Януарски коремчета 2011 :)

• 28 979
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Сега се сетих за още няколко неща.
Червено конче против уроки не смятам да си слагам. Първо не съм кой знае колко суеверна и второ, смятам, че на мен такива неща не ми повлияват  Peace

chopi, аз работя и смятам ако всичко е наред да си остана до края, т.е. началото на декември на работа.

flower, бих те посъветвала да пропуснеш горещите процедури, хладки мисля, че може.

# 661
момичета, благодаря че ме 'светнахте' за горещите вани. нямам спомен доктора да ми е казал. а мислех утре да я пълня и да се плацикам
ще я пълня с топла, по-хладка.

# 662
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи - почти - името идва от гръцки  Flutter не е Божидара Simple Smile

Хехе, явно съм пророчица и аз първо си помислих за гръцкия вариант, ама пак са си адаши!  Wink

Червени конци и такива неща против уроки не съм носила никога и на сина си не съм слагала като се роди. Хващала съм уроки веднъж, ама не е толкова страшно, въпреки че бая се озорих докато се усетя какво ми е. После за нула време се оправих като ми бая един приятел.

момичета, благодаря че ме 'светнахте' за горещите вани. нямам спомен доктора да ми е казал. а мислех утре да я пълня и да се плацикам
ще я пълня с топла, по-хладка.

Внимайвате с хладното и студеното също. Понякога студа може да направи доста по-големи бели от горещото. Гледайте винаги да ви е топличко, още повече по време на раждането. То верно, че зимъска ще раждаме, ама е добре да се пазите на топло тогава. Студеното прави доста повече проблеми и противно на очакваното често пъти може да доведе до кръвоизлив или други проблеми.

# 663
Нощни очи, ти не си ли на почивка в планината? Приятно прекарване, както и на всички,които ще ходят в близко време на море, планина.

аз чак септември #Cussing out
То верно, че зимъска ще раждаме, ама е добре да се пазите на топло тогава. Студеното прави доста повече проблеми и противно на очакваното често пъти може да доведе до кръвоизлив или други проблеми.
аз какви проблеми имам по принцип зимата с крайниците- крака и ръце  #Cussing out тази зима вкъщи, на топло.

# 664
Добро утро  Hug Hug Hug
За името на темата- Януарчето расте, лудее- а мама ... хубавее Simple Smile

За алкохола- оня ден изпих почти цяла бира  Embarassed ееееее, откачих цяла нощ...Повече няма да пия...С Ивайла помня доста си сръбвах...  Sunglasses от на мъжо чашката, на майка ми чашката, на някоя приятелка  Laughing сега явно ще е ТЕЖКО  Mr. Green без биричка ще е...

За кончета, очи и подобни- предния път носех едно конче, но много бързо се скъса...после на малката известно време бяхме сложили, ама ми е много тъпо и сега нямаме...Няма да връзвам занапред  Peace

За имената-зор ми е голям....Вярно е доста рано, но искам да мисля за нещо положително и почти само това ми е приятно да си мисля...Всичките ми любими именат нямат нищо общо с роднинските   Mr. Green а са и доста повече от 2  Tired
Обещаха ми книга за имената и техните вибрации... Може би там ще намеря това, което търся Simple Smile
И, естетсвено, ще споделя с вас  Hug

# 665
Добро утро, момичета!
Голямо писане, не мога да ви изчета..

Инка, силна прегръдка от мен...И се моля чудото да стане скоро  Praynig

# 666
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, ти не си ли на почивка в планината? Приятно прекарване, както и на всички,които ще ходят в близко време на море, планина.

Заминавам след час някъде!  Party Мерси, и аз се надявам да е приятно!  Hug

# 667
Момичета, вярно ли е че ФМ има само в Сф и Варна? Аз се бях наканила да ходя този път.  Rolling Eyes

За имената- още от Алекс имам измислени няколко момичешки.Така че, да внимава, варианти за мъжко име нямам  Naughty

Червени кончета, сини оченца - не вярвам на такива неща.

какадака, моят корем в момента е нещо средно между твоят в 16 г.с и 22г.с.  ooooh!

# 668
Здравейте момичета
Инка много съжалявам.Искренно ти съчувствам.Преживяла съм го .
Вчера бях на БХС  ние малко вървим по големички.Вече сме 14+2 г.с. тежим 300г. и сме 7,5 см.За това пуснах 2 скриниг.Цената за БХС при нас е 49 лв.За пола много исках да е момиченце но доки каза,че имаме малки топчици Heart Eyes“Иначе за имената бях измислила само име на момиче.Аз все още вярвам че ще е буболинка,каквото искат да си приказва доки.И името ще е Ивелина(първите 2 букви на баща и, и моето цяло име) smile3521
Да кажа за биричката не пия.
ООООООООООО да се похваля разрешиха ни секса аз вече съм забравила какво е това smile3521
Стига толкова съм писала .Сега единственото ми притеснение са резултатите.

# 669
Най после излязоха резулатите от БХС. Simple Smile

Дали някой от вас е запознат, кои точно резултати да гледаме. Пише:

Резултат за бременната жена- Вашят риск е 1 от 3500 за Даун. Дали това да гледам, защото по надоло пише: Допълнителна информация за консултиращия лекар- Биохимичен риск за болест на Даун е 1от 1100. И това е добре.

И още по надоло пише възрастов риск за болест на Даун е 180. Което вече не е добре, н омисля,че това е по принцип възрастовия риск,а не моето изследване.

Ако някой знае, моля да ми помогне. Praynig

# 670
Момичета привет,

Инка миличка  Hug, няма какво да ти кажа, направо настръхнах. Чакам те пак в редиците...
Chopi ти май се шашкаш като мен че нямаш симптоми, аз да ти кажа, ако не ходя през 2 седмици на лекар, ще забравя тотално състоянието си, обаче вчера си говорих с баба ми, която е родила 3 деца. Тя също ми каза, че бременностите не си ги е усещала и си е бачкала яко, без проблеми до последно, майка по същия начин, затова вече си свиркам с уста Wink, явно сме си такива в рода.
Момичета, че забравих точно кои са били при доц Томова, колко предварително трябва да се обадиш за феталните морфологии? моля дайте малко инфо..., че аз със сигурност ще ходя на втората при нея, но сега умувам първа дали да правя?
А за имената, за момиченце си имаме име, но ми е трудно мъжкото. Решили сме обаче на никви родители, аз хич не си падам по тия традиции, незнам примерно с какво свекър ми да има по-голямо право от баща ми или обратното все тая.
А за суеверията с кончетата или купуване на шапчици, направо настръхвам да ви кажа дори като слушам такива неща, надявам се никой да не ми се обиди, ама ужасно мразя суеверията, но който вярва, няма лошо да ги прави нещата, ако така е по-спокоен, значи всичко е наред Wink
ох, улях се с писането, ама нали съм отпуска..... Joy

# 671
Инка Cry Hug Hugне мога да повярвам CryСили миличка HugИ надежда Peace
Вчера ми дойдоха гости и намах врема да напиша за прегледа.Всичко е О.К Докторката реши да не ми прави ФМ,тъй като на 2Д се видя всичко което  я интересуваше.Бебето беше много шантаво не спря да вилнее през цялото време,беше забавно.Едвам му изброихме пръстчетата Пусна ми 1-2 изображения на 3Д колкото да го видя в цял ръст и лице.Дълго е 9-10 см ....
Едната лекарка казва,че задължително трябва да се направи ФМ в 12 седмица а другата казва,четова е само кино"за родители"Това което е важно на този етап се видя прекрасно и на 2Д(според нея)...А според мен ФМ се прави само в София и Варна Mr. Green...не и в Бургас Laughing
На родителско кино ще ида в 21 г.с Peace
Лек ден на всички!  bouquet

# 672
Анабела, позна  Wink Още не мога да го възприема, но за 6 месеца ще свикна  Joy

# 673
Инка прегръЩам те силно.

3а косопада,на мен   в клиниката ми обесняваха,че се получава при 3авиШен мъжки хормон,който го имат доста жени,косопад и успоредно 3асилено окосмяване на други места.ПОне при мен е  от това.

Биричка си пийвам,не3нам ,може или не  може ,но реШих ,че няма да ми попречи,долу горе,2 пъти в седмицата.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 12:02 от Shanna

# 674

Момичета, че забравих точно кои са били при доц Томова, колко предварително трябва да се обадиш за феталните морфологии? моля дайте малко инфо..., че аз със сигурност ще ходя на втората при нея, но сега умувам първа дали да правя?

Аз бях, преди два дни при нея.
Когато се обадих обаче, каза, че има свободни часове-чак Август мес. Shocked
Но тъй като съм,рискова бременност, също така съм на 35г. а и вече в 13г.с. и казах, че е наложително да си направя ФМ веднага.
Тя помисли малко и успя да ми запише час, в деня който говорихме по телефона-демек веднага.

Останах с превъзходни впечатления от нея и от професионализмът й.
Цената е 100лв.
Даде ми диск който записваше по време на прегледа. Сега гледаме бебо в къщи как шава на 4Д.
Еми това е, ако имаш други върпоси, питай. Hug

Приятен уикенд на всички останали. Hug

Инка, много, много съжалявам. Бъди търпелива и силна, и започвай отново с опитите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт