Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 522
  • 702
  •   1
Отговори
# 15
Басейна на Оазис ми е малък , за туй питам Mr. Green, еднственото, което не ми хареса в него. Не обичам 100 говеда да скачат върху мен, ама това ако само му е кахъра, добре Wink
Никой не каза за конната база - само моя ли ще ме държи там по цял ден син Пише, че има понита за язене, което ми е важно Rolling Eyes

# 16
  • Абсурдистан
Момичета,
да ви предупредя, че всички тези шокиращи намаления в Албена се отнасят за икономични стаи. Т.е. стаи на първи етажи, в близост до асансьор , без климатик или балкон, до заведение, по-тесни.
Питайте преди да резервирате вида на стаята, защото колкото  и да не стоите в нея, тези неща имат значение. Когато си с дете, нямаш балкона, където да му изнесеш да изсъхнат надуваемите принадлежности или да му проснеш изпраните гащички, или вратата на асансьора постоянно се тряска, или музиката на заведението гърми нон стоп и т.н. е изключително изнервящо.
Също така имайте предвид, че разнообразието и качеството на изхранване е леко занижено при тези драстични намаление /казвам леко, за да не прозвучи грубо/

# 17
  • Някъде в облаците
 HugИ тук. Изчетох втората тема и се чудя, чудя.....
Това лято се колебаем между Албена и Ваканционно селище на Черноморец. В Алебна сме се ориентирали към два хотела - или Ралица Супериор или Вита Парк. Познато семейство миналата година са били във Вита Парк и са с много добри впечатления. Моето колебание е дали да сме в курортен комплекс с всичко осигурено но -  с много туристи, много хотели, много шум......както казва съпругът ми ....... много ходене или возене на автобусче до плажа и......много на север или - на тихо, чисто и спокойно място, с осигурен и оборудван апартамент, много  по-топла вода, близо до плажа и т.н.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Помагайте! Благодаря!  bouquet

# 18
Да се включа за икономичните стаи. Когато с приятелката ми тръгнахме да разглеждаме оферти и съответно тя намери тази най-изгодната за нас поне за онзи момент в Панорама по 45лв на човек, след това видя точно това, което Чипоноска е писала по-горе в някой от сайтовете на тур агенциите, не в сайта на Албена. .почудихме се дали искаме точно това и се обадихме на тел за 1 градски разговор (не ми се рови да го видя точно кой е, но го има в сайта им), попитах точно  икономични стаи дали са предлаганите, момичето отсреща ми каза, че стаите, които се предлагат нямат нищо общо с това описани, увери ме,че са си съвсем стандартни, както изглеждат на картинката в сайта на Албена (изрично го питах). Не отричам, че може да има и такива, при ласт-а, но ако се обадиш хората те предупреждават за това, така чеспоред мен е най-добре човек да жертва 5 мин  време за 1 разговор по телефона.

Moon Walk, звънни и питай за конната база и аз май бях чела в сайта им за такова, но къде е..не знам  Rolling Eyes

# 19
  • Абсурдистан
Да се включа за икономичните стаи. Когато с приятелката ми тръгнахме да разглеждаме оферти и съответно тя намери тази най-изгодната за нас поне за онзи момент в Панорама по 45лв на човек, след това видя точно това, което Чипоноска е писала по-горе в някой от сайтовете на тур агенциите, не в сайта на Албена. .почудихме се дали искаме точно това и се обадихме на тел за 1 градски разговор (не ми се рови да го видя точно кой е, но го има в сайта им), попитах точно  икономични стаи дали са предлаганите, момичето отсреща ми каза, че стаите, които се предлагат нямат нищо общо с това описани, увери ме,че са си съвсем стандартни, както изглеждат на картинката в сайта на Албена (изрично го питах). Не отричам, че може да има и такива, при ласт-а, но ако се обадиш хората те предупреждават за това, така чеспоред мен е най-добре човек да жертва 5 мин  време за 1 разговор по телефона.

Точно това казах и аз. Задължително да се пита, най-добре направо в хотела по номер на резервация.

# 20
Хайде да се запиша и аз тук, благодаря за новата тема  bouquet

Сафо - радвам се да те видя тук Heart Eyes Благодаря ти за споделеното за Мура - каквото е, такова, вече сме платили капаро, а и нямаме особен избор за хотел, за тези дати, които искаме (мъжът ми почива само и точно тогава) - ми предложиха Мура и още един, който не ми допадна. Да улучим хубаво време, пък другото...здраве да е. Успех при резервацията, която ти предстои Hug

# 21
 Да споделя само,че мои приятели миналата  година си бяха резервирали и платили целият престой в Орхидея още април-май месец.След това,като започнаха да излизат по-евтини оферти си бяха отказали направента резервация( нали връщат цялата сума до 2 едмици преди датата на пристигане) и си бяха резервирали отново за Орхидея на по-евтините цени. Естествено,ако има места за датите които желаете....така ,че и това е вариянт. Peace

# 22
Момичета,
да ви предупредя, че всички тези шокиращи намаления в Албена се отнасят за икономични стаи. Т.е. стаи на първи етажи, в близост до асансьор , без климатик или балкон, до заведение, по-тесни.
Питайте преди да резервирате вида на стаята, защото колкото  и да не стоите в нея, тези неща имат значение. Когато си с дете, нямаш балкона, където да му изнесеш да изсъхнат надуваемите принадлежности или да му проснеш изпраните гащички, или вратата на асансьора постоянно се тряска, или музиката на заведението гърми нон стоп и т.н. е изключително изнервящо.
Също така имайте предвид, че разнообразието и качеството на изхранване е леко занижено при тези драстични намаление /казвам леко, за да не прозвучи грубо/

Чипоноска, абсолютно си права за всичко това  Peace....няма как да се очаква нещо друго за тези ниски цени от 40 -50лв на ден  изхранване и спане...
Междудругото - почти всички хотели в Албена са със тесни стаи, те са строени доста отдавна и дори и да са реновирани - пак остават тесни и млаки. Дано тази година качеството на храната да не по лошо от миналата, че..... Rolling Eyes аз лично чакам ласт минъти, защото миналата година сеп рецаках - платих рано през април и после в юли и август - ниски цени и оферти. Това, ме вбеси миналата година беше оферта маст минът за Калиакра след 15 август за около 80 лева на човек Mr. Green така че - чакам...., ако не - и в чужбина , и в бг има достатъчно оферти, нали така Wink

# 23
Тази година 3 та тема....дано е само с положителни отзиви.  Crazy
Малко остана до заветната ваканция.

Ева, любопитно ми е защо промени хотела, а и броя на нощувките е по-малко?  Rolling Eyes

# 24
Много бързо се запълни втората тема, все пак вече е лято Simple Smile
И аз ще чакам last minute. Все си мисля, че цените ще паднат до тези, които бяха валидни за ранните записвания, въпреки това което твърдят от Албена.

# 25
На всяка оферта е указано изрично дали става въпрос за икономична стая или си е за стандартна.
Някой споменава Орлов за 43 лева - аз единствено успях да видя оферта на тази цена за периода между 3 и 15 юни в икономична стая.

Между другото гледам за Оазис са пуснали оферта по 53 на човек в двойна икономична м/у 20 и 30 август, а всъщност за този период е такава цената и на нормалните стаи, като се резервира онлайн. Друго което ми направи впечатление е - на описанието на хотелите има едни цени написани, а като се прави резервацията за някои хотели излизат по-ниски, зависи и от периода разбира се.

# 26
На всяка оферта е указано изрично дали става въпрос за икономична стая или си е за стандартна.
Някой споменава Орлов за 43 лева - аз единствено успях да видя оферта на тази цена за периода между 3 и 15 юни в икономична стая.

Между другото гледам за Оазис са пуснали оферта по 53 на човек в двойна икономична м/у 20 и 30 август, а всъщност за този период е такава цената и на нормалните стаи, като се резервира онлайн. Друго което ми направи впечатление е - на описанието на хотелите има едни цени написани, а като се прави резервацията за някои хотели излизат по-ниски, зависи и от периода разбира се.

Вчера видях такава оферта, но не пишеше, че е за икономична стая. Периода беше 16 - 21 юни. Днес вече я няма, но има за 52 или 53 лв

# 27
Тя цената за 20-31 авг. по принцип си беше толкова (53) не е някаква новост. Сега гледам за Орхидеите че в този период е 55 лв онлайн.
(нормални стаи )

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 12:23 от Arizona

# 28
  • Плевен
Няма ли желаещ да вземе нащшата резервация за Орхидея от другия петък 25.6 до 2 .07 по 55 лв. на човек?  Praynig

# 29
Ние пък искахме да резервираме за уикенда в някои от хотелите на промоциика-нямало места Shocked
Нещо не ми се връзва,но дано е така,че яко се прецакахме с почивката не на ОИ,явно сме се разглезили и другите варианти не ни допадат Mr. Green
С нетърпение чакаме другия четвъртък макар прогнозата за времето да не е никак добра Rolling Eyes,но какво е..няма как

Общи условия

Активация на акаунт