Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 533
  • 702
  •   1
Отговори
# 180
  • Самоков
С нетърпение ще чакам пресните отзиви!   Laughing Дано да са положителни, хубава почивка ви желая!

# 181
Safo,аз мисля,че ако беше говорила директно с управителката на Добротица- Кичка Купенова,можехте да се настаните в една стая с двете деца,стига да не ви притеснява това,че стаите наистина са малки. Peace
От агенциите не позволяват такова настаняване,директно дават 2 стаи.
Виждам,че малкото ви детенце е на почти годинка,спокойно би се поместило в бебешка кошарка,а голямото дете-на доп.легло..
Но вие си решавате,щом ви устройва цената. Peace
Хубава почивка ви пожелавам.   bouquet

Ева, всъщност аз държах да вземем 2 стаи. От агенцията ми предложиха да се сбутаме в една, но ние тръгваме с 3 деца /нали до 2 годинки децата ги пишат само като "коментар", та затова ни водят само с 2 големи/, вземаме и племенника, той е на 10 г. Вариант беше той да спи на единичното легло, а Лили - при нас на голямото. За малкия така или иначе ще вземем кошарка, но той понякога се буди и се налага да го вземам в нашето легло. Та така - по-добре малко по-скъпо, но нашироко.
Мерси за пожеланията! Приятно изкарване и на теб! И да споделиш как е тази година в Компас /аз не помня дали ти споменах като минус, че ресторантът му е затворен и няма тераса, но пък като се нахраните може да си допийвате на барбекюто/ Hug

# 182
  • София

Ева, всъщност аз държах да вземем 2 стаи. От агенцията ми предложиха да се сбутаме в една, но ние тръгваме с 3 деца /нали до 2 годинки децата ги пишат само като "коментар", та затова ни водят само с 2 големи/, вземаме и племенника, той е на 10 г. Вариант беше той да спи на единичното легло, а Лили - при нас на голямото. За малкия така или иначе ще вземем кошарка, но той понякога се буди и се налага да го вземам в нашето легло. Та така - по-добре малко по-скъпо, но нашироко.
Мерси за пожеланията! Приятно изкарване и на теб! И да споделиш как е тази година в Компас /аз не помня дали ти споменах като минус, че ресторантът му е затворен и няма тераса, но пък като се нахраните може да си допийвате на барбекюто/ Hug
Опс,пропуснала съм третото дете... Embarassed
При този случай,да,ще ви е по-добре в 2 стаи. Peace
А и на големите ще им е супер в отделна стая,ще се чувстват съвсем "големи"  Laughing
Благодаря и на теб за пожеланията!   bouquet
Не ни притеснява това,че ресторанта няма тераса,ние не се заседяваме дълго на маса.  Laughing

При всички случаи ще пиша отзиви от хотела директно,дори и да няма безплатен нет. Mr. Green

# 183
Аз получих потвърждение по е-мейл, че ми е платена резервацията, мисля че това е достатъчно.
За Оазис - аз се бях обаждала на рецепцията тази петък вечер май да питам 1-2 неща и ми се струва че попаднах на управителката. Телефона работеше, даже ми провери резервацията по име и фигурираше в техния компютър (ние сме след средата на август чак).
Lilcho, в момента не работят ли и двата телефона? Ако не можеш да се свържеш пробвай е-мейла на хотела, на него ми отговориха даже когато хотела не беше още отворен и ми бяха пратили GSM, за връзка. Вие кога тръгвате?
Ами аз бях звъняла няколко дни на телефона в сайта на оазис, но още докато се чудех през коя агенция да резервирам, сега не съм пробвала Blush. Иначе от Албена ми потвърдиха плащането на капарото вече, като платя цялата сума ще звънна и до хотела да съм сигурна. А тръгваме на 03.07.живот и здраве за 7 нощувки. После ще пиша задължително.

# 184
Не се притеснявайте,че нямате ваучери-щом е потвърдена резервацията не би трябвало да имате проблем  Peace
Ние две години подред резервираме в Слънчев бряг в различни хотели-не са ни искали даже капаро за потвърждаване на резервацията,само ме бяха помолили да им потвърдя на имейла два дни преди заминаването.И аз първо бях притеснена,че нямам нищо черно на бяло,което доказва резервацията,но не сме имали проблеми! Peace
Дано и при вас е така  Hug Хубава почивка на всички!  bouquet
И нали знаете-чакаме си материала след това  smile3509

# 185
Ние резервирахме през Ваканция.бг.След като платихме ни дадоха ваучера, договора и касова бележка Peace

# 186
  • Под гъбата

Резервирахме през Албена.бг. Платихме цялата сума, получихме отговор, че ваучера ще ни чака на рецепцията на хотела. Такава ли е практиката? Миналата година ни ги пратиха по е- майл /от др. агенция и др. хотел де/

Мисля че е редното ваучера да си е в теб!Как така ще те чака на рецепцията? newsm78
За резервация направена онлайн, получих по мейла фактура с електронен подпис, а като си проверих резервацията в системата им за онлайн резервации пише, че е платена, като е упоменат и номер на ваучера. Това е.  Друго не са ни пращали.
raja_nikol , ти по телефона ли си ги питала за ваучера или запази чрез някой от офисите им? По принцип не би трябвало да има проблеми, въпреки че в предните теми някой беше писал за нестигнала до хотела резервация и разправии с управата на Албена.
И моята резервация е през сайта на Албена. Днес я платих и се обадих на телефонът им за онлайн резервации. Там ми казаха че виждат и плащането и да чакам в статуса си да променят че е платена резервацията. След това да си разпечатам от сайта им ваучера и това е! Ако не го променят до дни ще им звъня пак и!

# 187
  • Варна
от 16 август сме в Оазис-дано е различно от миналата година в Боряна..
ако видите две крещящи хлапета на по три-ние сме

# 188
  • В.Търново
от 16 август сме в Оазис-дано е различно от миналата година в Боряна..
ако видите две крещящи хлапета на по три-ние сме

А как беше там?Добре или зле?

# 189
Момичета,да се оплача,Ком бил препълнен..не може да си отменим резервацията с няколко денаа Cry
Дано не са верни прогнозите за четвъртък,което съм склонна да вярвам,че ще е така,тъи като до вчера го даваха гръмотевици и дъждове,а от днес е променено само на облачно Mr. Green
Каквото и да е времето,ще му мислим позитивно,а за почиващите от 24-и-аз съм с крещящи момчета на 3г и 5г(то маи аз повече викам от тях де Mr. Green)
arlena  bouquet,за добрите думи за Ком,и аз си го харесвам заради пространството за децата...

# 190
Стига, бе. Обожавам лошото време в Албена, честно.  Гърми, трещи, купон отсекъде и само след няколко часа все едно нищо не е било. Затова и винаги съм ходила през юни.  Изобщо не разбирам притесненията ви. А в Ком специално веселбата не спира. Нема да се плашите.  Peace

# 191
  • В.Търново
http://weather.den.bg/home/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82% … p;date=2010-06-09
От тук също можете да следите времето в Албена.

# 192
Едно въпросче от мен:
Къде е зоната с чадъри и шезлонги на хотел Добротица?Дали е пред самия хотел?
Имаме резервация за Орлов,обаче след последните отзиви...нещо започвам да се разубеждавам и днес звънях в агенцията да питам дали не могат да ни заменят резервацията за Добротица.Жената каза,че до петък ще ми даде отговор-най-вероятно ще стане,но шефката е в отпуска до петък и не може без нея да променя вече направени резервации... Rolling Eyes Та имам време до петък и аз да размисля  Wink

# 193
  • В светлината на слънцето
Ауууу, нямаше ме за известно време в София и вместо да прочета лъчеструящи отзиви от доволно завърнали се отпускари за "Орлов", виждам нелицеприятни новини... Кофти... Thinking Не мисля обаче да променям резервацията ни. Засега. Всяка почивка е индивидуална. А е важна и нагласата, с която тръгваш. А нашата засега е пълна с добри намерения.  Grinning Пък и нищо не се знае, може до август да отработят положението и да променят нещата към по-добро. Хотелът е на много хубаво място, факт. Това, че има добра анимация на мен лично много ми харесва. Все нещо от храната се надявам да става. (Миналото лято като бяхме в далеч по-класния "Славуна" да не би храната да бе прекрасна. Нищо подобно. Многотия, разнообразие, ама само на пръв поглед. И ентеровирус). А за стаята и чистенето се надявам на място да се разберем со кротце и со благо.  Mr. Green

# 194
  • В.Търново
Едно въпросче от мен:
Къде е зоната с чадъри и шезлонги на хотел Добротица?Дали е пред самия хотел?
Имаме резервация за Орлов,обаче след последните отзиви...нещо започвам да се разубеждавам и днес звънях в агенцията да питам дали не могат да ни заменят резервацията за Добротица.Жената каза,че до петък ще ми даде отговор-най-вероятно ще стане,но шефката е в отпуска до петък и не може без нея да променя вече направени резервации... Rolling Eyes Та имам време до петък и аз да размисля  Wink

Чадърите на Добротица са точно пред хотела.

Общи условия

Активация на акаунт