Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 473
  • 702
  •   1
Отговори
# 645
  • В светлината на слънцето
Да, Елица е по-близо до центъра, отколкото Мура.  Peace С момче на 11 години изобщо не го мисли това ходене - нищо не е. Въпросът е дали ще намериш места за края на юли.  Thinking
Гледам снимките на Крис от Елица и си мисля, че няма такова предимство като хотел в пясъка. Не на първа линия, а в пясъка. Там си до вълните буквално през цялото време: и за плаж, и при храненето, и при вечерните забавления, а и нощем (ако човек има навика да спи на отворена врата). Просто е прекрасно... Blush

# 646
  • Sofia
Моля, кажете имате ли впечатления от хотел Доростор и хотел Малибу

# 647
Моля, кажете имате ли впечатления от хотел Доростор и хотел Малибу
Мое мнение :
Цитат
За Доростор- не е както на снимките . Един от плюсовете е , че е в центъра. Има градинка с пейки до него . Наблюденията ми бяха, защото исках да удължим престоя си , а това беше един от останалите хотели със свободни места . Влезнах, а гледката която се извиси пред мен - рецепцията представлява една дървена , висока маса, а за фоайе - масичка с два стари "фотьойла" - вероятно от 1990 . Хотелът е бил бял, а сега е напукан и особено терасите . Захабено е всичко, а растителноста е като в екваториалните гори - буйна и обсебила хотела буквално . Преди години бяхме в ресторант по крайбрежната алея до Доростор и падаха гадни черни буболечки . Попитахме сервитьора, а той отвърна, че през година ги има . Това е било 2006, тоест 2008 и сега 2010   . quote]

# 648
А как стои въпроса с паркинга за хотел Елица - има ли , платен ли е ?

# 649
Аз съм била в Доростор преди доста години - май десетина. Хотелът и тогава си беше стар и много соц. Но пък е на перфектно място. Около него наистина има много зеленина, която влиза буквално в балконите. Стаите са малки, но тогава бяха много чисти. А и чистеха редовно. Не сме били ОИ, ама то и сега за него май не се предлага такава екстра. Единственото му предимство на този етап според мен е местоположението.

# 650
  • Mostly in my mind

доколкото разбрах от коментарите, паркингът се плаща на рецепцията при пристигането ви еднократно и цената е 5 лв. май важи за всички хотели

# 651
  • Варна

доколкото разбрах от коментарите, паркингът се плаща на рецепцията при пристигането ви еднократно и цената е 5 лв. май важи за всички хотели

Платени паркинги в Албена няма. Плаща се на рецепция в хотела, където сте настанени - 5 лв за целия престой, за целия комплекс.

# 652
  • София
Момичета тази година никой ли не е бил в хотел Ком моля ви трябва да платя до 3 дни и има места само за там и за Компас.Вече получих едно мнение,но искам някой които е бил сега да се включи  Praynig

# 653
Моля ви бързо-кажете ми бременна и с малко дете ще се справя ли със стълбите към Орхидея? От Съни ми казаха,че за исканият период от мен няма друг пукнат хотел, с който да ми сменят Нона-единствено Орхидея, а съм предплатила със Съни и не мога да ги откажа. Моля ви сеее-според вас много ли е далеко от плажа?
Росина, ти не беше ли платила за Добротица със Съни-къде сега търсиш за Елица?

# 654
  • В.Търново
Момичета тази година никой ли не е бил в хотел Ком моля ви трябва да платя до 3 дни и има места само за там и за Компас.Вече получих едно мнение,но искам някой които е бил сега да се включи  Praynig

По-назад ,но не помня в тази тема или в предната (2) беше доста коментиран хотел Ком,дори после имаше постове на почиващи или завърнали се от там.Общо взето бяха добри коментарите,хората бяха доволни като цяло! PeaceПо към 10-12 юни на сам бяха тези коментари. Peace

# 655
  • Русе, у дома
Аз бях на Ком с децата  12 Юни - 17 Юни. Пиши ми на лични ако имаш повече въпроси. Супер беше, но аз ходя на Албена от 6 години по няколко пъти в годината и за мен нямаше изненади...

# 656
  • Русе, у дома
По-назад ,но не помня в тази тема или в предната (2) беше доста коментиран хотел Ком,дори после имаше постове на почиващи или завърнали се от там.Общо взето бяха добри коментарите,хората бяха доволни като цяло! PeaceПо към 10-12 юни на сам бяха тези коментари. Peace
Аз бях на Ком с децата  12 Юни - 17 Юни. Пиши ми на лични ако имаш повече въпроси. Супер беше, но аз ходя на Албена от 6 години по няколко пъти в годината и за мен нямаше изненади...

# 657
Моля ви бързо-кажете ми бременна и с малко дете ще се справя ли със стълбите към Орхидея? От Съни ми казаха,че за исканият период от мен няма друг пукнат хотел, с който да ми сменят Нона-единствено Орхидея, а съм предплатила със Съни и не мога да ги откажа. Моля ви сеее-според вас много ли е далеко от плажа?

Защо искаш да сменяш Нона? С малко дете, а и бременна, Нона определено ще ти бъде по-удобен.  Thinking

# 658
  • В.Търново
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500058.630
Тук чети няколко страници нататък,даже има мнения на завърна ли се от Ком.
На стр.36 и стр.37 също пише някои неща. Peace

# 659
  • В.Търново

Аз не търся за Елица,неееееее,не сменям Добротица за нищо!Някоя мама се интересуваше от Елица и просто се ровех да й намеря материал и коментари от темата ,за да вземе по-лесно решение,че като знам как аз се чудех кой хотел да избера.... Crazy
Ти за кой период си?Толкова ли нямат за друго място?Вчера намерих един материал в интернет като изпълнителния директор,ако не се лъжа на Албена-Красимир Станев каза,че Албена е резервирана на 70% за този сезон,значи има места свободни все някъде.Да не би от Съни да се правят на ударени?!Аз от там резервирах.Като казах,че искам да сменям резервацията от Св.Константин за Албена не останаха много очаровани,иначе стана още на същия ден врътката на хотелите.Момичето се хвана за челото и каза:Точно днес ли?И аз и казах:Да,точно днес!И веднага звънна един телефон и всичко беше готово за един ден.Говори с тях,кажи им ,че ще ти е трудно,кажи ,че тогава ще обмислиш да откажеш цялата резервация,ако има достатъчно време до датата ти трябва да ти върнат цялата сума без неустойка.Ти блъфирай като кажеш,че можете тогава да се откажете да видим как ще реагират и дали ще ти намерят друг хотел.Пробвай!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 17:49 от rosinauzunova

Общи условия

Активация на акаунт