Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 600
  • 702
  •   1
Отговори
# 75
  Ще следя интерес темата с надеждата да открия цивилизован хотел в единствения ни НЕпрезастроен и все още зелен курорт - Албена Peace
  Последната ни морска почивка в България беше след един злощастен ОИ на Златни пясъци през 2006г.Къса ми се сърцето за опустошеното ни Черноморие,ниско платен,демотивиран персонал и безхаберни управители на хотели Sad
  Имам дъщеричка на 1година и тази година ще я заведем на море и то на нашето родно.Не бих качила пищящо дете на самолет,не е етично спрямо останалите пътници  Whistling
  Мислих,мислих и за сега Албена е най-добрия вариант...НО кой ще е хотелът newsm78
Като чета отзивите и ми настръхва косата,става ми мъчно от сега.Не съм конфликтна личност,не бих се разправяла за сладоледи,бири и кебапчета,но със сигурност ще ми развалят настроението празни тави,нацупени бармани и кисели камериерки Tired
  За съжаление истината е една - за 30-40 евро какъв ОИ може да се очаква???Как да ни сменят кърпите всеки ден,да готвят по 5-6 манджи на ядене,по 10 вида салати и плодовете да се в изобилие,че и анимацията да е перфектна и на плажа да ни тъпчат с каквото поискаме  Blush
Според мен хотелиерите са виновни,защото наричат ниско качествена услуга по този начин като рекламен трик.А,извинете,то било ол инклузив лайт ooooh!.
  Миналото лято родих и не видях морето,затова морският бриз ще е главното ми изискване за това лято  grinning039
  Пожелавам незабравима почивка на всички  1swing

# 76
п.с. много бих искала да почивам в Фламинго. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНо реално оценявам възможностите ни./предпочитам по як хотел в планина, на морето ми стига тип Орлов,  ами ..все едно ХАРЕСВААААААААМ ФЛАМИНГО Embarassed!!!!!!!

Фламинго да не би да работи ОИ? Аз мислех, че е само със закуска.
Не ,няма, но ми харесва хотелът и мини аква парк на детски басейн.
п.с. Пак за Орлов:
Само барманите бяха намръщени, друг персонал много е любезен.
Хотелът е чист,а за стаите написах ,че не се почистват ,защото точно обратно имам много големи изисквания и една жена ,чистачка никога няма да изчисти така ,както бих искала аз.......почистване е повърхностно.Оправят леглата, сменят туал.хартия, пускат прахосмукачка.Нямаше счупено нещо при нас.Мебелите не са стари.Изобщо не беше гадно във стаите.Банята е чиста, но със евтини плочки/тип мрамор, които по принцип не понасям/.
Написах така много и подробно за хотела за да съм полезна, а коментари типа "Всеки си има различни представи и изисквания"...малко ме обиждат..Ако мойт мъж беше ви прочел...щеше да умре от смях, той ме смята за супер претенциозна.
Но може би затова ,че отидох на Албена с много положителен настрой и бях благодарна ,че имах супер късмет със времето и че водата ставаше за къпане и никой не се разболя...това покриваше всички недостатъци .От друга страна има хора ,които и в петизвезден хотел ще намерят минуси, а има ,които и в крайбрежно бунгало ще изкарат страхотно.
Наистина на всички имат различни вкусове....За мен градинки, полянки, цветя...имат значение, правят хотел по  уютен и красив.А някакъв намръщен бармен не може да ми развали почивката.Те бяха някакви малолетни момчета, които може би от притеснение се държаха така в начало.После като че ли се подобриха нещата.А може някой се оплака.
Аз бях до тук.Пожелавам на всички хубаво лято!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
п.с. в тризвезден хотел не се сменят кърпи всеки ден.,не ли така?

# 77
  • Абсурдистан
MAMA LEILA,
в дълбоко заблуждение си, ако мислиш, че Албена не е занемарена.
Няма нищо с тази Албена, от преди да речем 7-8 години, като с всяка изминала година става все по-зле.
Ако не искаш да останеш разочарована и държиш на Албена, моя съвет е Калиакра или Фламинго.
Те държат добро качество, цените са малко по-високи.
Но повярвай ми, няма да съжаляваш, че си дала 20 лв повече на ден, на човек.
Всяка година има теми за Албена. Албена и на мен ми е слабост.
И всяка година след бурните възгласи на изгодни оферти, следват множество разочаровани постове. Потърси в архива и ще се убедиш сама.

# 78
  • В.Търново
  Ще следя интерес темата с надеждата да открия цивилизован хотел в единствения ни НЕпрезастроен и все още зелен курорт - Албена Peace
  Последната ни морска почивка в България беше след един злощастен ОИ на Златни пясъци през 2006г.Къса ми се сърцето за опустошеното ни Черноморие,ниско платен,демотивиран персонал и безхаберни управители на хотели Sad
  Имам дъщеричка на 1година и тази година ще я заведем на море и то на нашето родно.Не бих качила пищящо дете на самолет,не е етично спрямо останалите пътници  Whistling
  Мислих,мислих и за сега Албена е най-добрия вариант...НО кой ще е хотелът newsm78
Като чета отзивите и ми настръхва косата,става ми мъчно от сега.Не съм конфликтна личност,не бих се разправяла за сладоледи,бири и кебапчета,но със сигурност ще ми развалят настроението празни тави,нацупени бармани и кисели камериерки Tired
  За съжаление истината е една - за 30-40 евро какъв ОИ може да се очаква???Как да ни сменят кърпите всеки ден,да готвят по 5-6 манджи на ядене,по 10 вида салати и плодовете да се в изобилие,че и анимацията да е перфектна и на плажа да ни тъпчат с каквото поискаме  Blush
Според мен хотелиерите са виновни,защото наричат ниско качествена услуга по този начин като рекламен трик.А,извинете,то било ол инклузив лайт ooooh!.
  Миналото лято родих и не видях морето,затова морският бриз ще е главното ми изискване за това лято  grinning039
  Пожелавам незабравима почивка на всички  1swing

Напротив,има и хотели в България с 30-40 евро на човек,които осигуряват чудесен Ол Инклузив!Например Вита Парк,Ралица,Арабела Бийч,Добротица и др.,зависи в кой сезон и оферта ще уцелиш.Има доста положителни отзиви за тези хотели.Ол инклузив лайт без междинни хранения не е за всички хотели.За Орлов специално важи,но повечето са с междинни.Ако си решила да почиваш в Албена моя съвет е да резервираш по-скоро да не чакаш оферта Ласт минит,защото не се знае за кои хотели ще е и да ли ще случиш на подходящ.Но ти си знаеш най-добре! Simple Smile

# 79
  • В.Търново
Tomaru,не си ме разбрала добре с израза ми "всеки си има различни представи и изисквания".Не визирам точно вашето семейство!Просто използвах вашия пример за почивка.В случая като вашия ,както пишеш сега за плочките в банята,на едни няма да им направи впечатление,но на мен определено няма да ми хареса,или в случая с бармана,на теб не ти е пречело ,че е намръщен,но на мен ще ми пречи.Това исках да кажа,че една ситуация винаги има две страни.Всеки вижда страната,която му допада или която приема за истина! Wink
Както писах,много се радвам,че сте изкарали страхотно,на всеки пожелавам това!
    bouquet

# 80
  • Под гъбата
Благодаря ви момичета ,ще им се обадя ако могат да се преместят.
Ама наистина ли на пул бара няма скара,картофки поне newsm78
Хайде де няма ли някой от 24 юни,тази година не мога да осъществя социален контакт Mr. Green
Ние,но на КОМ-далечко сме Mr. Green
Ще те чакам с нетърпение да се завърнеш и да споделиш впечатления от Ком!

# 81
Tomaru,не си ме разбрала добре с израза ми "всеки си има различни представи и изисквания".Не визирам точно вашето семейство!Просто използвах вашия пример за почивка.В случая като вашия ,както пишеш сега за плочките в банята,на едни няма да им направи впечатление,но на мен определено няма да ми хареса,или в случая с бармана,на теб не ти е пречело ,че е намръщен,но на мен ще ми пречи.Това исках да кажа,че една ситуация винаги има две страни.Всеки вижда страната,която му допада или която приема за истина! Wink
Както писах,много се радвам,че сте изкарали страхотно,на всеки пожелавам това!
    bouquet
Да-да, разбира се!  bouquet  bouquet  bouquetВече ми мина Heart EyesПускам пета пералня  и готвя,чистя  едновременно.....вече ми липсва ОИ Лайт на Орлов Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 82
Tomaru, този мини аква парк на Фламинго може ли да се ползва от гости на други хотели срещу заплащане, и каква е цената ако знаете?

# 83
Положителната информация на tomaru много ме развесели.  Laughing

# 84
Аз определено сама ще си изготвя информацията за Нона, защото като гледам никой няма да ми я даде преди да тръгнем  Rolling Eyes Понякога се чудя-вярно прехвалени хотели и чудо-ама има и други все пак...явно тези, които ще ходят в другите не пишат тук.  Tired

# 85
Дайте актуално инфо за времето в Албена.
Вчера прогнозите бяха по-добри,вече се отчайвам май.АЯ температурата на водата колко в момента,преди време в сайта можехме да гледаме но нещо не го откривам?
За Нона,това,че е на плажа за мен е достатъчно,ползва се басейна на Елица,както и пулбара.Иначе средна хубост.

# 86
За някои средна хубост, за други друга... То и Орлов беше спряган за супер хубост,ама за някои излезе по-малко и от средна...

# 87
  • В.Търново
Дайте актуално инфо за времето в Албена.
Вчера прогнозите бяха по-добри,вече се отчайвам май.АЯ температурата на водата колко в момента,преди време в сайта можехме да гледаме но нещо не го откривам?
За Нона,това,че е на плажа за мен е достатъчно,ползва се басейна на Елица,както и пулбара.Иначе средна хубост.
http://www.btv.bg/weather Тук е прогнозата на БТВ.
http://sinoptik.bg/?lid=1 Виж и тук.
http://www.ndt1.com/article.php/20100619071412707 И тук.

# 88
Tomaru,радвам се че сте изкарали супер почивка,но незнам след като се определяш за супер претенциозна,как може да ти хареса Орлов  ooooh!.  Сама казваш че не се почиства.Това не ти ли прави впечатление???? Аз за себе си твърдя,че не ми е приятно стаята да е пълна с пясък от плажа,да не смянят хавлиите за 6 дена,да не слагат сапуни и шампоани,банята да е с мръсна.... Пишеш че не ти трябват. Е да ама аз не съм платила толкова пари за липсата на елементарни неща и хигиена.  Това е мнението и на останалите ни приятели от отбора с които бяхме.   Това не е въпрос на гледна точка.Не става въпрос примерно за това дали ти харесва температурата на водата-тук е въпрос на мнение-някои обичат по-топла други по-студена. Но относно хигиената...отношението....

Аз приемам за мен написаното до тук за Орлов като голям  newsm11!Няма значение,че хотела е близо до морето,няма значение,че има красиви градини около хотела,такива има почти около всички хотели в Албена,няма звачение пързалката,която също я има почти във всеки хотел.....Важно е хотела да е чист,да ти сменят кърпите редовно,това говори за начина на работа на хотела като цяло,макар и да не ги ползваш.Да няма повредени душове или стари мебели,не е комфортно това,персонала да е на линия винаги,да е любезен,да е заредена винаги блок масата с храна,приготвена с вкус и майсторство,басейна да е чист,въобще всичко да си отговаря на офертата от Ол инклузива....,ако ще и хотела да е 2 звезди,ако ще да се плаща 40лв. или 100лв. на човек,липсва ли нещо от това,просто хотела не е на ниво и не е коректен със своите клиенти!
Много се улях,но  като видя,че нещо не е както трябва,а си плащаш и не получаваш съответното на среща се възмощавам!
Дано всички си изкарат една незабравима почивка в Албена и да има по-малко проблеми! newsm51

Дааа,абсолютно и аз подкрепям. Не съм отишла да се любувам на градината и на пързалката,която я има във всички хотели.   Междувпрочем пишеше че басейна се отоплява,все пак е наполовина детски,но нищо подобно  Naughty.      Сърдитите бармани за които потвърди Tomaru...ами няма как да мие  приятно извинявай...на никого не съм глъжна да търпя лошото настроение,както и когато съм на работа никой не е длъжен да търпи моето.  Дето се вика трябва да мигат на парцали и със широки усмивки на всеки клиент.      Ама докато се примиряваме с тези неща...турците ще продължават да пълнят хотелите си с наши туристи и с право. Там клиента е цар. Дето се вика и от пиле мляко трябва да ми донесат,аз си плащам в крайна сметка....

Хотела не е къщата на баба Яга разбирасе,но изброените от мен неща немогат да ме накарат да се върна пак там.  Имат голямо фоае със страшно удобни дивани-факт,на рецепцията всички са любезни-факт,на 20м е от плажа-факт.....но не компенсираха минусите.

Иначе ние бяхме в 404,накрая си останахме в 115,най отдалечена от асансьор и шум,макар че гледаше към басейна.

Аааа,сетих се за още нещо. В 14,30,когато детето ми изморено се мяташе в леглото,опитвайки се да заспи на фона на силната мъзика от летния бар....отидох да ги помоля да намалят музиката,защото някои хора си почиват. Единия барман се запъти да я намаля,а докато си взимах кафе другият най-арогантно каза на колегата си на висок глас,че това е положението с музиката и пак я увеличи.  Е,наложи се да се разправям с жената на рецепцията,за да ги накара да намалят музиката.На другия ден проблеми нямаше с музиката,но на по-следващия отново същото.Е,аз да не съм им падар в крайна сметка  #Cussing out.   Какво ме интересува,че било бар.  Кой закон разрешава шумните дейности от 14 до 16 часа??? Ами с дете съм отишла-да,както и много други почиващи.Никъде не е упоменато че неможе да се пчоива с деца в хотела. А и без дете да съм,искам да си почина  #2gunfire.

Та това са нашите неуредици,за някои незначителни,за други способни да развялат почивката.     Пак да напомня-вашата почивка може д ане е като нашата,ако както каза управителката "Ще си вземем бележка".

# 89
Горещите оферти на Албена в момента ме притесняват вече сериозно  Shocked  , макар и да няма промяна в цените за моя хотел.
То като тръгне вируса отнякъде, няма спасение.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт