Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 502
  • 702
  •   1
Отговори
# 585
Ева, страхотна информация и снимки също.
Честно казано, успокоих се и утре отивам да платя половината сума (направих резервация от 5 до 13 август) Flutter
Снимките са много хубави.
Весело изкарване Hug

# 586
  • В светлината на слънцето
А дали знаете за бебешката кошарка дали дават чаршафчета, не си спомням  newsm78 би трябвало.

Преди 2-3 страници писах точно за това. Върни се малко назад, че да не спамя темата като го описвам отново. Peace

Аз нещо не открих това за чаршафчетата къде точно е описано, макар да изчетох повече от 2-3. И по скоро ми се струва спамване публикации от сорта "записвам се в новата тема" без нещо полезно за казване. Без лоши чувства.

Заповядай... Grinning

...в повечето хотели от първа линия (с малко изключения като Калиакра например) нямат детско спално бельо, а застилат кошарките с нормални чаршафи, но сгънати няколко пъти. За завиване дават пак голям чаршаф. Нямат и възглавнички. Моят син доскоро спеше без възглавница, така че това не ме бъркаше много. Иначе големият чаршаф за завиване е малко неудобен, така че не е лошо да метнете в багажа нещо подходящо. Не знам точно в Добротица как са решили въпроса, защото ние тогава бяхме без деца и не се е налагало да мислим по тези въпроси. За разлика от хотелите по брега, тези в гористата част си имат шарени детски чаршафчета за кошарките. Там са си решили доста по-добре нещата в това отношение.

# 587
  • София
antonija,радвам се,че си взела решение,дано и вие останете доволни!
Както ти писах и на ЛС,има доста минуси хотела,определено,доста има какво да се желае,особено
като го сравнявам с Мирамар от миналата година...но и цената е наполовина!Което беше решаващо  за нас
дали изобщо ще ходим на море тази година.
Та,моето лично мнение,че всичко зависи от очакванията и нагласата,с която отиваш,също така и от времето.
Като е хубаво времето-кеф ти басейн,кеф ти-море и така недостатъците даже не се забелязват.

Надявам се да си изкарате и вие една истински хубава и весела почивка!  Hug

# 588
Ева, благодаря за информацията!
Ние тръгваме в неделя - като видях снимките ти се успокоих   bouquet

Слънчева и усмихнат почивка ти желая!

# 589
  • София
Благодаря ти,забравих да спомена,че има и вносен алкохол-Бейлис,Джим бийм,узо-Цантали и още,на плажа забелязах,че сипват соковете от двулитрови шишета сока-на Присан,по-добре е от Дерби в машините за сок от едно време,в ресторанта има и от техния ябълков сок,който наистина е много хубав,бирата също не е лоша,безалкохолните от автомата-също,сравнени с тези от Мирамар(също на Пепси) ми се струват даже по-неразредени.Ние с мъжа ми пием доста газирано и затова си позволявам да сравнявам.

# 590
Евка, ти па как успяваш и тук, и там, и на третото място  Hug
..аз ще се върна да чета после, но да питам и ако ти се занимава да хвърлиш по 1 око на вечеря и да разкажеш: Има ли достатъчно разнообразие за диабетици, в симсъл месо пекано, черен хляб и такива прости работи, макарони  newsm78 и за дребосъчетата ядене нещо специално?? Не че моето, ако го остави човек няма да набива кИфтета и сладкиши, ама..аз съм зла  Joy

# 591
  • русе
Благодаря ти,забравих да спомена,че има и вносен алкохол-Бейлис,Джим бийм,узо-Цантали и още,на плажа забелязах,че сипват соковете от двулитрови шишета сока-на Присан,по-добре е от Дерби в машините за сок от едно време,в ресторанта има и от техния ябълков сок,който наистина е много хубав,бирата също не е лоша,безалкохолните от автомата-също,сравнени с тези от Мирамар(също на Пепси) ми се струват даже по-неразредени.Ние с мъжа ми пием доста газирано и затова си позволявам да сравнявам.

това за кой хотел е че изтървах нещо нишката Joy

# 592
В Компас е Евка Wink

Евка, така и така съм се разписала, хвана ли 46 от Адидаса  Joy ..моят не си вдига тел да го питам дали иска или не и ще го  #2gunfire

Joy Ша се пропием тази година  Joy

# 593
  • Mostly in my mind
Ева, супер си. и аз благодаря за снимките   bouquet честно казано очаквах да е по-зле, но от тях останах приятно изненадана. ние сме от 17 до 22 август. спомена  , че на връщане от плажа се качвате по някакви стълби  newsm78 тук малко се попритесних  Laughing доста ли са, че ще ми е за пръв път на Албена .

# 594
 Hug Не са като до Шипка, ама биват за заслабване  Joy
По мои спомени може и да са към 100на на брой, ама пък е сенчесто, има пейки, не е болка за умиране, само да няма малки деца с вас, които да се налага да носите, тогава ще е по-тежко, но пък се качват  Peace за бебешка количка не е удобно, освен ако няма да я носи някой.

Стаите наистина са екстра в хотела, аз не съм очаквала и нещо извънземно, така че щом е чисто -  Party

# 595
  • Mostly in my mind
няма деца с нас. аз и мъжът ми сме. ама викам на мен да не ми е трудничко нещо  Laughing

# 596
 ooooh! Ми кат` съм смотана и не гледам подписите на хората, така си ги пиша  Blush

Лолита, на отиване менете от там, виж как ще ти се сторят и тогава за връщане с автобусчето е по-удобно според мен...че плажа така и така изтощава, на теб май не ти е момент за заслабване  Hug (..твоят ще те носи, какво толкова  Mr. Green)

# 597
  • Mostly in my mind
благодаря ти, много си мила   bouquet и моят има потенциал голям да ме носи.  Laughing

# 598
Аз явно ще се отказвам от резервацията за Нона  Tired-да видим Съни дали ще ми намерят друга оферта за друг период-на работа днес ни сюрпризираха с новината,че тези от нас, които искат август да излизат не можело и няма да им разпишат отпуските. Ако не ще минавам на план В-болнични-нали съм бременна и така...Чесно казано не ме притеснява толкова да съм по задните линии хотели-гледах в албена.бг,че във Вита парк има още места, не знам защо-нали се води добър. Ама се притеснявам с детето как ще ходим до плажа и обратно. Ако ходим с колата всеки ден наистина ли няма никакво място за паркиране около плажа? А и в 13 г.с. не искам да изкачвам стъпала,каквито явно има до Орхидея и Компас,защото няма да ми е лесно. Тренировки точно сега не ми трябват.  Mr. Green

# 599
  • София
Ева много мерси за снимките   bouquet желая ви приятна почивка и много хубаво време.
Давам отчет какви ги натворих,намерих тел на Комас и направо си говорих с рецепция,места от 20 до 26 август има на 52 УОИ.Само чакам да ми отговорят и за Магнолия дали ма и ще избирам между двата хотела.Понеже досега видях само снимки на Компас,а и на рецепциятя си ми казаха,че двата хотела ползват общи басейни,не ме притеснява.А и най важното е,че бяха честни и поне знам какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт