Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 512
  • 702
  •   1
Отговори
# 510
  • някъде ... тук ...
за басейна знам.

тогава не се надявайте на по-малки тълпи в общия ресторант.
и аз не се надявам де.
дано поне остава нещо за ядене.

каквото - такова.

май трябва да взема да спра да чета тая тема, че се сдухвам още повече.
извинете Peace

# 511
  • В.Търново
Момичета,питам ви чисто приятелски yes,кажете ми,кое ви накара да изберете хотел Компас или Панорама?Разбираемо беше,че щом двата хотела ползват обща база ще е голяма блъсканица.Това не е много приятно,особенно за семейства с малки деца.Знам това ,защото съм го изпитвала на Св. Влас през 2008г. и беше кошмарно.Въпреки всичко ви желая безпроблемна слънчева почивка! smile3525

# 512
Била съм и в Панорама и в Орхидея, но преди 2 години. Не съм критерии, защото явно съм с много високи изисквания и за 90 лева на ден на човек не съм съгласна да ям едно ядене три пъти. Например картофите от обяда стават на салата вечерта, а на следващия ден са крем супа. Същото е и с пържолите - после стават шишчета и накрая супа...Но това ми е ясно, че се прави във всеки АИ в България и в частност в Албена. Колкото да самата база на хотелите - на мен Орхидея повече ми харесва. Ресторанта е по-голям и басейните са по-хубави. Но пак се ползват от два хотела - от Орхидея и от Орхидея Парк. В Орхидея не сменяха кърпите, в Панорама също. Като цяло не са лоши хотели и може би ще си изкарате добре, пък и всичко е субективно. Има какво да се желае още. Колкото до стълбите до плажа - множко са и не съм сигурна, че за семейство с малки деца ще са удобни. Затова сега търся нещо на плажа. Моля ви дайте мнение за хотелите по плажната ивица. Кой е най-добър?

# 513
didiana, хотелите, които най-често обсъждаме са по-бюджетни - 50 до 60 лв на човек на ден, не 90.
Който може да си позволи повече - Фламинго може би е добър вариант в центъра, Лагуна Бийч е на плажа 4*, и Калиакра (но този е доста скъп май за това което предлага- визирам че няма вътрешен басейн, спа и т.н.).  Виж сайта и си избери.
П.п. не съм била в нито един от тези досега.

# 514
Ние избрахме Компас, защото ни е по-джоба, а и според нашето педи е добре като ще бием толкова път, да останем на морето 10 дни. Първоначално се насочихме към Магнолия по препоръка на приятели, но за периода, който ни устройва нямаше свободни стаи стандарт.
Не знаех, че Панорама няма ресторант и басейн  newsm78 Уж четох, а се оказва, че пак не съм допрочела.
Както и да е, надявам се положителната ми настройка и не прекалено високи очаквания да спомогнат за приятното ни изкарване  Peace

ЕлиТ, с детенце ли сте?

# 515
Панорама има ресторант. Това, че тази година не е пуснат за ползване става за първи път май. Иначе кой знае каква навалица на басейна не става. Може би защото големият не е примамлив откъм размери и фасон  Mr. Green В предишни години и анимация си имаше за двата хотела - Компас и Панорама. Правеха я пред ресторанта на Панорама. Друг е въпросът колко я биваше, но на дцата им харесваше. Крис затова е разочарована - почивала ее /почивали сме заедно/ и друг път в Компас и местата в ресторанта никога не е било да не е стигат.
Русина, аз съм почивала няколко години в Компас. Харесвало ми е това, че независимо от общите с Панорама басейн и барбекю беше някак си по-спокоен откъм навалица. В сравнение с Ком, примерно. Може би капацитетът им е за по-малко хора и лесно си следях с поглед детето.

# 516
  • В светлината на слънцето
Eva, може да е малко късно, но за всеки случай - банкоматите в Албена са общо 3 (поне миналото лято, дано сега са направили още един). Най-сигурният работещ е във фоайето на Фламинго гранд, има точно на входа на Добротица/Калиакра (абе забравих в кой от двата хотела беше, май Добротица) и един на административна сграда на курорта, близо до хотел Добруджа е. По-миналото лято имаше и в закрития базар, което беше супер удобно, но миналото лято (юли месец) го бяха махнали. Дано е било временно и сега отново да съществува, защото реално това е най-удобното място.

# 517
А дали знаете за бебешката кошарка дали дават чаршафчета, не си спомням  newsm78 би трябвало.

# 518
И ние избрахме Компас, защото искаме 10 дни през август и е доста скъпо в другите хотели. Не ме притеснява разстоянието до плажа, ние и без това много се разхождаме. Само искам място на плажа и в ресторанта да е нормално. За басейните - също - ще ползваме датския, а той бил хубав.
Имаше много хубави отзиви за хотела, до сега само Крис е разочарована, но може би и когато времето е лошо и хората не са плаж, а в хотела и из ресторантите и няма забавления за децата не е много приятно.

# 519
  • В светлината на слънцето
А дали знаете за бебешката кошарка дали дават чаршафчета, не си спомням  newsm78 би трябвало.

Преди 2-3 страници писах точно за това. Върни се малко назад, че да не спамя темата като го описвам отново. Peace

# 520
  • някъде ... тук ...
shark, с две. По-скоро с трима дивака съм (ако броим и баща им) Crazy в подписа ми са...

Аз избирах от Ком, Компас или Панорама - когато търсих, само тези бяха по джоба ни. Даже и те са ни малко отгоре, но... ще се оправим. Само за 5 нощувки сме. Колко съм избирала и как - вече не знам.
Не съм ходила никога на Албена. Само от четене тук-там.
Не сме от претенциозните и ще наблегнем на морето.

# 521
# 522
Да попитам и аз нещо-как стои въпроса с ползването на ютия,има ли в хотелите,срещу заплащане ли е или всеки си носи щом му трябва?

# 523
Arizona, споменах 90 лева, защото толкова платихме преди две години за Орхидея. И ми се видя множоко за това което получихме. Затова сега гледам тези на брега и то ако може да не са толкова скъпи. Въпросът е кой от тях е по-добър, защото Лагуна и Калиакра са ни скъпи. А другите са по-евтини, но доста си приличат като показатели и затова търся мнение на почивали там. Засега клоня към Нона...

# 524
За Мура има отзиви от тази година в темата, доста положителни, на плажа е, виж цената дали те устройва, стаите са 2+2.

Общи условия

Активация на акаунт