Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 654
  • 702
  •   1
Отговори
# 195
  • В.Търново
Ауууу, нямаше ме за известно време в София и вместо да прочета лъчеструящи отзиви от доволно завърнали се отпускари за "Орлов", виждам нелицеприятни новини... Кофти... Thinking Не мисля обаче да променям резервацията ни. Засега. Всяка почивка е индивидуална. А е важна и нагласата, с която тръгваш. А нашата засега е пълна с добри намерения.  Grinning Пък и нищо не се знае, може до август да отработят положението и да променят нещата към по-добро. Хотелът е на много хубаво място, факт. Това, че има добра анимация на мен лично много ми харесва. Все нещо от храната се надявам да става. (Миналото лято като бяхме в далеч по-класния "Славуна" да не би храната да бе прекрасна. Нищо подобно. Многотия, разнообразие, ама само на пръв поглед. И ентеровирус). А за стаята и чистенето се надявам на място да се разберем со кротце и со благо.  Mr. Green

Не вярвам да сменят плочките в банята на Орлов,виж за храната може и да има подобрение,ако си вземат бележка,хубаво е,че има и добра анимация,но от ентеровирус никой не е застрахован.Аз например не бих се радвала на плочки от соц времето в банята,на анимацията не държим,защото големият ми син не проявява интерес към тези неща,а малкото е още бебе.Важно е наистина с каква нагласа тръгваш,но ако се сблъскаш с куп неуредици в хотела,едва ли ще останеш доволен.Всеки вярвам тръгва на почивка с надеждата,че е избрал добро място и че ще остане отпочинал и доволен.Аз много се радвам,че не направихме резервация в Орлов.Но все пак ще следя и други впечатления от този хотел,може пък да са се подобрили нещата след 1 месец работа. Peace

# 196
Да се разпиша и аз в темата. Снощи направихме резервация за Ком от 3.08 до 8.08. Много се радвам и съм положително настроена. За първи път ще ходим на ОИ, така че се надявам, че ще останем доволни.
Пожелавам приятни ваканции на всички, които са избарли Албена за своята почивка  bouquet

# 197
Аз например не бих се радвала на плочки от соц времето в банята,
За тази,  които не са били отдавна или никога в Албена, искам само да кажа, че доста неща могат да им напомнят за соца, защото колкото и да се реновират хотелите и да се обновява комплекса като цяло, лично аз има едно такова усещане  Confused НО, много е важно да се абстрахирате от него, защото Албена предлага много хубав плаж и много зеленина и пространство, каквито лиспват по другите ни курорти, приличен ОИ, който за почивка с деца е за предпочитане според мен.
Впечатленията ми са от служебно пътуване преди 2 години, хотел Гергана, като не бях ходила в Албана около 10 години.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 11:55 от Mur

# 198
  • Варна, морето и сините вълни!
За тази,  които не са били отдавна или никога в Албена, искам само да кажа, че доста неща могат да им напомнят за соца, защото колкото и да се реновират хотелите и да се обновява комплекса като цяло, лично аз има едно такова усещане  Confused НО, много е важно да се абстрахирате от него, защото Албена предлага много хубав плаж и много зелелнина и пространство, каквито лиспват по другите ни курорти, приличен ОИ, които за почивка с деца е за предпочитане според мен.
Впечатленията ми са от служебно пътуване преди 2 години, хотел Гергана, като не бях ходила в Албана около 10 години.

Точно това си помислих когато отидохме събота! Първата ми асоциация беше че съм попаднала на място с много соц хотели  Mr. Green Но пък много ми хареса, точно заради зеленината  bouquet

# 199
  • В.Търново
На мен външния вид,т.е. архитектурата на сградите,на хотелите ми харесва,нищо че са си от соца.Много хотели построени през последните години са направо с отвратителен външен вид.Никакъв чар!На мен терасовидните сгради много ми харесват.Зеленината също е страхотна,поне на снимките,вярвам че на живо ще е още по-красиво! Simple Smile

# 200
И аз мисля така...повече ми харесват някои соц сгради, от колкото сегашни такива.
Колкото до Нона-някой ме беше апострофирал-за колкото пари, толкова-ами дала съм 1148 лв за Нона (7 нощувки), тя не е никак по-евтина от Ралица например или Супериор, Ком, Вита Парк или пък Добротица, която излиза по-евтина от Нона-за това не ми се иска някой "много разбиращ" да ми казва-че за толкова пари, толкова ще получа.

# 201
Някой може ли да каже нещо повече за Ралица супериор и по-специално за сектор К, там разбрах че стаите са по-малки, но за съжаление в основния сектор нямаше места. Как са басейните и храната? Не видях да има някой там, ние сме от 02.08. Аз резервирах директно чрез хотела и също платих цялата сума, но ваучер не получих, пратиха ми само e-mail с резервационен номер и честно казано малко ми е притеснено така.
Nelly, ние заминаваме   car003 за Ралица Супериор тази събота и ще докладвам веднага от там  photo. Има безплатен нет в лоби бара и най-вероятно ще си нося лаптопа. Така че ще има какво да четете скоро време и от там   grinning039

И аз ще чакам положителни отзиви от Ралица супериор.  Grinning

# 202
  • София
Да се разпиша и аз в темата. Снощи направихме резервация за Ком от 3.08 до 8.08. Много се радвам и съм положително настроена. За първи път ще ходим на ОИ, така че се надявам, че ще останем доволни.
Пожелавам приятни ваканции на всички, които са избарли Албена за своята почивка  bouquet

Значи ти ще докладваш за там на мен  Mr. Green  Hug аз следя и съм се спряла на Ком,Компас и на Панорама.Моя приятелка сега отива на Компас и ще мога да ви кажа там как е.Ние мислим да ходим в края на август след 20-ти и още имам време за резервация.

# 203

Значи ти ще докладваш за там на мен  Mr. Green  Hug

Grinning Разбира се, че ще дам отчет като се върнем. А до тогава пък аз ще следя за коментари, на тези които ще отседнат в Ком.  Wink

# 204
 И хотел Лагуна Маре малко се коментира.....Има ли някой впечатления от там?

# 205
  • Варна, морето и сините вълни!
Ние ще почиваме за кратко в Добротица  Mr. Green Mr. Green
Ще ви докладвам като се върна как е  Mr. Green

# 206
  • В светлината на слънцето
Не вярвам да сменят плочките в банята на Орлов...

Аааа, аз баня не мисля да купувам, така че дали плочките са модерни или не, е най-малкото, което ме вълнува, когато тръгвам за море. Ще преживея някак факта, че не са последен писък на модата. Като реша да си ремонтирам домашната баня, по би ме вълнувала актуалността на шарката на плочките. Mr. Green

# 207
  • София
Как няма да купуваш, виж някои хора като са платили по 60-70 лв  ОИ, ще държат на основен ремонт на стаята и банята, и междино плюскане и претенции безброй... Само техните хотели са най-добрия избор, нищо че никога не са били там и говорят само по картинка.

# 208
Така е момичета! Peace
Била съм на всякакви почивки - на палатка, на каравана, на бунгало за 5 лв леглото, на бунгало за повече пари, на квартира, на АИ - извода е един - почивката и готеното си го правим ние, не плочките, не обстановката.  Hug Hug Hug

# 209
ехааа и ние сме там за този период Wink, може да се познаем, виждам, 4е си и от Русе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт