София
Давам отчет най накрая,след тотален тормоз от моя страна Албена Холидейз ми намери места за Ком от 19 до 24 август.Как ме изтърпяха хорицата не знам  Mr. Green,то не бяха мейли,то не бяха телефони и обяснения.Сега чакам да ми пратят всички документи или аз да ходя до тях.Самите те ми предложиха Ком вместо Компас,казаха че за малки деца е по добре там-а аз само на това държа.Като се върна после ще ви кажа дали сме доволни или не.

# 623

Лолита ,ами,не знам,в твоето положение не бих ти препоръчала да рискувате с Компас или Панорама.
Оазис ми хареса отвън,също  така и Добротица,ако ви устройва откъм финанси си заслужава ,според мен.

Ако имате въпроси,заповядайте!  Hug

Аз ще бъда благодарна, ако може малко повечко впечатления за Оазис. Нещо друго, което ти е направило впечатление - отдалеченост от плажа, обстановката отвън, басейна дето все го критикуват, че е малък и мръсен  Simple Smile, имаше ли много хора ... и такива неща .... Много ти благодаря предварително!   bouquet

# 624
Хубаво време на почиващите!
За първа година ще сме на Албена,препоръчайте някой от хотелите на първа линия-Мура,Боряна или Елица.Сина ми е на 11 и ще бъда само с него,а той държи да е до морето Simple Smileе и аз,малко сме мързеливички с ходенето.
Не срещнах отзиви за Елица,или някой който е ходил с толкова голяма детенце да сподели къде ще е най добре

# 625
Имам едно въпросче към почиващите или почивалите в Магнолия - знаете ли как стой въпроса с нета? Аз мислех, че е само платен /5 лв на час/, но забелязвам, че има мацки при които не е така. ThinkingНие сме там август чак, но този въпрос ми е важен.  Grinning

# 626
  • София
Платен е - по стаите не се хваща, само във фоайето и лоби бара, който е до фоайето  Peace

# 627
Платен е - по стаите не се хваща, само във фоайето и лоби бара, който е до фоайето  Peace
т.е. плащам и ми дават достъп  Grinning Grinning Grinning

# 628
Момичета, кой е почивал на Лагуна Бийч?!? Кажете как е там? Хотел, храна ...

# 629
  • София
т.е. плащам и ми дават достъп  Grinning Grinning Grinning
има два вида карти - едната е за стационарните компютри, другите за лаптопи (уайърлес). Като я купиш, активираш и така Peace.

Общи условия

Активация на акаунт