Януарски коремчета 2011 :)

• 29 913
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Имах напредвид, че ми записа час за да ми даде направление за БХС Wink

# 256

y.shishkova , коя е лекарката ти в Токуда, защото аз съм се записала за първи преглед ЖК в Токуда при Кирякова на 2ри?

Aз бях при д-р Евтимова в Токуда. За утре съм си записала час при д-р миков (зад Халите) и ми е много притеснено. Дано всичко е наред Praynig

# 257
Ихааааа колко много сте изписали докато ме няма  Laughing Hug

# 258
Здравейте момичета,и аз да се запиша в темичката.Сега сме 12+3 г.с предполагаемо раждане :thinking:31.12 или 01.01 newsm78.За пола аз си знам момиченце LaughingСкоро ни предстои скрининг.Дано всичко е наред.

# 259
  • ул. "Мечтание"
Здравейте момичета,и аз да се запиша в темичката.Сега сме 12+3 г.с предполагаемо раждане :thinking:31.12 или 01.01 newsm78.За пола аз си знам момиченце LaughingСкоро ни предстои скрининг.Дано всичко е наред.

Добре дошла!  Hug
Избери си една от двете дати да те добавя с нея в списъка, моля.

# 260
Нека бъде 31.12 тогава  ylinfant а пък ще видим Thinkingкакво ще и е късметчето.

# 261
Здравейте бъдещи майчета! Ако може и мен да ме присъедините към списъка. Аз съм от Варна, чакам второ детенце на 08.01.2011 г.
Не съм от много пишещите, но ще бъда от редовно четящите. Simple Smile

# 262
  • Пловдив
Здравейте бъдещи майчета! Ако може и мен да ме присъедините към списъка. Аз съм от Варна, чакам второ детенце на 08.01.2011 г.
Не съм от много пишещите, но ще бъда от редовно четящите. Simple Smile

Hug  welcome
Живот и здраве нашите деца ще бъдат с еднаква разлика. И аз съм юнска 2009 мама. Редовно ви четях, но така и не писах.

Нека бъде 31.12 тогава  ylinfant а пък ще видим Thinkingкакво ще и е късметчето.

Може да е бебе на годината - първо за 2011 Wink или последно за 2010

# 263

Hug  welcome
Живот и здраве нашите деца ще бъдат с еднаква разлика. И аз съм юнска 2009 мама. Редовно ви четях, но така и не писах.

Хехе, какво съвпадение! Simple Smile  Така като гледам сме раждали и горе-долу по едно и също време, аз на 17-ти. Simple Smile
Ако искаш може да се включиш в темичката на юнските майчета, те ще се зарадват. Аз самата се включих доста късно. Simple Smile

# 264
Здравеите и  от мен ,аz днес май малко късничко се вклиучвам,но да се  отчета.Днес бяхме на У3,видяхме бебо  ,расте ,станал е 1,92см. Док ме прати на кръвни  и3следвания ,след  две седмици сме пак на  преглед живот и zдраве.Сега на снимката и3леzе друга дата  термин на раждане 31.01.11 та да видим .От мен това zасега  .Много zдраве на  всички мами и бебеШоци  Hug

# 265
Лелеееееее какво сте направили вие,направо не можах да ви изчета! Whistling Аз се позагубих две седмици,занимавах се с месетене на квартири,лекари...все едни такива приятни неща.Поне вече е ясно кога ще се появи малкия човек на бял свят-дадоха ми две дати..16 и 17.01.11. ама това според мен няма значение-те кога казват,пък бебчо кога ще си реши да излезе си е нещо съвсем друго  Mr. Green !
Айде коремчета лека нощ от мен ,че стана много късно,а аз още се помотвам! Hug

# 266
Честит имен ден на Яна на Сакси!   Hug   bouquet  Hug
И на всички скрити именници!  Hug

# 267
  • в Надежда-та
за празнуващите днес

# 268
Добро утро и от мен   bouquet
Честит празник на всички именници 

За кървяващите венци да споделя... Аз имам този проблем от известно време и установих, че най-добре действа жабуренето със смрадлика и паста за зъби Артродонт. Водата за уста на Артродонт на мен не ми харесва много  Sick и за това ползвам вода за уста на Listerin и съм страшно доволна.

Лек ден от мен  Hug

# 269
Добър ден момичета!Днес Яните ли имат имен ден Rolling EyesДа са живи и здрави  bouquet
Да ви питам,че аз много го мисля вие пускахте ли токсоплазмоза?Аз съм се притеснила да не излезе нещо Tired
Иначе това гадене ще ме довърши, особенно вечер.И едвам се домъквам до леглото в 21.00ч. Crazy
Оплаках ви се, надявам се при вас положението да е по-добро!Хубав ден, макар и дъждовен!

Общи условия

Активация на акаунт