Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 671
  • 702
  •   1
Отговори
# 210
  • Габрово
 Ние сме в Ком от 16.08., ако има някой по това време да свирка Whistling

# 211
Аааа, аз баня не мисля да купувам, така че дали плочките са модерни или не, е най-малкото, което ме вълнува, когато тръгвам за море. Ще преживея някак факта, че не са последен писък на модата. Като реша да си ремонтирам домашната баня, по би ме вълнувала актуалността на шарката на плочките. Mr. Green

Joy На върха на езика ми беше, но ти ме изпревари ....

Пенелопи, а ти сигурна ли си, че в Добротица е по-добре  newsm78 Все пак, никой още не е писал отзиви тази година  Confused Когато резервирах Добротица, в Орлов вече нямаше никакви места. Това ме кара да си мисля, че Орлов е по-предпочитания от двата ... То, барманите и в Добротица може да са сърдити  Joy Цените в двата хотела са близки (дори в Орлов е малко по-скъпо) и заплатите на персонала вероятно са сходни. Така че, според мен същите забележки биха могли да се направят за всеки от хотелите 3 звезди.
А за храната, дано греша, но щом в Орлов за тези пари е без междинни хранения, то в Добротица може би компенсират междинните ханения с по-ниско качество и разнообразие при основните  newsm78

При всички случаи, не бих си променила резервацията заради плочките или сърдития барман. Надявам се, че ще останем доволни от Добротица, но мога да го кажа едва след две седмици.

# 212
Ще се върна да изчета темата, може би сте обсъждали хотелите 3 звезди - Панорама, Компас, Оазис, Магнолия, но кой ще ми препоръчате? Praynig

# 213
  • В.Търново
Как няма да купуваш, виж някои хора като са платили по 60-70 лв  ОИ, ще държат на основен ремонт на стаята и банята, и междино плюскане и претенции безброй... Само техните хотели са най-добрия избор, нищо че никога не са били там и говорят само по картинка.

Това май за мен се отнася..... smile3506 Това че съм дала 60лв. за нощувка,да- означава,че държа на стаята ми да е прилична,реновирана,а не с плочки в банята от преди 30 години,и да-държа на междинните "плюскания",защото както обясних по-напред в темата,ако въобще сте го прочели,детето ми не се храни под час и не обича каквато й да е храна,така че като има междинни хранения ще съм спокойна,че няма да остане гладно.И да- имам претенции,за това и си плащам,ако нямах особенни изисквания щях да си хвана багажчето и да си ида със семейството на някоя квартирка по морето. И не твърдя въобще ,че Добротица е най-добрият избор,избрала съм го по ред причини,има и по-хубави като Калиакра,но всеки според чергата си се простира,един ден може и там да отидем,стига да не се разочаровам от Албена като цяло,но с тая зеленина,красива природа и този голям златист плаж-едва ли ще е така!
Туксме се "събрали" не да се обиждаме,както вие го направихте,а да изкажем впечатления,мнения и отзиви!Вие ме осъждате за това,че имам мнение ли?Да,като всеки човек написал нещо тук.Следя темата от първата още и безброй изписани неща има за Албена,чета всяко едно и уважавам всяко едно.

Вие като не държите да има основен ремонт на банята и стаята защо не резервирахте в хотел Лора или Кардам?

smile3503

# 214
  • София
Ами да, за теб се отнася. Ти имаш мнение на всяка страница. Непрекъснато споменаваш Добротица, все едно й правиш реклама. Разбрахме вече, че там ще почиваш. Пожелавам ти приятно изкарване Peace

# 215
  • В.Търново
Ами да, за теб се отнася. Ти имаш мнение на всяка страница. Непрекъснато споменаваш Добротица, все едно й правиш реклама. Разбрахме вече, че там ще почиваш. Пожелавам ти приятно изкарване Peace

Благодаря! Simple SmileСпоменавам Добротица често,защото ако прочетеш по-добре назад коментарите ще разбереш причините!
Тука темата започна да се обръща на злобарщина от определени хора.Няма да постигнеш нищо с това.Спирам да ти отговарям,защото просто няма смисъл хората да стават свидетели на това.И да-пак ще спомена Добротица,който има пресни отзиви от там,да пише!
 Wink

# 216
  • В светлината на слънцето
държа на стаята ми да е прилична,реновирана,а не с плочки в банята от преди 30 години....
....Вие като не държите да има основен ремонт на банята и стаята защо не резервирахте в хотел Лора или Кардам?
smile3503

Мебелите не са стари.Изобщо не беше гадно във стаите.Банята е чиста, но със евтини плочки/тип мрамор, които по принцип не понасям/.

Не виждам да е писано, че плочките са отпреди 30 години, а само че са евтини и тип мрамор.  Mr. Green

# 217
  • София
ауууууууууууууууууу направо ми взехте акъла - може ли да се изпокарате в тема за почивка  newsm78

# 218
Аааа, аз баня не мисля да купувам, така че дали плочките са модерни или не, е най-малкото, което ме вълнува, когато тръгвам за море. Ще преживея някак факта, че не са последен писък на модата. Като реша да си ремонтирам домашната баня, по би ме вълнувала актуалността на шарката на плочките. Mr. Green

Joy На върха на езика ми беше, но ти ме изпревари ....

Пенелопи, а ти сигурна ли си, че в Добротица е по-добре  newsm78 Все пак, никой още не е писал отзиви тази година  Confused Когато резервирах Добротица, в Орлов вече нямаше никакви места. Това ме кара да си мисля, че Орлов е по-предпочитания от двата ... То, барманите и в Добротица може да са сърдити  Joy Цените в двата хотела са близки (дори в Орлов е малко по-скъпо) и заплатите на персонала вероятно са сходни. Така че, според мен същите забележки биха могли да се направят за всеки от хотелите 3 звезди.
А за храната, дано греша, но щом в Орлов за тези пари е без междинни хранения, то в Добротица може би компенсират междинните ханения с по-ниско качество и разнообразие при основните  newsm78

При всички случаи, не бих си променила резервацията заради плочките или сърдития барман. Надявам се, че ще останем доволни от Добротица, но мога да го кажа едва след две седмици.
Да ти кажа честно вообще не съм сигурна  newsm78  И не е нито заради плочките в банята  Mr. Green това ми е последния проблем......  Wink Нито заради сърдития барман-в 90% от заведенията по морето(и не само) персонала те гледа на криво.....свикнала съм толкова много с това,че не може ни най-малко да ми развали настроението Peace
Малко ме притесни факта,че чадърите на Орлов не били пред самия хотел,а на 3мин. път   Rolling Eyes  И то кво стана-3-4мин. път до плажа,после още 2-3мин път до чадърите....  ooooh! Точно за това се бях спряла първоначално на Елица,но не срещнах добри отзиви за нея и за това се насочих към Орлов. С дете на има-няма 2г всяка излишна минутка път ми е проблем да ви кажа честно  Confused Айде отиването не го мисля,но на връщане.... Whistling А и си правих тайничко планове,когато  приспя всички да слизам пак на плажа  Mr. Green С това ходене обаче май стават неусъществими  Rolling Eyes
Ще се почудя още малко до петък и ще взема решение  Wink Пък каквото дойде! Grinning Не намерих хотел в Албена,който да ме грабне и да съм сигурна на 100%,че искам да почивам там....Все нещо не отговаря на изискванията ми....За това и още се двоумя и не съм сигурна в избора си  Rolling Eyes

# 219
  • В.Търново
държа на стаята ми да е прилична,реновирана,а не с плочки в банята от преди 30 години....
....Вие като не държите да има основен ремонт на банята и стаята защо не резервирахте в хотел Лора или Кардам?
smile3503

Мебелите не са стари.Изобщо не беше гадно във стаите.Банята е чиста, но със евтини плочки/тип мрамор, които по принцип не понасям/.

Не виждам да е писано, че плочките са отпреди 30 години, а само че са евтини и тип мрамор.  Mr. Green

Става въпрос за плочките на банята в Орлов,понеже Tomaru беше писала,че са изкарали добре,въпреки стария фаянс в банята или както беше писала,че са от евтиния вид по скоро,нацупения барман и т.н. и аз бях написала,че такива подробности биха ми накривили на настроението на почивката ми и после някои хора сметнаха,че като си плащам 60-70лв. за нощувка и трябвало стаята ми и банята ми в хотела да са реновирани.Просто аз държа на подробностите и искам като плащам 20лв. или 60лв. или дори 100лв. стаята ми да чиста,реновирана.Аз ако исках банята ми да е със стари плочки или по-евтинички,тип мрамор щях да ида на квартира в Поморие или някъде другаде например,както писах вече.Просто изразих мнение,но на някои му пречи,че не харесвам по-обикновенно обзавеждане. Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 15:55 от rosinauzunova

# 220
  • В.Търново
penelopi,с риск да ме обвинят отново,че пиша коментари на всяка страница,ще те посъветвам да резервираш в Албена(в хотела,който избереш),едва когато си на 100% сигурна,защото после може да те глождят мисли дали си сбъркала,дали си направила правилния избор.Както стана с мен с предната ми резервация в Константин и Елена. Simple Smile

# 221
  • София
rosinauzunova , много си напрегната нещо. Започна да обиждаш, наричаш ме злобна.  Ако трябва да бъдем честни квартирите в Поморие са много по луксозни и по-широки отколкото стайчетата в Албена. Плажа там не ми харесва, доста хора има, но за купон и веселби, Поморие е много хубаво градче. За храната да не говорим, защото си избираш какво да ти сготвят и ти го сервират в порцелан и стъкло, а не в ПВЦ. Тази година и там задължително ще отидем отново. Но първо в Албена с компания и деца. Моите претенции в 3 звезди хотел са съвсем нормални. Виж когато плащам за 4 или 5 звездни почивки очакванията ми са в повече.

# 222
penelopi, все едно чета себе си от първа и втора тема, не помня вече. И аз минах през всички, щото никой не ме грабна. Направо ме бъзикаха вече, ама аз ината му с инат си питах за всеки поотделно. Аз бях категорична, че ще сме в Албена тази година, защото 2-те деца са безплатни, а каката догодина става на 12, т.е. последния влак. За сведение избрахме Орхидея, в Орлов нямаше места за нашия период, в Добротица не ми хареса анимацията на френски, Ком много на далеч и шумен бил....абе, вече изгарям от нетърпение да тръгваме, честно. Нищо, че сега съм по жилетка.

# 223
Пенелопи-Калиакра или Гергана не ти ли харесаха?

# 224
  • В светлината на слънцето
penelopi, не се плаши от минутките път до пясъка при хотелите от първа линия в центъра на комплекса - става дума само за пресичане на една пешеходна алея, широка може би 3 метра, не повече. (2 велорикши трудно се разминават на нея). За детето няма да са проблем, гарантирам, който и хотел от набелязаните от теб да избереш. Peace Казвам го от мноооого личен опит (от 2-годишна летувам в този курорт и му знам вече и кътните зъби). Иначе за следобедно прескачане на плажа, докато малкото спи най-спокойно би се чувствала, ако си в някой от хотелите от двете тройки - те са построени буквално в пясъка. От друга страна те пък са леко отдалечени от центъра на комплекса и ако речете да си правите вечерни разходки, ще трябва да го влачите в количка или с влакчето поне в едната посока - че е малко уморително за дете на тази възраст. Синът ми миналото лято бе малко под 2 годинки, така че имам опит точно с дете на тази възраст. Grinning Така че вариантът, който си избрала за хотел на брега, но по-централно разположен, е може би идеален. Peace
raja, ти вярно изтърпя много стоически майтапите, без да ги приемаш навътре. Hug Не съм била в "Орхидея" честно казано, но с Клер се знаем от друга тема и ти гарантирам, че на нея може да се вярва. Peace Така че не си сбъркала. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт