Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 516
  • 702
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
За пързалките на Магнолия - имай предвид, че басейнът е около 1,20 - 1,30 см. дълбок - аз съм 1,58 и ми е почти до устата.

Това е лошо, помня, че вече го беше писала. Мойто диване е точно 1.30 Simple Smile, но си мисля, че с плувки на ръцете и баба-спасител няма да е фатално Mr. Green По-скоро, ми пиши имат ли шанс, да се покатерят пеша на обяд до хотела, че баба хем държи на режима, хем иска и следобяд на плаж  Simple Smile

Не разбрах, от Магнолия ползват ли ОИ на плажа, май не, нали?

# 496
  • Sofia
Да, поради същите агрументи- чуждоезична анимация в Добротица, дълбоки пързалки в Магнолия, малък невзрачен басейн в Оазис /и заради Клер  Heart Eyes, де остана тя / избрахме Орхидея. Режимът е абсолютно същия- сутрин на плаж, ние сме от раннобудните, следобед на басейните.

Мойто хлапе заяви, че пързалката на снимката на Орхидея е бебешка. Иначе, доводите ви са разумнии хотела ми допада. Не е лесно да угодиш. Искам да има къде да се забавлява, защото няма да си има другарче за игри и ме е страх да не побърка майка ми. Много е досаден, ако скучае.

Предполагам, влакчето работи до късно, ако искат да се разхождат по крайбрежната, но все пак да попитам?

# 497
  • София
Зависи на колко години е бабата - ние миналата година се качихме веднъж по стълбите и оплезихме езиците, пък аз бях на 40, но синът ми, тогава на 4, издържа стоически (не за друго, ама двамата със сестра си яко бяха сгазили лука и това им беше наказанието - да няма влакче - гък не каза детенцето). Но това е само ако ползват свободния плаж под Магнолия.
Безплатните чадъри и шезлонги на плажа са далеч - миналата година два пъти ходихме на разходка до плажа, където сега ще са разположени и все привечер, да не е много жега, но на връщане ползвахме влакчето - бая са си далеч. Другият шанс е да ползват безплатното бусче и пак свободните от чадъри зони на плажа - това май ще е най-добре за тях.
За пързалките - с баба-спасител отдолу, и плувки няма да му трябват  Peace

Иначе аз съм фен на Магнолия, затова и втора година ще почиваме там  Peace

ПП Забравих - Магнолия няма ОИ на плажа

Влакчето работи до късно  Simple Smile

# 498
аз се  завърнах от  почивката,  дали си почивах  незнам, по-скоро в  повечето  време имаше  на какво да се ядосвам, къде на  лошото време, къде  на  нескончаемите  издънки в "Компас", подробности няма  да   описвам, тъй като  виждам  доста  сте си  резервирали за там и платили дори, пожелавам  слънчеви дни на  всички и   хубава  почивка  Hug Hug Hug

# 499
 Елси, нещо ми се скапаха подписите, моята малката е на 4 г., тъй че точно за нея са пързалките, хич да не ми се прави на голяма. Каката е на 11, тя ще е с татко си на големите басейни. Среща - за вечеря Mr. Green  Ние сме с още едно семейство с 2 дъщери на същите зързасти, така че, няма да скучаят.

# 500
Нееее, Крис, моля те сподели Praynig
Лично мен най-много ме интересува отиването и връщането до плажа как е организирано и на плажа как стои въпроса с чадърите и шезлонгите.
Храната някак ще я преживеем - не сме особено капризни, басейна ме интересува само за детето (предпочитаме плажа).
А и на плажа има ли нещо за хапване в Хавана бар ли какво беше там, че малката може да прегладнее.
Пиши, те резервациите лесно се отменят, защо да ходи човек, ако не са уредени добре нещата Hug

# 501
Ева доколкото си спомням има банкомат на ДСК но инфото ми е от 2008г. Peace на централната улица до едно комплексче, но не съм вече сигурна.
А ние в четвъртък сме там, някой беше казал, че има нет в лобито на Ралица, дано да е така. Praynig

# 502
  • София
vanita76,благодаря ти!   bouquet

# 503
Клото, пиши как е в Оазис, когато имаш възможност Praynig

# 504
Нееее, Крис, моля те сподели Praynig
Лично мен най-много ме интересува отиването и връщането до плажа как е организирано и на плажа как стои въпроса с чадърите и шезлонгите.
Храната някак ще я преживеем - не сме особено капризни, басейна ме интересува само за детето (предпочитаме плажа).
А и на плажа има ли нещо за хапване в Хавана бар ли какво беше там, че малката може да прегладнее.
Пиши, те резервациите лесно се отменят, защо да ходи човек, ако не са уредени добре нещата Hug

вариантите  за стигане до плажа са 3 : влакчето (цени 2.50 за възрастен и 1 лв за дете); безплатния автобус, или пеш  по стъпалата стига се за 10-15  минути
храната ... ние не  сме  капризни, свикнали сме на по-разнообразна  храна  в АИ, но пак гладни не сме  седяли, основен  проблем с  храненето беше, че  Панорама е  уж отворил, но почиващите там само  спят  в  него, ползват  барове и ресторант  на  Компас и в ресторанта или  не  намираш  свободна маса, или няма  чинии или  тавите  с  храна са  празни,  обидно и  тъпо ми беше  да  моля персонала постоянно да изнесат ту хляб, ту плодове, ту супи.  Над 1000 човека, се налагаше да  се хранят в един  ресторант, за който парите  не  достигнали за смяна на дограма, а  старата  такава  не се отваря, понеже застрашавала да се потроши  ooooh!, едва се дишаше, излизаш вмирисан на  кухня  Crossing Arms
Персонала по баровете  адски изнервен, тъй като редовно го отнасяха  от  недоволни  туристи
Заради  лошото  време  се  засичахме с  немалко  българи по  баровете и  от  споделеното  стигнах до  извода, че всеки там  се  чувстваше  прецакан и излъган, плащаш  колкото  в Орхидея и Магнолия, уж заради  ултра АИ, отиваш  там ултра  няма...пиеш  бг  нечувани марки  алкохол, бориш се  за маса  в  ресторанта, после се оказва че няма какво да ядеш и  чакаш ... е   предпочитам  следващ   път  друг  хотел, макар и  АИ  само и  без  това  от нашето семейство  алкохол пие само   мъжа ми и то по 100 гр на ден, няма  смисъл...
анимация -  по телефона ми казаха, че има, там се оказа че има, но в Ком,  е  аз  като ще   вървя  до Ком, предпочитахме да  отидем  до Ралиците, там поне  е  истинска
В  Хавана тази  година не съм  ходила, мисля че  храната там е  тази от  барбекютата в  хотелите: скара, пържени картофи, пици, сандвичи, плодове, зеленчуци и напитки.
басейна за деца в Компас е  иначе мн  хубав, 0.50  дълбок, пързалката е  добра и  неопасна, шезлонги няма  много, но  намирахме поне по един за всички ни  Peace

Елси, дъщеря ми миналата година  беше с  родителите ми точно в Магнолия и   бяха  повече от  доволни  Peace

аз се разходих до  Орхидея, ами много ми хареса. Всичко е  добре разположено, има  хубав  и голям парк за  разходки и  отдих, докато в  повечето  хотели е  някак нагъчкано. Има  хубава детска пложадка, хубави  басейни, има  зала за  деца  с  играчки и  места за  рисуване (такава има и в Ралиците, много е  удобна в  лошо  време)

# 505
Вече 2 хубави мнения за Орхидея- благодаря. Продължавайте, има време до 19 юли Heart Eyes

# 506
Крис, разбирам, че в ресторанта е навалица и няма анимация Thinking
Също говарих по тел. и ми обясниха, че има анимация. А стаите как са, чисто ли е?
Много въпроси станаха, но наистина вече съм много объркана Blush

# 507
Ние заминаваме в неделя за Компас - вече няма мърдане, няма за кога да сменяваме хотела. Искрено се надявам да отворят ресторанта на Панорама и да няма толкова големи тълпи  Praynig С това малко детенце знам как ще се справяме... Ако имам възможност, ще пиша оттам  Peace

Досега не съм била на Албена, нито на АИ.. Дано не се разочаровам завинаги

# 508
  • някъде ... тук ...
shark, ние от петък трябва да сме в Панорама Simple Smile

Сигурно ли е, че Панорама си има ресторант?

# 509
  • София
Панорама няма ресторант,както и басейн няма!
Ползват басейна и ресторанта на компас и двата хотела!

Общи условия

Активация на акаунт