Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 541
  • 702
  •   1
Отговори
# 165
arlena пусни ако може снимки, ние ще ходим в Ком август. Благодаря   bouquet
Утре ще кача, обещавам! Макар че май съм снимала основно басейните  Simple Smile

# 166
Резервирахме през Албена.бг. Платихме цялата сума, получихме отговор, че ваучера ще ни чака на рецепцията на хотела. Такава ли е практиката? Миналата година ни ги пратиха по е- майл /от др. агенция и др. хотел де/
Присъединявам се към питането. И аз резервирах през агенцията на Албена за първи път. Също ми казаха, че всички документи ще си получа на рецепция Thinking. Аз настоявах да ми пратят ваучера и договора, но нямали такава практика. Поне ги накарах потвърждение на резервацията да ми пратят. Сега чакам мейл, че са си получили паричките.
А и съветвахте (мисля че в пост на lulumba съм чела), че е хубаво да се провери резервацията по телефона в хотела преди тръгване, ама телефона на Оазис нещо не работи Crazy. Случайно някой да има актуален?

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 15:19 от Lilcho

# 167
  • Самоков
Някой може ли да каже нещо повече за Ралица супериор и по-специално за сектор К, там разбрах че стаите са по-малки, но за съжаление в основния сектор нямаше места. Как са басейните и храната? Не видях да има някой там, ние сме от 02.08. Аз резервирах директно чрез хотела и също платих цялата сума, но ваучер не получих, пратиха ми само e-mail с резервационен номер и честно казано малко ми е притеснено така.

# 168
Аз получих потвърждение по е-мейл, че ми е платена резервацията, мисля че това е достатъчно.

За Оазис - аз се бях обаждала на рецепцията тази петък вечер май да питам 1-2 неща и ми се струва че попаднах на управителката. Телефона работеше, даже ми провери резервацията по име и фигурираше в техния компютър (ние сме след средата на август чак).
Lilcho, в момента не работят ли и двата телефона? Ако не можеш да се свържеш пробвай е-мейла на хотела, на него ми отговориха даже когато хотела не беше още отворен и ми бяха пратили GSM, за връзка. Вие кога тръгвате?

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 15:34 от Arizona

# 169
Минзи, и аз се присъединявам към молбата на Русина - като изкрещиш от Арабела, викни и за Добротица нещо /по възможност хубав отзив/  Mr. Green

Аз уж щях да резевирам в сряда, но вчера като ви четох и ме обхвана параноя, че може да няма места и днес вече съм с потвърдена резервация за Добротица - от 11.08. до 18.08. Заради двете големи деца наехме стаи със свързваща врата. Така, обаче, ни се оскъпи почивката с 30 %, защото иначе стаите ги дават поотделно, а сега ни таксуваха като 2 единични стаи. Не че е болка за умиране, като сме тръгнали да почиваме няма да спим един върху друг, ама по този начин децата не са ми безплатно. Мъжът ми се смя и вика: "Ти какво си мислеше, че децата като не се таксуват ще може да вземеш цял клас ли?!"
За успокоение на почиващите в Добротица - стаите с комуникационна врата между тях са много малко. Та няма да преживеят неудобствата на Милиса. Дори днес мацката от агенцията, през която резервирам ми каза, че имало само 1 /предполагам, обаче, че имаше предвид 1 свободна/. На мен ми се наложи да изместя резервацията с 1 ден, защото до 10-ти включително е била заета.

# 170
Я кажете какво представляват тези ваучери, аз досега съм резервирала директно по телефон, не чрез агенция (става въпрос не за Албена, а Константин и Елена) и по е-мейл са ми пращали потвърждения, проблеми не сме имали с резервациите.

# 171
До колкото прочетох за 3 звезди хотелите,разбрах че балкона не е задължителен.
И аз така, а обърнах специално внимание какво пише за тераса, защото ми се е случвало да съм неприятно изненадана, че в 3-звезен хотел няма тераса.

Даже като съм била в 3 звездния "Аква" във Варна,той е без тераси,а също и хотел "България" в Бургас,даже май е 4 звезди тоя,но той е вече много висок и е по-безопастно да е без тераси.

Задължително е за морските хотели, за градските не е задължително:

Обезопасен балкон - дълбочина - 1,2 м Площ - 3,0 кв.м      "да" (за "морски") "не е задължителен" (за "планински" и "градски")

# 172
  • София
Safo,аз мисля,че ако беше говорила директно с управителката на Добротица- Кичка Купенова,можехте да се настаните в една стая с двете деца,стига да не ви притеснява това,че стаите наистина са малки. Peace
От агенциите не позволяват такова настаняване,директно дават 2 стаи.
Виждам,че малкото ви детенце е на почти годинка,спокойно би се поместило в бебешка кошарка,а голямото дете-на доп.легло..
Но вие си решавате,щом ви устройва цената. Peace
Хубава почивка ви пожелавам.   bouquet

# 173
  • София
Клер, какво стана с маршрута на автобусчето до плажа, имаш ли повече информация?

Не смятам да звъня повече, каквото - такова. Вече съм направила резервацията. Simple Smile

# 174
Кога сте вие? Ние сме от 19 юли. Помня, че не се засичахме. И къде спира автобусчето всъщност? Колко далеч е от нашите чадъри?

# 175
  • София
Кога сте вие? Ние сме от 19 юли. Помня, че не се засичахме. И къде спира автобусчето всъщност? Колко далеч е от нашите чадъри?

Ние сме от 10-ти до 17-ти. Като се върна, ще докладвам. Hug

# 176
ОК, ще чакам, дано уцелите време, че както дават дъждовен юли, пък сега както е студено....егати лятото

# 177
  • София

Задължително е за морските хотели, за градските не е задължително:

Обезопасен балкон - дълбочина - 1,2 м Площ - 3,0 кв.м      "да" (за "морски") "не е задължителен" (за "планински" и "градски")
Миналата седмица разглеждах ласт минет оферта на Мура и там си беше акцентирано на стая без балкон едикаква си цена.Пък си е тризвезден.

# 178

Резервирахме през Албена.бг. Платихме цялата сума, получихме отговор, че ваучера ще ни чака на рецепцията на хотела. Такава ли е практиката? Миналата година ни ги пратиха по е- майл /от др. агенция и др. хотел де/

Мисля че е редното ваучера да си е в теб!Как така ще те чака на рецепцията? newsm78

За резервация направена онлайн, получих по мейла фактура с електронен подпис, а като си проверих резервацията в системата им за онлайн резервации пише, че е платена, като е упоменат и номер на ваучера. Това е.  Друго не са ни пращали.
raja_nikol , ти по телефона ли си ги питала за ваучера или запази чрез някой от офисите им? По принцип не би трябвало да има проблеми, въпреки че в предните теми някой беше писал за нестигнала до хотела резервация и разправии с управата на Албена.

# 179
  • София
Някой може ли да каже нещо повече за Ралица супериор и по-специално за сектор К, там разбрах че стаите са по-малки, но за съжаление в основния сектор нямаше места. Как са басейните и храната? Не видях да има някой там, ние сме от 02.08. Аз резервирах директно чрез хотела и също платих цялата сума, но ваучер не получих, пратиха ми само e-mail с резервационен номер и честно казано малко ми е притеснено така.
Nelly, ние заминаваме   car003 за Ралица Супериор тази събота и ще докладвам веднага от там  photo. Има безплатен нет в лоби бара и най-вероятно ще си нося лаптопа. Така че ще има какво да четете скоро време и от там   grinning039

Общи условия

Активация на акаунт