Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 816
  • 702
  •   1
Отговори
# 450
Аз да питам, понеже някой спомена,че нямало свободни чадъри в 11ч на плажа,а ние тогава ходим...,та какво правиш като не си намериш място-свободна зона има ли да се настаним там??То е ясно ,че не може да ползваш шезлонгите на другите хотели ...  newsm78 Ей,тва му е кофтито сега на тази промоция с безплатните чадъри и шезлонги-то пък място няма да си намериш  ooooh!
Миналата година на Слъчев бряг,въпреки пълната лудница по плажа и многото народ,без чадър не сме останли нито един ден и то при положение,че ходим по-късно на плаж.
Абе толково ли е скъпо в тази Албена??  Crazy По-високи ли са цените от на Слънчев бряг например? Thinking

# 451
В Сл.бряг сте намирали свободни чадъри, защото се плащат. А там, където са безплатни всеки ползва колкото може - миналото лято например едно семейство беше заело 3 чадъра, при положение, че им се полага 1 на стая. Под единия бяха родителите, под другия настаниха децата, под третия си сложиха багажа. Е как да има тогава за всички стаи свободен чадър?

# 452
  • В.Търново
Ами май най-скъпо било в Албена и Зл.Пясъци.Като съм ходила до Сл.Бряг не ми се е виждало чак толкова скъпо или поне в заведенията,които сме посещавали.Щом в Албена люлките вървят по 10лв. на возене.. ooooh!...някой доста по-напред беше писал,че за една скромна поръчка за двама или трима бяха в някаква механа в Албена ,платили 90лв. сметка..
Някой,ако вече е сядал да пие кафенце в Албена да напише колко му е цената,че да сме подготвени,нали  в ОИ не влизало еспресото. ConfusedКакто моя мъж ги пие по 3,някой път по 4 кафета... Crazy

# 453
Току що направих запитване за "Компас" и сега ще видим дали има свободни места и ще ми потвърдят ли резервацията. В колко дневен срок след това пък ние трябва да потвърдим, нещо не разбрах? ooooh!

# 454
  • София
Аз моля за инфо вече завърналите се от Албена - каква е цената на батутите (надуваемите замъци), както и ако някой е минавал покрай Магнолия - миналата година имаше до Магнолия батут - има ли го и тази година. Както и инфо за цената на влакчето тази година.
Благодаря предварително

# 455
  • В светлината на слънцето
penelopi, между зоните с чадъри има достатъчно свободно пространство, където може да се настаните без проблем. Ама като казвам свободно, нямам предвид 3-4 метра в ширина, а поне 30-40 метра. Плажната ивица на Албена е огромна, така че дава възможност за повече въздушни пространства без чадъри.
За скъпото - абе не е чак така страшно. То зависи и от индивидуалните представи за скъпо де. В центъра има закрит базар, където има не много скъп хранителен магазин и разни магазинчета със закуски, които бяха с малко по-голяма надценка от същите неща в София. По крайбрежната алея в капанчетата се предлагаше миналото лято промоционално палачинка с кафе за 5 лв или мелба с някакво питие за 5 лв. Дюнерите и пиците на свободна консумация май и те вървяха по 5 лв.
Люлка - 10 лв??? newsm78 Моите всеки ден обикаляха поне 5-6 люлки и задължително един батут, и нямаше такова нещо. Клатещите се, които са за малки деца бяха по 2 лв (в София са по 1 лв, а в "Патиланци" май вече са по 2 лв). Има разни детски атракциони, които също бяха по 2 лв. Батутът по спомени беше 5 лв за 15 мин., но момчето само си каза, че децата могат да скачат, докато им омръзне, без да се плаща допълнително. Изобщо не съм виждала цена 10 лв, а ги обикаляхме здраво. Thinking
30 лв е ретроснимката, но това вече е друго нещо.

# 456
В Сл.бряг сте намирали свободни чадъри, защото се плащат. А там, където са безплатни всеки ползва колкото може - миналото лято например едно семейство беше заело 3 чадъра, при положение, че им се полага 1 на стая. Под единия бяха родителите, под другия настаниха децата, под третия си сложиха багажа. Е как да има тогава за всички стаи свободен чадър?
Ами да де-аз това казвах,че като са платени и спокойно си намираш свободни   Mr. Green А сега като са без пари и ще е трудно май....  Thinking Особено като четох,че примерно зоната на Добротица е определена за ползване и от още два хотела. Ще видим....дано има местенце за всички вде пак Peace
Пък за цените-ще ги преживеем,нали сме тръгнали на почивка.....няма толкова пък да се задълбаваме в цифрите  Wink

# 457
  • София
Батута до плажа миналата година е бил 6 лв. за 15 минути. Не помня - видях на снимката
http://rudka.snimka.bg/children/nayi-nakraya-na-more.406517.13920653
и този също
http://rudka.snimka.bg/children/nayi-nakraya-na-more.406517.13920705
но наистина даваха да се наскачат децата и никога не са ги сваляли принудително. Клатещите се играчки бяха по левче. А замъка до Магнолия беше 5 лева за половин час. Затова се ужасих от цена 10 лева - това значи, че моите ще трябва да ги прекарвам през центъра с вързани очи  Sad

# 458
  • В.Търново
Батута до плажа миналата година е бил 6 лв. за 15 минути. Не помня - видях на снимката
http://rudka.snimka.bg/children/nayi-nakraya-na-more.406517.13920653
и този също
http://rudka.snimka.bg/children/nayi-nakraya-na-more.406517.13920705
но наистина даваха да се наскачат децата и никога не са ги сваляли принудително. Клатещите се играчки бяха по левче. А замъка до Магнолия беше 5 лева за половин час. Затова се ужасих от цена 10 лева - това значи, че моите ще трябва да ги прекарвам през центъра с вързани очи  Sad

Това за вързаните очи ми хареса Joy,ние ще сме същата картинка,ако е така.Писах 10лв. ,защото доста по-напред някой го беше написал,ама не можах да го намеря.Още по-добре ще е ,ако са по 2лв. въртележките и 5-6лв. батутите,аз се бях притеснила ,заради тава,че с нашия трудна оправия е! Laughing

# 459
Има ли някой завърнал се от МАгнолия или там в момента?
Чудя се между него и Орхидея?
И някой бил ли е във вили МАгнолия? Как е там? Хубави ли са вилите,реновирани?

# 460
Фоксче, батутът до Магнолия е 6лв за 15 мин, влакчето е 2,50 за възрастен, ама за деца не погледнах.
Ние сме в Магнолия и сме много доволни. Персоналът е супер любезен , стаята чиста, всеки ден сменят хавлии и почистват, храната е доста разнообразна и изобилна. Има от всичко и за всеки вкус. Бусчето май не ходи до плажа на Магнолия, но ние слизаме с колата и спираме точно над него. Пеша също става, но не е много близко. Лично за мен стъпалата не са проблем ,но ходенето след тях  Confused
Това е набързо от Албена. Grinning

# 461
Ани, надникни към Орхидея, нали сте комшии....Обща ли е анимацията?

# 462
  • В светлината на слънцето
...това значи, че моите ще трябва да ги прекарвам през центъра с вързани очи  Sad

А аз дето се насадих баш в хотел в центъра, заобиколен от вси страни с такива изкушения, май ще трябва хич да не ги изкарвам от стаята. Joy

Я, сега да ви издам един номер, с който евентуално може да си осигурите чадър. Първата линия чадъри миналото лято се ангажираха само, ако се платят и шалтетата. Май 4 или 5 лв лв за две шалтета беше цената. Имаше и една опция, за която не се говореше много-много - да си резервираш чадър на първа линия за цялата почивка, ако си платиш предварително 30 или 35 лв, тоест цялата сума накуп. И момчето ти ангажира избрания от теб чадър за цялото време и ти го пази, независимо кога си отишъл на плажа. Ние щяхме така да правим, но момчето пред Славуна ни обясни, че в този район конкретно е много спокойно и не си заслужава. И излезе прав. Но за по централните зони според мен това е добър вариант. Стига да важи това лято, разбира се. Thinking

# 463
  • София
Фоксче, батутът до Магнолия е 6лв за 15 мин, влакчето е 2,50 за възрастен, ама за деца не погледнах.
Ние сме в Магнолия и сме много доволни. Персоналът е супер любезен , стаята чиста, всеки ден сменят хавлии и почистват, храната е доста разнообразна и изобилна. Има от всичко и за всеки вкус. Бусчето май не ходи до плажа на Магнолия, но ние слизаме с колата и спираме точно над него. Пеша също става, но не е много близко. Лично за мен стъпалата не са проблем ,но ходенето след тях  Confused
Това е набързо от Албена. Grinning
АниДани, благодаря много за информацията, както и за добрите отзиви от Магнолия. Желая Ви страхотно изкарване и да не забравиш да пуснеш няколко снимки, като се върнете, че аз вече не мога да дочакам 19-ти юли   bouquet

А, забравих ежедневно задавания от ситнежите въпрос - има ли детска дискотека и как е?

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 17:10 от Фоксче

# 464
  • В.Търново
...това значи, че моите ще трябва да ги прекарвам през центъра с вързани очи  Sad

А аз дето се насадих баш в хотел в центъра, заобиколен от вси страни с такива изкушения, май ще трябва хич да не ги изкарвам от стаята. Joy

Я, сега да ви издам един номер, с който евентуално може да си осигурите чадър. Първата линия чадъри миналото лято се ангажираха само, ако се платят и шалтетата. Май 4 или 5 лв лв за две шалтета беше цената. Имаше и една опция, за която не се говореше много-много - да си резервираш чадър на първа линия за цялата почивка, ако си платиш предварително 30 или 35 лв, тоест цялата сума накуп. И момчето ти ангажира избрания от теб чадър за цялото време и ти го пази, независимо кога си отишъл на плажа. Ние щяхме така да правим, но момчето пред Славуна ни обясни, че в този район конкретно е много спокойно и не си заслужава. И излезе прав. Но за по централните зони според мен това е добър вариант. Стига да важи това лято, разбира се. Thinking

Може да ви се стори глупаво,ама на мен това с шалтетата ми е малко...как да кажа,всеки лежи на тях и после аз да си легна,не става.Аз съм малко така,даже като отивам на някое място оглеждам чаршафите,хем знам,че са прани,какво да направя...Не ми ли е на шезлонга моята хавлия,не става.Даже не мисля и да ползвам хавлиите на хотела по същите причини.Е,може би само за краката да си подсушавам  Laughing .Какво да правим тогава с първа линия шезлонги?Трябва ,заради големия да сме най-отпред,че той само във водата кисне.

Общи условия

Активация на акаунт