Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 65 048
  • 702
  •   2
Отговори
# 465
  • София
Ние няма да ползваме безплатните шезлонги - и без това със ситния изтребител няма да можем да легнем или да седнем да се печем - ще си носим чадър и на свободните зони ще се паркираме  Peace

# 466
Добре де,тази година има ли шалтета вообще???Примерно да са платени те и като няма масто на шезлонгите да си платиш за шалте?   newsm78
Ако може някой от почиващите вече в Албена да се включат  Simple Smile

# 467
Отново да попитам как става извозването до плажа, по-скоро връщането от него? С бусче или с влакче и двете ли са безплатни? Thinking

# 468
Ами то шалтетата са за да не се изръбваш на шезлонга, не се ляга направо върху тях, а си постилаш хавлията.

# 469
Момичета, ние и тази година ще бъдем на Албена, но съм решила да сме на някой хотел на първа линия. Естествено гледам Нона, Елица, Гергана, Мура и Славуна. Искам хотел с ОИ, с басейн за малката /3,6 год/, с добра анимация и ако може да е чисто.
Моля ви дайте съвет, кой от изброените е най-добър?

# 470
  • В.Търново
Отново да попитам как става извозването до плажа, по-скоро връщането от него? С бусче или с влакче и двете ли са безплатни? Thinking

Влакчето било по 2,50лв. за възрастни в една посока,но точно от къде тръгва и минава не знам.

Изабелка,аз знам,че шалтетата са за това,но не ми е приятно да ги ползвам,за тжова писах,че предпочитамда си сложа моята си хавлия. Wink
Май отговора ти не беше за мен,а за пенелопи,упс,sorry. Hug

lulumba,беше писала,че си почивала в Добротица,както твои познати,можеш ли да ми кажеш как стои въпроса с чадърите?Дали и без да си вземаме шалтета ще успеем да се вместим на първа линия на плажа с чадър и шезлонги или няма да можем да се вредим от чужденците?

# 471
Резервирах вече в "Компас", през "Сини турс", до 2 дни трябва да платим 50%. Flutter
Нали няма недоволни от тази агенция, така поне си мисля?
Относно извозването до плажа и обратно - автобусчето ли е безплатно? Нали на всеки 30 мин. има безплатен превоз Thinking

# 472
  • София
Резервирах вече в "Компас", през "Сини турс", до 2 дни трябва да платим 50%. Flutter
Относно извозването до плажа и обратно - автобусчето ли е безплатно? Нали на всеки 30 мин. има безплатен превоз Thinking
Да бусчето е безплатно,влакчето се плаща,а и маршрута им е различен,доколкото разбрах...
Последният курс на буса е в 17.30,така поне пише...

В Съни турс искат 50% плащане до 3 работни дни след резервацията и останалите 50% до 14 дни преди настаняването.  Peace

# 473
  • Плевен
Privet ot hotel Orhideya

Samo da vi kaga 4e vsi4ko e super - hranata super raznnoobrazna, mnogo i vkusna

Personal - super

Usloviya i baza su6to!
Samo po-malko da vale6e ama i taka ve4e imame 3 doobyada plag!

Sori za latinicata no ne im razbiram na neta!
Kato se vurna-podrobnosti!

# 474
  • В светлината на слънцето
Шалтетата- ами аз не съм видяла досега някой да ляга директно върху тях.  newsm78 Даже и румънците.  Mr. Green Задължително си застилаш своя хавлия. Те са, както вече някой писа, за да не се ръбиш на шезлонгите. Peace
Розина, когато ние бяхме с мъжа ми в Добротица, бяхме без деца и изобщо не се занимавахме с чадъри, а бяхме или във водата или на дъъъълги разходки по плажната ивица до края на Албена и обратно. Тогава наблизо имаше едно чудно капанче с дървен плот върху пясъка и прекарвахме доста време на него, защото правеха най-вълшебните коктейли. Вече го няма за съжаление. Нашите приятели също не са ползвали чадъри, защото там децата са като свободни електрони и тичат постоянно след тях. Както ще правим най-вероятно и ние това лято.  Twisted Evil Crossing Arms За първа линия чадъри и изобщо по въпроса с платените шалтета най-добре някой от тези, които са сега или които скоро ще заминават да провери и пише. Моята информация все пак е от миналото лято, сега може даже да не предлагат такова нещо. Ако го има обаче си е удобство. Peace

# 475
Ами то шалтетата са за да не се изръбваш на шезлонга, не се ляга направо върху тях, а си постилаш хавлията.
Аз знам какво е шалте-ползвала съм и съм наясно  Peace Питах дали тази година ще ги има изобщо-нали постоянно това се натяква,че в ОИ влизат БЕЗПЛАТНИ чадър и шезлонг.Та не ми  е ясно с шалтетата как стоят нещата  Rolling Eyes За това питах някой,който е там или се е върнал вече как е тази година  Peace Мисля си,че ако ги има едва ли ще са безплатни,но дори и платени пак е някаккъв вариант,ако не се вредим за шезлонгите  Sunglasses

# 476
Ама аз поясних за съфорумката, която я е гнус да лежи върху тях, че се постила хавлия и тогава лягаш. Постът ми не беше към теб. Не ми се цитира, че заемам много място, но се получи недоразумение  Laughing

# 477
  • В светлината на слънцето
penelopi, по принцип досега хотелите от първа линия винаги предоставяха безплатни чадъри и 2 шезлонга на стая. От това лято такава услуга предоставят и хотелите от гористата част. Много малко от хотелите, които са разположени по назад осигуряваха чадър и шелзонги. А това лято ги има за всички с ОИ. Затова и наблягат на тях в рекламата.
Но никога досега шалтетата не са влизали като безплатна услуга (с изкл. мисля на Калиакра, там доколкото помня всички шезлонги си имаха шалтета и това влизаше в безплатните услуги). Шалтетата вървят като задължителни за чадърите от първата редица и досега ако искаш да си най-отпред на плажа щеш не щеш си плащаш шалтетата. Иначе отзад. Даже май ми се върти нещо, че бяха задължителни и за втория ред чадъри, но за тях може и да греша. Дали и това лято е така, не знам. Трябва да каже някой от тези, които са в момента в Албена.

# 478
  • София
Няма да се учудя,ако има и такива хитреци,които да са махнали шалтетата  и да си ползват шезлонигите на първия ред,без да плащат за шалте... Mr. Green

# 479
  • В.Търново
Ама аз поясних за съфорумката, която я е гнус да лежи върху тях, че се постила хавлия и тогава лягаш. Постът ми не беше към теб. Не ми се цитира, че заемам много място, но се получи недоразумение  Laughing

Значи е било за мене. BlushДа де,постилат се върху шалтетата,ама знам ли...има ли вариант да сме на първа линия,но без шалтета.Задължително ли са на първа линия,ако е така ще минем на втора или трета.Наистина,който е там или се е върнал вече от Албена да обясни.Всъщност това да му е кусура на почивката Mr. Greenдругото е по-важно:да е чистичко,с добра кухня,приятна атмосфера,децата да са доволни и ние покрай тях и да сме здрави разбира се... Hug

Общи условия

Активация на акаунт