Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 562
  • 702
  •   1
Отговори
# 120
Мерси за инфото, Краси  Hug И аз чух така, но си помислих, че е промо само за по-слабия сезон, до юли. На нас ще ни се съберат 3 деца, мисля да взема и Митко и притесненията ми са, че в 1 стая няма да се съберем, въпреки че за Мишо ще взема кошарка. Ние се насочихме към Добротица и утре ще питам дали е възможно да вземем двойна стая с комуникираща врата.

Mimito, почти на същия хал си като нас. Утре ще пиша какво са ми казали за тия фамилни стаи. Дано да имат свободни и да не идват много скъпи.

# 121
  • В.Търново
Аз имам въпрос към почивалите в Добротица. Как са стаите? В тройна стая дали можем да се настаним 2ма възрастни и 2 деца на 4 и 7 години?

Mimito,по-скоро ще ви предложат две стаи с обща врата или другия вариант е,ако Добротица ви откажат да кажете,че малкото дете ще спи при вас,а голямото на единичното легло,разбира се,че и ако вас ви устройва така.Иначе хотел Добротица предлагат 2+1.
elyam,ние ще сме в Добротица от 27 август,живот и здраве,че има доста време до тогава!

# 122
  • Mostly in my mind
ние сме с резервация в Компас от 17-22.08 чрез Съни турс  Grinning

# 123
Благодаря за снимките!  Защо повечето мислят, че басейните на Магнолия са по- хубави от на Орхидея? По- големи ли са, по- чисти? Ако е заради пързалките, аз умишлено исках да ги иизбегна заради малката, предполагам, че падат в дълбоко. Барбекютата ми изглеждат еднакви.

# 124
Аз имам въпрос към почивалите в Добротица. Как са стаите? В тройна стая дали можем да се настаним 2ма възрастни и 2 деца на 4 и 7 години?
Според мен е по-вероятно да не може. На снимката на стаята от сайта са спалня + единично легло, и вероятно може да се донесе сгъваема кошарка за бебе, но няма разтегателен фотьойл, който е за по-голямо дете (4 годишно не знам дали ще се събере в кошара). Навсякъде пише максимум 2+1 за този хотел, и аз затова въобще не съм го имала в предвид за нас.
Има хотели с 3 легла и фотьойл в стая и такива с двуетажни легла и спалня, според мен се насочете към тях, но не пречи да се обадите на управителя в Добротица и да питате все пак.
Братов4ед ми в4ера се върнах от Албена, били са в хотел Нона. Те са 2 възрастни с 2 деца - 4 г. и 8 г. - по снимките гледах , 4е стаята им е с легло на 2 етажа. Така 4е явно има варианти требада се пита. Grinning

# 125
  • В.Търново
Според мен е по-вероятно да не може. На снимката на стаята от сайта са спалня + единично легло, и вероятно може да се донесе сгъваема кошарка за бебе, но няма разтегателен фотьойл, който е за по-голямо дете (4 годишно не знам дали ще се събере в кошара). Навсякъде пише максимум 2+1 за този хотел, и аз затова въобще не съм го имала в предвид за нас.
Има хотели с 3 легла и фотьойл в стая и такива с двуетажни легла и спалня, според мен се насочете към тях, но не пречи да се обадите на управителя в Добротица и да питате все пак.
Братов4ед ми в4ера се върнах от Албена, били са в хотел Нона. Те са 2 възрастни с 2 деца - 4 г. и 8 г. - по снимките гледах , 4е стаята им е с легло на 2 етажа. Така 4е явно има варианти требада се пита. Grinning

Настаняването в хотел Нона е различно от това на Добротица.За Добротица е 2+1,но ако е малко детето-второто като спи при родителите може и да разрешат.Ние в нашата резервация посочихме за 2+1 и бебешка кошара допълнително.Когато преди това питах в агенцията на Албена ме предупредиха,че няма да може да ни осигурят бебешка кошара,а през Съни Турс не са ни отказали като резервирахме,но не е проблем за нас бебето да спи при нас,ако няма кошара!

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 19:37 от rosinauzunova

# 126
Ето обещаните снимки...основно на басейните Wink

На кой хотел са детските пързалки?

# 127
  • Плевен
Всички снимки са надписани.

# 128
  • София
Благодаря за снимките!  Защо повечето мислят, че басейните на Магнолия са по- хубави от на Орхидея? По- големи ли са, по- чисти? Ако е заради пързалките, аз умишлено исках да ги иизбегна заради малката, предполагам, че падат в дълбоко. Барбекютата ми изглеждат еднакви.
Басейна с пързалките на Магнолия  е дълбок - без възрастен, който да чака детето долу, не може да се пързаля. Пък е и най-студения от басейните  Peace

ПП Каката най-вероятно ще може да се пързаля в него, но малката със сигурност сама - няма да може

# 129
Фоксче, благодаря, така се и опасявах, затова /а и заради Клер  Heart Eyes / избрахме Орхидея. Малката ми е проблемна, каката вече не я мисля - след 2 часа трябва да се прибере от Босна, значи голяма е вече  Peace

# 130
  • София
Аз определено сама ще си изготвя информацията за Нона, защото като гледам никой няма да ми я даде преди да тръгнем  Rolling Eyes Понякога се чудя-вярно прехвалени хотели и чудо-ама има и други все пак...явно тези, които ще ходят в другите не пишат тук.  Tired

Ние ще сме там от 27.06., и ако сме преди вас, ще дам информация Peace

# 131
  • Русе
Басейна с пързалките на Магнолия  е дълбок - без възрастен, който да чака детето долу, не може да се пързаля. Пък е и най-студения от басейните  Peace

ПП Каката най-вероятно ще може да се пързаля в него, но малката със сигурност сама - няма да може
Басейна е около  1.5м дълбок. Ние нашите хлапета ги пускахме с по един пояс и долу задължително ги чакаше някой де!

# 132
Аз определено сама ще си изготвя информацията за Нона, защото като гледам никой няма да ми я даде преди да тръгнем  Rolling Eyes Понякога се чудя-вярно прехвалени хотели и чудо-ама има и други все пак...явно тези, които ще ходят в другите не пишат тук.  Tired

Ние ще сме там от 27.06., и ако сме преди вас, ще дам информация Peace
ами братов4ед ми каза, 4е са много доволни от Нона. Имало мейдинни закуски от 11 до 16, ползвали басейна на Елица. Гледах клип4ета от детската дискотека, децата много се забавляваха. само спомена, 4е басейна идва малък.Ако ви интересува нещо няма проблем да питам. Peace Мен примерно ме интересуваше дали и там безалкохолното е пепси, тъй като на моя мъж, тва му е голям проблем, колкото и да е странно. CrazyОказа се, 4е на всякъде е такова.

# 133

Басейна е около  1.5м дълбок. Ние нашите хлапета ги пускахме с по един пояс и долу задължително ги чакаше някой де!
Басейна наистина е най-дълбок на пързалката, аз затова използвах и се пусках с малката, но и с пояса е добър вариант и да я 4ака някой. Моята девойка е на 4 години, така или ина4е сама не стой в водата.

# 134
  • София
gery_dobreva, много ти благодаря, за мен най-важното е, че Нона е на плажа, и не ме притеснява басейна. Отивам положително настроена за почивката си. И ние сме резервирали стая с двуетажно легло. Може ли само да попиташ братовчед си, дали е ползвал Интернет и как е връзката там?

Общи условия

Активация на акаунт