Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 486
  • 702
  •   1
Отговори
# 600
  • В.Търново
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=550026
Вижте какво намерих.

# 601
И аз вече мога да се похваля с потвърдена резервация за хотел Орхидея в Албена от 26 юли до 02 август, така че ако има още някой тогава - да свирка Mr. Green
Резервирахме 2 стаи със свързваща врата помежду им. Увериха ме, че стаите са достатъчно широки, със спалня, разтегаем фотьойл и място за преносима кошара, така че да не ни е тясно на четиримата... Бебешките кошари се плащат - на ден по 7 лв. Хладилник, ако искаш също, мисля че беше към 25 лв. за седмица.

Надявам се всички да сме здрави, да уцелим хубаво време и съм сигурна, че ще си изкараме чудесно Simple Smile

Тук е мястото да благодаря на Stryper за препоръчаната агенция, чиято управителка направи всичко възможно за да угоди на всичките ми изисквания и ми предложи много изгодни цени:hug:
На lulumba за подробната информация за хотелите в Албена като цяло  bouquet и на Клер за обясненията, относно хотел Орхидея конкретно Simple Smile

Пожелавам на всички в темата весело и приятно изкарване на лятната почивка

# 602
 newsm78 Дидка, от агенцията ли ти искат да плащаш за кошарата или от хотела?
Звъни за всеки случай на тел в хотела да питаш Wink
Аз като се обадих и казах да ми пазят за всеки случай 1 бр, макар и за по-прост хотел като Панорама, момчето си записА, каза нп и на въпроса дали се плаща допълнително, отг - не.  Rolling Eyes

# 603
  • Варна
Чесно казано не ме притеснява толкова да съм по задните линии хотели-гледах в албена.бг,че във Вита парк има още места, не знам защо-нали се води добър. Ама се притеснявам с детето как ще ходим до плажа и обратно. Ако ходим с колата всеки ден наистина ли няма никакво място за паркиране около плажа? А и в 13 г.с. не искам да изкачвам стъпала,каквито явно има до Орхидея и Компас,защото няма да ми е лесно. Тренировки точно сега не ми трябват.  Mr. Green
То около плажа може и да намерите място за паркиране, ама като се върнете във Вита парк със сигурност няма да намерите място  Peace

# 604
  • София
Да дам вечерен отчет:  Mr. Green
Ресторантът на Панорама наистина е затворен и разнебитен,силно се съмнявам да бъде ремонтиран и отворен скоро...
Ани,месата предимно са печени или на скара или на плоча,има ориз,макарони,пюре(от готовото  Sick)
Детския бюфет включва именно ориз,пюре или макарони и някакво месо-кюфтета,сутрин-варени кремвирши  Sick или наденички.
Черен хляб има няколко вида,няма да останете гладни,плодовете,специално динята и пъпешите са много хубави.
Пропуснала съм Адидаските,сега отивам и там да ви чета...
А и май забравих най-важното,че хващам нет в стаята и мъжа ми ме бъзика,че пак аз съм била най-на далавера. Laughing
Утре ще пращам съпружеството да ги подсети за кошарката в  Панорама,остава ни да се разходим до Ралиците и Вита парк.

Лолита ,ами,не знам,в твоето положение не бих ти препоръчала да рискувате с Компас или Панорама.
Оазис ми хареса отвън,също  така и Добротица,ако ви устройва откъм финанси си заслужава ,според мен.
Орлов като гледам,само близостта до плажа е положително,иначе е лудница там,гъчканица.Трафика към плажа минава от там...

Вечерната анимация е в Ком-днес я посетихме-нищо особено,скечове и кючек.
Ком много ми хареса,макар и на тъмно,но е пълно с румънци и руски тийнейджъри и е доста шумно.
През деня имаше някакви забавления около детския басейн при нас,но моите деца не им обърнаха никакво внимание.

Обиколихме с влакчето,което тръгва от Лагуна-гардън през детското селище,обратно през центъра и от там до Гергана .
Обратно до Лагуна и продължихме гратис до Калиакра,че Калоян стана приятел и с шофьора на влакчето.
Цената както вече беше споменато няколко пъти в темата е 2.50лв. на възрастен и по 1лв. на дете,и билетчета дават.  Laughing
Направих и доста снимки,но с камерата и ще мога да ги кача чак след като запълня диска и го финализирам,но твърдо обещавам доста снимков материал,утре ще снимам и на плажа.

Ако имате въпроси,заповядайте!  Hug

# 605
  • В.Търново
И аз вече мога да се похваля с потвърдена резервация за хотел Орхидея в Албена от 26 юли до 02 август, така че ако има още някой тогава - да свирка Mr. Green
Резервирахме 2 стаи със свързваща врата помежду им. Увериха ме, че стаите са достатъчно широки, със спалня, разтегаем фотьойл и място за преносима кошара, така че да не ни е тясно на четиримата... Бебешките кошари се плащат - на ден по 7 лв. Хладилник, ако искаш също, мисля че беше към 25 лв. за седмица.

Е как за бебешка кошара по 7 лв. newsm78?Аз като разпитвах за Албена преди да резервирам и ми казаха,че в целия курорт се осигуряват безплатни бебшки кошари!Проучи въпроса,обади се директно на хотела да попиташ.

# 606
Диди - дано останете доволни. В нашата резервация е записано, че има бебе - т.е дете под 2 год и може да ни дадат кошара. Но никой не е искал пари. По-добре питай пак.

# 607
Само да доуточня : Цената за влакчето е 2,50 за възрастен и 1 лев за дете до 10 години Tired

# 608
  • Пловдив
.....
То около плажа може и да намерите място за паркиране, ама като се върнете във Вита парк със сигурност няма да намерите място  Peace

Да там един акъл по темата  Laughing Вита парк почти няма паркинг, поради което и при пристигането може да не се намери място. Обаче между Вита парк и Ралица (на гърба на сградата, където обръща шатъла за плажа) има място сигурно за 1000 автомобила.

Лолита, ех връщаш ме преди 2-3 години, когато бях в 8-9 седмица и катерех стълбите до Орхидея (а тя е преди Компас точно) Heart Eyes Тооооооолкова ми беше зле, ни храна ми се гледаше, нито нищо, само исках да полегна в креват/шезлонг и да спя, че тогава не ми е Sick Ама пък стълбите не са били нещо особен проблем, така че споко  Peace

# 609

.......Вечерната анимация е в Ком-днес я посетихме-нищо особено,скечове и кючек.

..............

Joy Представям си гледката - аниматори и деца друсат кючек  hahaha

# 610
Здравейте !И ние сме с еориентирали къй Албена,но търсим самостоятелна вила , в близост до плажа.Дали ще можете да ме насочите с малко инфо?
Благодаря предварително  bouquet

# 611
  • Mostly in my mind

Лолита, ех връщаш ме преди 2-3 години, когато бях в 8-9 седмица и катерех стълбите до Орхидея (а тя е преди Компас точно) Heart Eyes Тооооооолкова ми беше зле, ни храна ми се гледаше, нито нищо, само исках да полегна в креват/шезлонг и да спя, че тогава не ми е Sick Ама пък стълбите не са били нещо особен проблем, така че споко  Peace

хихи. абе и аз си мисля, че не е болка за умиралка. ще го преживея. пък и е платено, тъй че връщане назад няма  Mr. Green

# 612
  • София
преди 3 г. (когато официално приключих с Албена Confused) кошарите се сплащаха по 6 лв на вечер (говоря за Вита парк и Калиакра). Изчислих, че за 2 деца за 8 вечери ще ми излезе колкото нова и си носихме нашите (добре, че мъжът ми караше слежебно пежо Пратнер, бяхме го задънили догоре). Дано са променили нещо - за сравнение в повечето хотели са безплатни (Елените, Двореца) или 10 лв еднократно (Ата,Вършец)

# 613
  • Mostly in my mind
забравих да питам Ева, в Компас рестаранта има ли места отвън или всичките маси са вътре?

# 614
  • Пловдив
Странно ми е това с кошарите, никога не сме плащали. Последно миналата година в Ралица също. Със сигурност обаче е добре да потвърдят от рецепция, че са ви предвидили за кошара, независимо от отбелязаното във ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт