Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 552
  • 702
  •   1
Отговори
# 135
gery_dobreva, много ти благодаря, за мен най-важното е, че Нона е на плажа, и не ме притеснява басейна. Отивам положително настроена за почивката си. И ние сме резервирали стая с двуетажно легло. Може ли само да попиташ братовчед си, дали е ползвал Интернет и как е връзката там?
добрата новина е, 4е има нет, лошата, 4е нета е 5 лж на 4ас бъб фоаето. Техем познат ползвал лаптопа си в стаята, но пак за 5 лв на 4ас.Било 4исто, сменя ли карпите. Май нямало сладолед, но те казаха, 4е яденето било толкова изобилно, 4е не са ползвали междинните ядения и даже мацката не е ве4еряла. Много са доволни.  Grinning Grinning Grinning
Истината е, 4е треба да се тръгва наистина с положително настроение, да се отпуснеш, разни малки неуредици да се подминават и да се отдадем на пълна по4ивка.  Peace Peace Peace Peace

# 136
 А къде е разпределен плаж за настанените в Орхидея,щом бусчето няма да стига до него ?

# 137
Една от мамите звъня и и казаха, че ще се промени маршрута. Други казаха, че няма да го променят. Ще чакаме да видим или по- добре да звъним да им напомняме   Mr. Green

# 138
Истината е, 4е треба да се тръгва наистина с положително настроение, да се отпуснеш, разни малки неуредици да се подминават и да се отдадем на пълна по4ивка.  Peace Peace Peace Peace[/b][/i][/color]

Демек, стегайте куфарите, нашмъркайте се здраво, като пристигнете първо намерете лоби бара,  посветете му се и всичко ще бъде ОК.  Wink
Айде мацки, и аз тръгвам след няколко дни, ще изрева със сигурност оттам, да видим дали ще бъде положително, или обективно   Wink.

# 139
Минзи, в кой хотел ще бъдеш?

# 140
Хи-хи, ще се чуе то, още помня, че миналата година беше в Магнолия   Laughing Доколкото помня в Арабела ще е, защото и ние се бяхме спрели на него по това време

# 141

В Арабелата.  Тая година сме се подсигурили тройно заради миналогодишните приключения. Висок сезон, + една звезда и само половината от почивката ни ще бъде в Албена. Преди това ще тестваме силно препоръчван хотел в Златните. От Албена ще се включа след 5.07.

# 142
  • В.Търново

В Арабелата.  Тая година сме се подсигурили тройно заради миналогодишните приключения. Висок сезон, + една звезда и само половината от почивката ни ще бъде в Албена. Преди това ще тестваме силно препоръчван хотел в Златните. От Албена ще се включа след 5.07.

Наддай едно ухо моля те към Добротица,така по комшийски нали са двата хотела с Арабела hug ...да знам какво е положението там! newsm53

# 143
  • Все на втория етаж
Хах, Минзухар и ние до 05. 07. ще сме на Златните. Надявам се в Арабела да ви хареса, но аз хич не бях доволна от почивката ни там.

# 144
Интернетът платен ли е или нещо не разбрах правилно Shocked

# 145
Мънинко уточнение относно звездите, защото май хората не знаят, че като се плати за еди колко си звезди, хотелът е задължен да предоставя определено качество (какви са тия неща с "7 дни не ни смениха кърпите" или "стая без тераса"...):

* за 3 звезди
- трябва да има по ТРИ кърпи на човек + хавлия за вана ако има такава
- НЕ може да има стая БЕЗ тераса
- спално бельо и кърпи се подменят на ДВА ДНИ (не само кърпите а и ЧАРШАФИТЕ)
- ежедневно почистване на стаята + дезинфекциране на тоалетната
- ежедневно зареждане при изразходване на сапун, тоалетна хартия и т.н.
- сгъваем простор

* за 4 звезди
- трябва да има по ТРИ кърпи на човек + хавлия за вана ако има такава
- трябва да има халати (хавлиени) + чехли за еднократна употреба на човек
- НЕ може да има стая БЕЗ тераса
- спално бельо и кърпи се подменят ВСЕКИ ДЕН при желание на клиента (не само кърпите а и ЧАРШАФИТЕ)
- ежедневно почистване на стаята + дезинфекциране на тоалетната
- ежедневно зареждане при изразходване на сапун, тоалетна хартия и т.н.
- сгъваем простор

* за 5 звезди е същото като за 4

По-подробно за изискванията и какво не ни предоставят по хотелите (а трябва) може да се прочете тук:

Наредба за категоризиране на средства за подслон, места за наста … влечения - част 2

# 146
  • В.Търново
До колкото прочетох за 3 звезди хотелите,разбрах че балкона не е задължителен.

# 147
И аз така, а обърнах специално внимание какво пише за тераса, защото ми се е случвало да съм неприятно изненадана, че в 3-звезен хотел няма тераса.

# 148
  • В.Търново
И аз така, а обърнах специално внимание какво пише за тераса, защото ми се е случвало да съм неприятно изненадана, че в 3-звезен хотел няма тераса.

Даже като съм била в 3 звездния "Аква" във Варна,той е без тераси,а също и хотел "България" в Бургас,даже май е 4 звезди тоя,но той е вече много висок и е по-безопастно да е без тераси.

# 149
  • БГ
Гледахте ли късните новини снощи по БТВ, друго има-няма поне откъм полиция са се презастраховали - и наша и чужда ще има!   ooooh!    http://www.btv.bg/videos/emisii/video/1545022529-bTV_Novinite__K … __20062010_g.html   някъде към 6:40 мин.

Вижте и следващата новина - настаняване на две, абсолютно непознати помежду си, семейства в 5-звезден хотел в Анталия!?!?!   Shocked 

Общи условия

Активация на акаунт