Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 522
  • 702
  •   1
Отговори
# 480
Ясно е, че всеки си слага хавлията върху шалтето, но то се омокря от всички, които са лежали преди това върху него ако е от плат, оформят се едни петна при изсъхване....  Аз също ги избягвам, защото смятам, че не са особено хигиенични  Crossing Arms

# 481
Да точно на петна си стоят, и мен ме е гнус, първа линия не ми е приоритет, но почнах даже да се съмнявам дали ще се доредим до чадър, ако ще на Н-та линия да е.... newsm78 как смятате?

# 482
Изобщо не ме притесняват шалтета мен  Grinning
И ако работи схмемата, която Лулумба спомена с предварителното им заплащане, ще се възползвам с удоволствие. Никак не обичам да сме на задна линия на плажната ивица, т.к. там тя е твърде широка.

АниДани, радвам се, че сте доволни  Hug

# 483
Май безплатните чадъри са за всички хотели в Албена тази година, не само за тези с ол инклузив. Жална му майка на този, който трябва да следи кой с гривна, кой без гривна, кой пък от Кранево дошъл да плажува и заел шезлонг и чадър  Joy

# 484
  • В.Търново
Май безплатните чадъри са за всички хотели в Албена тази година, не само за тези с ол инклузив. Жална му майка на този, който трябва да следи кой с гривна, кой без гривна, кой пък от Кранево дошъл да плажува и заел шезлонг и чадър  Joy

Ау,вярно!И това го има.Кой ще следи за тези неща? bash

# 485
  • В светлината на слънцето
Изобщо не ме притесняват шалтета мен  Grinning

И мен не ме притесняват. А и в Албена масово са гумирани, а не от плат. И петна няма. Wink На първа линия е невероятно удобно, когато си с малки деца, които постоянно притичват до водата или си правят разни пясъчни замъци на ръба с водата. Peace

Изабелка, няма страшно, контрол има. Всяка зона с чадъри си има момче, което постоянно обикаля и проверява за гратисчии. Така че нежелани субекти няма как да припарят. По същия начин, ако все още работи условието за първи и евентуално втори ред с платени шалтета, няма начин да се настаниш там без да си платил. Предполагам, че препълването идва от факта, че сега са струпали по много хотели в една чадърна зона, а реално в нея няма толкова на брой чадъри. И кой превари. Миналото лято всеки хотел си имаше собствена зона и места - колкото искаш. А сега са събрали по 4, че и 5 хотела в една зона. Thinking

# 486
Май безплатните чадъри са за всички хотели в Албена тази година, не само за тези с ол инклузив. Жална му майка на този, който трябва да следи кой с гривна, кой без гривна, кой пък от Кранево дошъл да плажува и заел шезлонг и чадър  Joy

ееее... няма такова нещо ... колко пъти ходих това лято ... слагам чантата под чадъра и момчето пристига .... плащам си  Money ... ко да прая ... ше ви се пречкам  hahaha

# 487

Задължително е за морските хотели, за градските не е задължително:

Обезопасен балкон - дълбочина - 1,2 м Площ - 3,0 кв.м      "да" (за "морски") "не е задължителен" (за "планински" и "градски")
Миналата седмица разглеждах ласт минет оферта на Мура и там си беше акцентирано на стая без балкон едикаква си цена.Пък си е тризвезден.

Те в Мура (и не само) дават и само по 2 хавлии, а не по 3 както трябва, ама бил тризвезден Simple Smile А в четиризвездните да не би да има допълнително хавлиени халати и чехли за енократна употреба? Даже и в тях дават само по 2 кърпи. Ама който иска да се заяжда, така поне нека знае за какво да се обади на КЗП, аз написах най-важните и дразнещи неща - тераси (винаги), брой кърпи (3 или 3+халат) и честота на смяна на бельото (всеки ден или през ден), което никога не се спазва Simple Smile

Иначе има още един куп неща, на който му се чете.

А що се отнася до терасите - те са задължителни за морските хотели даже една звезда. Ако някой се опита да ви натика в такова нещо без тераса, казвате че искате да ви преместят в стая с тераса и толкова.

# 488
  • София
Добре е човек да е информиран,но пък в това,което четох,все пак те акцентират на това,че стаята е без тераса.Коректни са,знаеш за какво плащаш.Дано за чаршафите всички хотели да спазват,че иначе е много неприятно.А съм била в друг тризвезден,в който найистина през ден сменяха спалното бельо.

# 489
Доколкото разбирам меду зоните с чадъри има свободна зона и може да се ползва, нали? В случай, че няма на по-предна линия място.
Защото с деца по-назад е наистина трудно Tired
Хайде, дано времето да се оправи и да се включат Крис или Ева от място и да пояснят Hug

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 10:06 от antonija

# 490
  • Sofia
Момичета, моля за помощ. Да кажете, че не съм изчела и тази и предходните теми, не е вярно изчела съм ги. Но си припомних усещането за хаос в главата пред изпит  Grinning, всичко ми се слива.

Искам днес, утре да направя резервация за майка ми и 7 г. дивак в Магнолия, Орхидея, Оазис...поне тези хотели, с оферти в момента са ми по джоба.
Проблемът е, че нямам лични впечатления от ОИ в Албена и така и не ми остана в главата ясна идея, къде биха се чувствали най-добре. Майка ми, предпочита плажа, но малкия естествено държи на анимация, развлечения, басейн, пързалки, сладолед и прочее екстри.

Моля ви, отново /ако вече сте го правили/ за мнение - къде, според вас, изхранването и другите условия ще им бъдат най-конфортни.

В хотелите първа линия /и тези по-близо до плажа/ няма или поне не намирам оферти за 50-65лв./ден. От снимките Магнолия ме печели с пързалките, на Орхидея ОИ ми се струва малко по-добър. Имате ли преки, евентуално тазгодишни впечатления - къде анимацията е на БГ, проблем ли ще бъде разстоянието напр., ако се връщат за обяд? Къде стаите и персонала са по-приветливи и т.н.?

Наистина са ми нужни още малко ваши мнения плс...

# 491
  • София
Има ли банкомат на ДСК някъде там?
Да знам дали да си изтегля пари или да са в картата...благодаря.

Ние още не сме тръгнали,към обяд ще е...
Довечера,ако намеря нет,ще пиша! Hug

# 492
  • София
Момичета, моля за помощ. Да кажете, че не съм изчела и тази и предходните теми, не е вярно изчела съм ги. Но си припомних усещането за хаос в главата пред изпит  Grinning, всичко ми се слива.

.....
За пързалките на Магнолия - имай предвид, че басейнът е около 1,20 - 1,30 см. дълбок - аз съм 1,58 и ми е почти до устата.

# 493
  • В.Търново
Момичета, моля за помощ. Да кажете, че не съм изчела и тази и предходните теми, не е вярно изчела съм ги. Но си припомних усещането за хаос в главата пред изпит  Grinning, всичко ми се слива.

Искам днес, утре да направя резервация за майка ми и 7 г. дивак в Магнолия, Орхидея, Оазис...поне тези хотели, с оферти в момента са ми по джоба.
Проблемът е, че нямам лични впечатления от ОИ в Албена и така и не ми остана в главата ясна идея, къде биха се чувствали най-добре. Майка ми, предпочита плажа, но малкия естествено държи на анимация, развлечения, басейн, пързалки, сладолед и прочее екстри.

Моля ви, отново /ако вече сте го правили/ за мнение - къде, според вас, изхранването и другите условия ще им бъдат най-конфортни.

Наистина са ми нужни още малко ваши мнения плс...

Не съм била все още там,но от информацията,която събрах мога да ти кажа,че Оазис е по-близо до плажа,но басейна е малък,без пързалки,за анимацията не помня ,май беше на друг език.В Магнолия,както писа Фоксче,басейна е дълбок за дете при пързалките,така че ,ако ще се пуска трябва винаги някой да го чака от долу,дори да е с пояс.Аз мисля,че Орхидея е най-добрият вариант.Има подходяща детска пързалка в басейна,всъщност има няколко басейна там.Анимацията била добра.Дори да искат да се връщат за обяд,преспокойно може да стоят до към 12:30-13:00 часа на плажа ,да се върнат в хотела,въпреки че ще трябва да ползват бусчето,пак ще успеят за обяда,и следобед да са на басейните.

Peace

# 494
Да, поради същите агрументи- чуждоезична анимация в Добротица, дълбоки пързалки в Магнолия, малък невзрачен басейн в Оазис /и заради Клер  Heart Eyes, де остана тя / избрахме Орхидея. Режимът е абсолютно същия- сутрин на плаж, ние сме от раннобудните, следобед на басейните.

Общи условия

Активация на акаунт