Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 570
  • 702
  •   1
Отговори
# 105

"Не исках да пиша това, но ще го направя.....поведение на български спортисти/както и на руски/ беше ,как да го кажа по така, да не се обиди Милиса?"

Не те разбрах какво искаш да кажеш  Tomaru  ??? Че ние спортистите сме "с такова поведение" ли?

Съжалявам въобще че реших да споделя МОИТЕ ЛИЧНИ впечатления от почивката ни на Орлов  ooooh!.   Писна ми във всеки пост да обяснавам,че това са моите впечатления и това не значи че е практика това което се е случило на нас  Naughty.  Също така държа да отбележа,че също съм почитивен човек,просто споделям от-до това което ми се случи. Това не значи,че съм си стояла намръщена в стаята и не съм се наслаждавала на почивката си...правих го разбирасе,но нямаше как да не ми правят впечатления гореизброените неща и се опитах да ги изброя в детайли. Виновна ли съм че са ми се струпали всички тея неща ??

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 18:45 от milisa

# 106
здравейте  Hug
ние имаме резервация за 23.06 - Компас, 45 лв/ден/човек, били сме там 2005 и 2006, а  сега вече освежен си мисля, че ще е  ОК, за храната съм леко  предубедена понеже  и аз  забелязах  тенденцията всяка следваща  година все по-малко разнообразие и по - .... евтина храна, но криза е  Mr. Green
давам пример с  Ралица Супериор, бяхме там май 2009 и август 2009, месец  май стартираха сезона с  голямо глезене на гостите, но след 3 месеца нещата бяха далеч по-зле: натуралния сок сменен с Присан, бейлиса с бг крем-ликьор Шоко, интересните риби и морски деликатеси вече се свеждаха до скумрия и някаква бяла невкусна риба... Не  можех да повярвам, но факт един и същ хотел, с  несменен управител, в един и същи летен сезон ... коренно променен АИ, жалко хотела е  супер, чист, с една идея по-луксозен от  Ралица, Вита Парк и т.н.
Обидена от  всичко това май тази  година решавам да стачкувам и запазвам в 5* в  Зл. Пясъци АИ, е  няма такъв  смях,  хубава си ни е  Албената не я  сменяйте, мрънкаме не мрънкаме все по-бедно е  наистина, но  има и много по-зле  Naughty
стана роман и спирам, ако някой има конкретни въпроси, насреща съм, последните 5 години сме отсядали в : Компас, Ком, Калиакра, Вита парк, Ралица, Ралица Супериор и  Елица
извинте ме за  дългия пост

# 107
  • Варна, морето и сините вълни!
Ето обещаните снимки...основно на басейните Wink

# 108
  • В.Търново
Ето обещаните снимки...основно на басейните Wink
Супер!Мерси много!  bouquet

# 109
Не се извинявайте изобщо за мнението,за дългия пост и т.н....Нали за това сме се събрали тук-колкото повече инфо,толкова по-добре за всички Hug
Благодаря за снимките-най-после някой нагледно да сподели  впечатленията си  Wink
rosinauzunova,ти нали беше питала за междинните хранения в Добротица-къде са,на бара на басейна или някъде на плажа?

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 00:08 от penelopi

# 110
  • В.Търново
Не се извинявайте изобщо за мнението,за дългия пост и т.н....Нали за това сме се събрали тук-колкото повече инфо,толкова по-добре за всички Hug
Благодаря за снимките-най-после някой нагледно да сподели  впечатленията си  Wink
rosinauzunova,ти нали беше питала за междинните хранения в Добротица-къде са,на бара на басейна или някъде на плажа?
Пише в сайта на Албена,че са на терасата на ресторанта.В Съни Турс също ми потвърдиха,че има междинни хранения,а на баровете са питиетата и безалкохолните.До колкото знам ресторанта е близо до басейна,така че няма проблем,ако сме на плажа или басейна и някой,ако огладнее да "отскокне" до ресторанта. Grinning
http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/29/#dobrotitsa-4
http://hoteldobrotitsa.com/bulgarian/restaurant-bar/

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 00:29 от rosinauzunova

# 111
Много благодаря! Hug   bouquet  Hug

# 112
  • Варна, морето и сините вълни!
Аз имам въпрос към почивалите в Добротица. Как са стаите? В тройна стая дали можем да се настаним 2ма възрастни и 2 деца на 4 и 7 години?

# 113
  • София
Момичета,впредвид прогнозата за идната седмица искам да попитам дали някои е сменял датата си за пристигане,то е ясно,че като причина ако посоча заради времето предполагам,че само ще ми се изсмеят,но дали все пак няма някакъв вариант за изместване на датата Rolling EyesМиналата година имах резервация за Елица и в последния момент помолих да ми бъде подменена за КОМ и стана безпроблем,сега вече малко нахално,но при 20гр и гръмотевици с валежи не ми се седи 5дена в стаята с две малки момчета ooooh!

Вчера (19.06) сменихме ваучера си за Компас от 20 до 27-ми, главно по споменатата от теб причина, но предлогът ни беше, че сме болни в момента за пътуване и ще провалим почивката (това не е далеч от истината междувпрочем- аз все още се лекувам, а малкия е "прясно" здрав). Новата ни дата за отпътуване е 25-ти, оставаме до 2 юли; сменен е и хотела ни- ще отседнем в Панорама, тъй като местата в Компас за желания от нас период на летуване са заети. Така че, има вероятност да бъда сменен хотела ти...
Аз ще помоля за пресни впечатления от хотел Панорама, ако някой ги има... Благодаря предварително!  bouquet

# 114
За някои средна хубост, за други друга... То и Орлов беше спряган за супер хубост,ама за някои излезе по-малко и от средна...
Питаш,отговарям ти,това е моето мнение.Извинявай,но мислех,че искаш мнение,а пък после се сърдиш. Peace
Тази година сме в Калиакра и Мура,ще видя ,но винаги тръгвам с позитично настроение.Все пак ,спрямо цената е и качеството или така би трябвало да бъде.

rosinauzunova мерси за сайтовете с прогнозата.Аз искам преки мнения ако има почиващи в момента,наистина не мога да преценя 22-23градуса,дали е достатъчно топло newsm78 newsm78.Принципно не обичам жегите ,затова ходим по това време ,но 28 за мен е перфектната Т.
Вие от кога сте в Добротица,относно смените за Калиакра и дума не искам да чуя,но ако заменят Мура за Добротица,изобщо няма да се разсърдя,защото са един до друг де ,не за друго.Снимките от Мура ми харесват.мнения,не чувам. Peace

# 115
 Здравейте, вярно че отгоре отгоре погледнах темите, но не срещнах отзиви за Лагуна Маре. Някакви отзиви? Сори, ако съм пропуснала.

# 116
Аз имам въпрос към почивалите в Добротица. Как са стаите? В тройна стая дали можем да се настаним 2ма възрастни и 2 деца на 4 и 7 години?
Според мен е по-вероятно да не може. На снимката на стаята от сайта са спалня + единично легло, и вероятно може да се донесе сгъваема кошарка за бебе, но няма разтегателен фотьойл, който е за по-голямо дете (4 годишно не знам дали ще се събере в кошара). Навсякъде пише максимум 2+1 за този хотел, и аз затова въобще не съм го имала в предвид за нас.
Има хотели с 3 легла и фотьойл в стая и такива с двуетажни легла и спалня, според мен се насочете към тях, но не пречи да се обадите на управителя в Добротица и да питате все пак.

# 117
Тази година как стои въпросът с второ дете от 2-12 г.? Знаете ли дали се плаща половин цена за второто дете?

# 118
  • София
milisa благодаря че сподели и не искам да се карате момичета.Нека просто всеки го има едно наум,нали за това си споделяме мнение тук  Hug
kriss` много си права пада качеството не защото те искат,а защото и те не могат да издържат на кризата.За това и падат поголовно цените и то не с малко  Peace
Mimito страшно много ти благодаря,това ме интересуваше и добих чудесна представа   bouquet Ще помоля всеки които заминава сега да снима по някоя и друга снимка и да показва тук,ако може де   bouquet

# 119
Новата ни дата за отпътуване е 25-ти, оставаме до 2 юли; сменен е и хотела ни- ще отседнем в Панорама, тъй като местата в Компас за желания от нас период на летуване са заети.
Ще се засечем с теб, ние сме от 23-ти в Компас, ще ползваме общи басейни и мини диско  Heart Eyes
И мен не ми харесва прогнозата за идната седмица, но няма да сменяме дати, съпруга ми трудно си  организира работата да върви без него 6 дни, а аз  заради счет-професията си, не мога  да отсъствам в период различен от този  Rolling Eyes, така че тръгваме, ще всема и по-топли дрехи, в  най-лошия случай ще си починем добре, макар и не всеки ден плажували  Confused

Тази година как стои въпросът с второ дете от 2-12 г.? Знаете ли дали се плаща половин цена за второто дете?

Деси, независимо колко броя деца имаш това лято всички те до 12 год почиват безплатно   Peace Ще сме с 2  деца ( 10 и 3 год) и не сме плащали за тях нищо.
 Но в Компас, след ремонта нямало стая с 2етажно легло и спалня, всички били еднакви :  спалня и единично легло. В  нашия случай дребната ще спи при мама и тати

Общи условия

Активация на акаунт