Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 500
  • 702
  •   1
Отговори
# 60
Ами за мен беше пълно безумие тази междинни врати на стаите. Дефакто са преходни стаи. Това за моите изисквания не е добре. Все пак не съм длъжна да се съобразявам с пияните изблици на комшиите си по врата,още повече пук малкото ми дете. Не ми е комфортно,нарушават ми личното пространство.Иначе стаите са нормални,може да се каже че са тясни,но са добре. Вратата за терасата е плъзгаща и адски се чува  ooooh! ако комшията си я отваря.
 Иначе междинни хранения няма. За следобедната закуска на малчо,съм взимала храна от обяда за да има като стане. Има бар във фоаето и мокър бар ( на басейна) които работят от 10 до 23 часа. Направиха ми забележка  в 9,50 часа да не си взимам кафе,защото още не работи бара  ooooh!.   Иначе няма като в повечето хотели да се разхладиш със сладолед по което време си искаш или да хапнеш на бързо пица или сладолед  no.     Нямат бар на плажа като повечето хотели. Иначе имат шезлонги и чадъри.
На някои хора това може да им харесва.Както казва една потребителка по-напред-далеч е от типа настаняване на квартира. Да не ме разберете неправилно пък сега.Това са лично моите преживявания и впечатления. Никога повече няма да ида там,дори и да ми твърдят че се е променила работата там.   Но 80 лв. за това въобще не си заслужават.  Според цената - и качеството,нали знаете. Неможе да плащам толкова пари и постоянно да се съобразявам с персонала. 
Ако още нещо съм пропуснала-питайте  Hug.

# 61
И на кое отгоре тази висока цена на "Орлов", след като не предлага нищо повече от другите хотели, където нощувката е 50лв например.

# 62
Това със свързаните стаи е добре за семейства с 2 деца. За Орлов, юни специално предлагаха двете стаи на цената на една, за такива семейства.
Аз съм била в стая с врата в х. Лебед (комплекс Гранд хотел Варна), но явно бяхме случили на съседи или изобщо не е имало такива, защото нямахме оплаквания.

Пуснали са нови оферти ласт минит за няколко хотела.

# 63
  • В.Търново
За Орлов наистина ли няма междинни хранения,че това е Ол инклузив лайт,а никъде не пише.
Наши близки ще са там ,ако е така наистина да им кажа да се местят докато е време. ooooh!

Да,няма междинни хранения.Нали се бях обаждала още преди малко повече от  2 седмици и питах за това специално и така ми казаха.Бях го споделила в темата.Това определено ме накара да се откажа от резервация в този хотел!

# 64
  • Все на втория етаж
Записвам се да ви следя. Евентуално края на Август може да се пробваме в Албена.

# 65
Това със свързаните стаи е добре за семейства с 2 деца. За Орлов, юни специално предлагаха двете стаи на цената на една, за такива семейства.
Аз съм била в стая с врата в х. Лебед (комплекс Гранд хотел Варна), но явно бяхме случили на съседи или изобщо не е имало такива, защото нямахме оплаквания.

Пуснали са нови оферти ласт минит за няколко хотела.
дай линк,плс

# 66
Май е от преди 3 дена поне.
http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/53

# 67
Благодаря ви момичета ,ще им се обадя ако могат да се преместят.
Ама наистина ли на пул бара няма скара,картофки поне newsm78
Хайде де няма ли някой от 24 юни,тази година не мога да осъществя социален контакт Mr. Green

# 68
Благодаря ви момичета ,ще им се обадя ако могат да се преместят.
Ама наистина ли на пул бара няма скара,картофки поне newsm78
Хайде де няма ли някой от 24 юни,тази година не мога да осъществя социален контакт Mr. Green
Ние,но на КОМ-далечко сме Mr. Green

# 69
Добро утро на всички!
Снощи се върнахме от Албена,днеска сутрин тръгнах да чета, а то последни страници се обсъжда "нашият" хотел....
Първо ,искам да се извиня,по край руски гости съвсем забравих български..така че ...
Второ, ето и малко положителна информация за Орлов, че представям ,колко е гадно стана на съфорумки, на които предстои почивката там.
Ще се постарая за съм обективна.
Две години почивахме в ВитаПарк и в Ралица, така че сравнявам с тези хотели  /там изкарахме невероятни почивки/
Тази година реших да сме по близко до море ,а и чаках на гости мама и племенницата, за тях е далечко Вита Парк.
Преди да резервираме в Орлов бях прочела толкова много за този хотел, изрових всички руски форуми, намерих снимки на туристи.Но все пак не можах да разбера къде точно се намира този хотел, по точно не можах да го спомня .Та затова първа ми приятна изненада беше ,че той се намира точно до онази градина със рози, там най много снимки правихме.Фактически Орлов и Лагуна/забравих коя от две/ разделя точно тази градина .Която докато бяхме там цъфна по максимум  и беше невероятна!!!
Втора приятна изненада, че хотелът ,фоайето ,бара, ресторанта,стаите изглеждат точно така,както на снимките на сайта на Албена./имаше много руски сайтове ,къде явно сложили много стари снимки/
Фоайето е много голямо, има много меки и и удобни дивани и фотьойли, винаги имаше ,къде да седнем.Пиша това, защото във Вита Парк и Ралица много по малко/искам-не искам ,все сравнявам тези хотели/
Ние бяхме също на 4-я етаж, стаите ни гледаха към Малибу....Ето ,като се оказа първо нещо ,което не можах да предвидя...Анимация на Малибу, кошмар и ужас!Явно този хотел вече е френски/преди беше Орлов/,французите....Голяма веселба,сигурно цяла Албена ги чуваше.Но ,какво да направиш, дошли са на почивка хората.Това не отчитам ,като минус, но го споменавам ,като инфо.
Стаите ни бяха достатъчно /за нас/  големи.Ние искахме фамилна, но бяха две отделни,една до друга, нямаше свързваща врата.
Тук като минус мога да кажа ,че почистване не е лошо, просто го няма никакво.Кърпите не ни смениха нито веднъж за 7 дена.Ама честно казано ...не ме питайте защо не съм "направила скандал".Просто помислих ,че в 3-звездни хотели ги сменят по рядко...А моят мъж вече говорил с управителка по други въпроси и пак да го занимавам..
Басейнът....пързалката е супер, чак на мен ми хареса много Mr. GreenВодата в басейна беше студена само първи два дена, но ние и пристигнахме на 9-ти.Това беше практически първи топъл и слънчев ден./пиша за пързалката ,защото нали имаше съмнения дали я има изобщо Laughing.Има! Като на снимката на сайта
Морето е много близко,просто минаваш по край басейна,по край "будка " за масаж и ето и плажа.Това беше втора приятна изненада.По карта изглежда по далече.
За инфо: точно пред Орлов няма чадъри!!!!! И като излезеш към плажа се вижда мореееееееее! Отначало се ядосах, че трябва още малко да повървим до нашите чадъри /2-3 мин/ Mr. Green, но  съгласите се, гледката към открито море и по красива ,отколкото към чадърите с рекламата на Пепси.
Вода в море....първо което видях беше ...класика..дамска превръзка.Изобщо водата беше доста мръсна.Не помня таково нещо предишните две лета.
Но аз мислих ,че ще е ледено студена, а не беше .Просто за два дена се стопли многоооо! Не можах да повярвам, дори се къпах/хи-хи ,аз по принцип само до коляно..../
Да, барманите бяха...доста сърдити, което не ме бъркаше.За кафе нямаше коментари .
За храната: в сравнение с Вита Парк ОИ е много по беден, просто Супер Лайт.Първи два два дни или готвачът беше друг или просто не бяха подготвени хора, но беше много зле.После се оправи, имаше избор, винаги имаше нещо по моя вкус вкусничко, месо, риба. Имаше и дини, череши.Наистина свършваха бързо черешите .
Единствено което ме подразни, че отначало нямаше сладолед за деца,нали в сайта пишеше ,че междинно ще има.Питахме управителка, тя обясни ,че грешка в сайта, не предлагат сладолед.....Това било Ол Инклюзив Лайт...обаче после се появи, явно някой им направил скандал
Друго ,като плюс, много близко централна алея.
Изобщо местоположение на Орлов е перфектно.Мога това да твърдя, обикаляхме много.Много зеленина, огромни елхи, Което за хотел на първа линия, като че ли рядкост.Близко до центъра, но не на шумна улица, близко до море ,но самия басейн и шезлонги по навътре ,между дърветата и като в парка си.
Близко градинка с рози,която за мен почти визитна картичка за Албена.
И друго нещо, аз ужасно се притеснявах, че времето ще е лошо и водата няма да става за къпане.Но факта ,че улучихме супер време, децата се къпаха постоянно, не се разболяха.Нямаше стомашни инфекции/п.с. на мидийна ферма до нос Калиакра аз зверски се натрових.....следващият ден беше МОЯ ден за снимки ,просто бях със супер плосък корем Mr. Greenпросто мечтааааа
Детска анимация е добра, на български.За възрастни практически няма.
С една дума: НИЕ СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ПОЧИВКА В ОРЛОВ.
Почивахме и в много по луксозни хотели,има с какво да сравнявам.Но бях подготвена за този хотел, знаех за какво плащам 60 лв на човек.Всички пари са оправдани.Не съжалявам изобщо ,че избрах този хотел пред хотели с междинни хранения.Оказа се ,че нямаше нужда./за нас/ ,никой от наши деца не поиска нито веднъж нещо за ядене, само им се пиеше, дори сладолед рядко взимали
Надявам се, че бях полезна. Hug
Искрено съжалявам за развалена почивка на MILISA !!!!!!!!!!!!!!!!Наистина се случва, че всичко лошо се стоварва  на един човек/обикновено аз съм такава късметлийка,но този път се разминах/

# 70
Tomaru, радвам се, че сте изкарали добре. Твоето мнение още веднъж доказа тезата, че на вкус и цвет приятели нет - едни и същи условия се приемат различно от различни хора. Аз, като те чета, все пак си мисля, че щях да съм като Милиса разочарована от хотела. Сега ме е яд, че още май месец резервирах за подарък на приятели почивка в този хотел, но се надявам, че все пак ще им хареса - досега не са ходили ОИ и почивките са им били по-семпли.

# 71
  • София
Tomaru добре завърнала се,радвам се че си изкарала страхотно почивката  Hug
А и благодаря за изчерпателния отговор   bouquet Аз по принцип не съм претенциозна,кърпи винаги си нося  Mr. Green,за чаршафите няма да е проблем.Единственото което искам е да има забавление за малката,чадър и шезлонг.Абсолютно всичко друго мога да преживея  Peace

# 72
да, забравих да кажа, че децата бяха супер доволни.Имаше много готини какички, които постоянно се занимавали със тях.Ние наши деца практически не сме виждали.Игри, състезания, рисунки по лицето/и тяло Laughing/.Детска дискотека, а клубен танц  е СУПЕР!
Мама също никога не е почивала със ОИ и не й направило впечатление ...че е Лайт Mr. Green
Ами, знаете как понякога...дори да има много минуси и ги виждаш ,но някакси те не ти развалят настроение, не знам, аз съм много претенциозна, но този път може би бях благодарна ,че времето е било супер .Това ми беше главно притеснение !!!Просто късмет! Все пак имам гости от Сибир Laughing
п.с. моят мъж уж без претенции, но заради липса на волейбол ,футбол останал не доволен от хотела! За нас с мама беше огромен плюс ,че децата бяха ангажирани нон стоп и бяха доволни/на 5 и 12 години са/.
Мога да напиша още поне сто минуса и сто плюса на хотела.Но ако трябва да го оценя ..може би между 4 и 5.От три хотела, Вита Парк ,Ралица, Орлов ,бих се върнала в Орлов.Съпругът ми- в Ралица.Майка ми видя Вита Парк и Ралица, каза, че Орлов й повече хареса, много повече.Но тя не е видяла ОИ там.Там беше много яко преяждане.И много голямо разнообразие на храната.
Питайте , ако има въпроси.
п.с. много бих искала да почивам в Фламинго. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНо реално оценявам възможностите ни./предпочитам по як хотел в планина, на морето ми стига тип Орлов,  ами ..все едно ХАРЕСВААААААААМ ФЛАМИНГО Embarassed!!!!!!!

# 73
  • В.Търново
Прочетох всичко написано от Tomaru за почивката им в хотел Орлов.Радвам се за тях,че са изкарали добре,но ако всичко това на мен се беше случило нямаше въобще да съм доволна!!! no Всеки си има различни представи и изисквания,но дори тези пари,които са дали,не мисля,че си е заслужавало за тях!Аз приемам за мен написаното до тук за Орлов като голям  newsm11!Няма значение,че хотела е близо до морето,няма значение,че има красиви градини около хотела,такива има почти около всички хотели в Албена,няма звачение пързалката,която също я има почти във всеки хотел.....Важно е хотела да е чист,да ти сменят кърпите редовно,това говори за начина на работа на хотела като цяло,макар и да не ги ползваш.Да няма повредени душове или стари мебели,не е комфортно това,персонала да е на линия винаги,да е любезен,да е заредена винаги блок масата с храна,приготвена с вкус и майсторство,басейна да е чист,въобще всичко да си отговаря на офертата от Ол инклузива....,ако ще и хотела да е 2 звезди,ако ще да се плаща 40лв. или 100лв. на човек,липсва ли нещо от това,просто хотела не е на ниво и не е коректен със своите клиенти!
Много се улях,но  като видя,че нещо не е както трябва,а си плащаш и не получаваш съответното на среща се възмощавам!
Дано всички си изкарат една незабравима почивка в Албена и да има по-малко проблеми! newsm51

# 74
п.с. много бих искала да почивам в Фламинго. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНо реално оценявам възможностите ни./предпочитам по як хотел в планина, на морето ми стига тип Орлов,  ами ..все едно ХАРЕСВААААААААМ ФЛАМИНГО Embarassed!!!!!!!

Фламинго да не би да работи ОИ? Аз мислех, че е само със закуска.

Общи условия

Активация на акаунт