Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 505
  • 702
  •   1
Отговори
# 30
anyto, защо не се обадиш да ти променят резервацията и да си доплатите? Така и така непрекъснато местят хора от един хотел в друг, едва ли ще е проблем....

# 31
HugИ тук. Изчетох втората тема и се чудя, чудя.....
Това лято се колебаем между Албена и Ваканционно селище на Черноморец. В Алебна сме се ориентирали към два хотела - или Ралица Супериор или Вита Парк. Познато семейство миналата година са били във Вита Парк и са с много добри впечатления. Моето колебание е дали да сме в курортен комплекс с всичко осигурено но -  с много туристи, много хотели, много шум......както казва съпругът ми ....... много ходене или возене на автобусче до плажа и......много на север или - на тихо, чисто и спокойно място, с осигурен и оборудван апартамент, много  по-топла вода, близо до плажа и т.н.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Помагайте! Благодаря!  bouquet
Денис - решението трябва да го вземете вие, според вашите желания за почивка тази година. Иначе, според мен най-важното и единствено нещо, с което човек трябва да се съобрази, когато избира кога и къде да почива, е дали ще бъде сам (с половинката) или с дете/деца Grinning
Според мен се ориентирайте към Албена. Не защото аз съм се ориентирала към там Laughing ами защото за Черноморец не чувам добри неща вече...За Ралица Супериор мисля, че няма много свободни места, но ако имате сигурен период, в който искате да почивате, обади се да питаш (то проблемът масово е, че може да има свободни стаи за 5 дни от почивката ти, но за 6-тия да няма и така като цялостен период не могат да ти дадат стая...)
В Албена всичко е Ол Инклузив, т.е. ще ви е осугурено всичко и няма да мислите за нищо, свързано с храна и нощувка. Има хотели, които са на самия плаж, има и други, които са по-назад. Тишината и шумът май са нещото, което никой не може да ти гарантира дали ще го имаш или не Laughing
Успех каквото и да решите!

Ани - защо се отказвате? Hug

# 32
И тук няма мнения за Вита Парк Rolling Eyes

За anyto доколкото разбрах от прочетеното иска смяна,защото разбра,че вилите на Вита Парк са в промоция,а на нея са и харесали много.

# 33
  • Плевен
И тук няма мнения за Вита Парк Rolling Eyes

За anyto доколкото разбрах от прочетеното иска смяна,защото разбра,че вилите на Вита Парк са в промоция,а на нея са и харесали много.

Да, точно така!
Обадих се в Кол центъра, но пенеже сме били внесли вече парите и нямало как да стане. А вилите ни устройваха повече,защото с тези малки деца и с неходещото до нашия плаж бусче, по стъпалата няма как да ходим, та малко кофти става. Но каквото - такова  Rolling Eyes

# 34
  • София
Да се запиша да ви следя.Моя приятелка отива сега от 30 тио в Компас за 5 дни,та после поне за там мога да ви дам прясна информация.Аз също изчаквам,че не знаем точни дати за почивка,но ще сме след 23 август с гаранция.То ако паднат повече цените от това е ясно,че ще падне и качеството и на обслужването и на храната за съжаление.Но каквото толкова  Peace

# 35
  • София
Аз пък не разбирам, защо се притеснявате за падането на цените и качеството. По-добре е да си продадат на някаква ниска цена  стаите, отколкото да стоят празни. Най-скъпата стая е празната стая. А относно качеството не смятам, че ще го занижат, нали има хора, които са платили на по-високи цени.

# 36
  • Luxemburg
Здравейте, искам да благодаря на brayan_ че беше пуснала линка на bgtours и описала подробно как е направила резервацията. Аз също направих през тази фирма и днес си получих ваучера по мейла. Платих по цени преди 10.06, въпреки че направих на 10.06 резервация (на този ден всички хотели в Албена си вдигнаха цените). Ето какво беше писала в Тема 1

"Здравейте,Благодаря на хората, които подават актуална информация за хотелите в Албена. Ето я и моята
Аз бях тази, която пусна линка към немския сайт за резервации и която се престраши да си направи от там резервацията за лятната почивка в Албена.Хората се оказаха много коректни. Цената беше повече от добра, условията за плащане също - преди 10 дни си внесох последната вноска в банката и днес се обадих на рецепцията на хотел Ралица Супериор да попитам дали всичко е наред и стигнала ли е до тях нужната информация. Отговарът както и очаквах беше - ДА.
Вече само ми остава нетърпението до 26.06 и очакваното море"

"Ето ти примерна цена за средата на юли (10-20.07) от сайта, който аз резервирах, ако малкия спи на ваше допълнително легло: http://www.bgtours.de/index.php?option=com_onlinekatalog&Ite … itstart=20#hotels
Цена на пътуването          
1. участник (възр.)         423.00 €      
2. участник (възр.)         423.00 €      
3. участник (дете)         40.00 €      
Общо
886.00 €    = приблизително 1730 лв
Спестяваш 250лв, което изобщо не е малко за моите представи"

# 37
Аз пък не разбирам, защо се притеснявате за падането на цените и качеството. По-добре е да си продадат на някаква ниска цена  стаите, отколкото да стоят празни. Най-скъпата стая е празната стая. А относно качеството не смятам, че ще го занижат, нали има хора, които са платили на по-високи цени.
Точно това щях да пиша! Peace
Какво общо има с качеството на обслужване това дали си платил на оферта "ранни записвания","Ласт Минит" или си си платил на редовна цена???
Не виждам връзката,защото по едно и също време в хотела почиват хора,платили по различен начин и на различни цени-как тогава ги разгриничават в ресторанта да им дават по-лоша храна примерно?? Rolling Eyes
Едва ли е така....Не са навивайте предварително-като идем,ще видим! Peace
Колкото и да падат цените на ласт минит-офертите,за съжаление ни е невъзможно да се възползваме от тях...Първо защото рядко пускат такива оферти за повече от 5-7нощувки в средата на августи и второ-не ми се рискува да чакам последния момент,обичам да имам по-голям избор и повече време за преценка  Wink

# 38
Прибираме се с пресни вчечатления от холет Орлов. Никога вече няма да отседнем там. Бяхме 6 дена ол инклузив. Арогантно отношение на бармани и готвачи. Гледат презрително и под вежди питат колко още кафета ще пием,сякаш им е бащиния,а аз си плащам в крайна сметка. Ужасно е скъпо за качеството,което предлагат. По 80 лв. на човек в единична стая,или 120 за двойна. Аз плащах само аз,защото мъжът ми беше там на спортна олимпиада.  Та,първо ни настаниха на 4 етаж в стая,която се разделя от другата с една заключена врата.Ад ви казвам.Хората от другата стая се прибират от дискотека в 3 през нощта,а аз имам чувството че влизат в нашата стая....детето се събуди с писъци. Едва изтраях нощта.Исках да ни преместят. Е,направиха го,но в стая,която нямаше завивки,дистанционно на климатика,телевизора не работеше,нямаше хавлии,сапуни,шампоани.....казвах ме им няколко пъти през деня. Оправдаваха се че хотела е пълен и много скоро ще се заемат с нашата стая...извиняваха се много.   Накрая,прибирахки се за спане,посред 11 часа ни казаха да се местим,защото нямало нощна камериерка да ни даде необходимите неща.... (цял ден ги чакахме ).  Местим се посред нощ със заспало дете. Какво мислите- същата история и в тази стая + липсващо осветление на терасата,която се намира на края на хорютела и е неосветено навън. На сутринта им вдигнах скандал.Пак ми се извиняваха 100 пъти и към обяд след като никой не си беше мръднал пръста,поисках да говоря с управителя.Оказа се дна любезна и притеснителна млада дама.Каза,че нямало да се повтори и до няколко мин. всичко ще е в ред. Казах и че се заблуждава ако си мисли че за това отношение и условията които ни предлагат ще платя 80 лв.  Жената беше достатъчно разумна да ни направи 50% отстъпка за целия престой. не че щях да платя цялата сума де.   Иначе в ресторанта нямаше такова разнообразие от храна като за ол инклузив от 80лв.  а и  част от храната свършваше бързо и не зареждаха.Правих забележка постоянно и все си търсех правата. Ей така мина почивката ни в главоболия.Иначе Албена е чудесен курорт и другия път се надявам да случим на хотел,различен от Орлов.

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 17:03 от milisa

# 39
Хубава работа! Тъкмо бях решила, че съм намерила подходящ хотел за тази година. Явно ще търся друг.
milisa , благодаря за отзивите. Ще са полезни на такива като мен, които още не  са направили резервации Peace

# 40
  • Плевен
Миналата година приятели са били в Орлов, но само със закуска и вечеря и много им е харесало. Rolling Eyes
Мелиса, стана ми интересно - каква е била спортната олимпиада?

# 41
  • София
Не сме се отказали от Компас,просто се наложи да отложим с няколко дни резервацията заради съпруга ми,че той пътува.
Платили сме на 100% чрез Сънитурс,обадих се в сряда за да изместят резервацията.
Тъй като за Компас нямало възможност да продължим ни предложиха Панорама,аз се съгласих.
Петте дни в Компас си оставаме в 2 двойни стаи,като ползваме промоцията за допълнителна стая(промоцията е до 4 юли)
А от 4 юли до 9  сме в Панорама.И така.  Simple Smile
Хич не ме притеснява местенето,важното е,че успяхме да променим резервацията.Така ни устройва.
а пък на моя приятелка,нейна позната са имали резервация от миналия понеделник за Компас,но на място са ги преместили в Ком,
и те са много доволни от Ком.
milisa,съжалявам за неприятностите,с които сте се сблъскали!
Дано си вземат бележка,че ще берат ядове от съфорумките,на които тепърва им предстои да почиват в Орлов!  Laughing
И е хубаво да си знаеш правата и да си ги отстояваш!  Peace

# 42
Няма ли някой друг за Магнолия?Почвам да се чудя нещо му има ли хахахах?Само аз и Фокси ще сме там май Peace

# 43
  • Пловдив
Някой знае ли каква е неустойката, колко пари се дължат ако се откажем от направена резервация, чрез Съни тур? Трябва да сме от 21. 06 в Орлов.

# 44
Да,това бяха нашите впечатления.Незнам дали е практика,но е факт че всички с които завързахме контакт (имахме и приятели там ) бяха на същото мнение.   Някои може да кажат,че съм претенциозна,но все пак аз не съм отишла на гости.Давам си парите и очаквам да получа това за което съм платила.  Колкото и да ми го хвалят,вече няма да почивам в този хотел.
Иначе мероприятието беше това http://www.bwsf-bg.org/%D0%9F%D0%A0%D0%95%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%9 … g-BG/Default.aspx  .

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 17:04 от milisa

Общи условия

Активация на акаунт