Най-страхотните мадами през СЕПТЕМВРИ стават мами!

• 24 119
  • 699
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро и от мен!

# 466
Здравейте и от мен Simple Smile

Люляк, не ги разбирам вашите лекари никак  Confused Дори и с минимално зацапване в третия тримеестър трябва да лежиш и да почиваш. Независимо стара кръв ли е, нова ли и т.н. Мен моят лекар тук веднага би ме застопорил в болницата. Не го казвам да те плаша, а просто да внимаваш да не се претоварваш излишно, да не вдигаш тежко и т.н. Работата няма свършване. А колко пъти сме бременни в живота си, и то за по няколко месеца само. Дано нямаш повече притеснения и всичко да размине  Praynig Но обмисли взимането на болничен, особено ако лекарката е склонна да ти даде  Peace

# 467
  • у нас
добро утрооо Hug сядам с чаша кафе малко да се поразсъня Peace днес е слънчево Hug

Люляк моята племенница продължава да спи в такава кошарка - на година и 3м, но тя е почти 10 кг кльощавелница Laughing зависи от детето... но мисля че и тук са до тези кг Peace

# 468
Аз реших накрая, че за креватчето ще решавам ей така, на късмет. Обикалям един ден всички магазини - те при нас не са много - и взимам първото, което ми хареса. Кошарка ли ще е, дървено ли ще е - каквото ми грабне окото. Единственото, на което държа, ако е креватче, е да е чисто бяло. Кошарка бяла се съмнявам да намеря, та за нея бих се прежалила да е друг цвят  Simple Smile

# 469
  • София
Момичета, моето момче около 1,5 години продължава да си стои на същите кг - ех, маааалко е наддал, на 3г. и 2 м е 15,5 кг - мисълта ми е, че ще можете да си използвате дълго леглата и кошарките, но зависи от детето...

# 470
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро и от мен  Hug.Тази сутрин бях да ми взимат кръв и от там на консултация.Доктора ми н еуспя да отговори пак на нито един от въпросите ми и за капак ми връчи талон за болница за патологията с думите "избери си ден от другата седмица и влизай" #Crazy.Как пък не  Naughty.Казах му че аз без причинно няма да лежа по болници (още повече, че няма и кой да гледа Габи ).Чакам понеделник за да чуя Марков  Praynig Praynig Praynig.Сега ви оставям и отивам да сгъвам кошарката и да стягам багажа на домочадието,че заминаваме за Априлци за срещичката ни.Стискайте ни палци времето да е на наша страна и да се налудуват дечицата.Мен не ме мислете,чувствам се добре.Ограничих дигането на Габи до минимум и се пазя малко повече от преди.Бебчето рита непрекъснато  Crazy и просто седя и се наслаждавам на тези моменти  Blush.
Ще взема лаптопа с мен (доколкото разбрах в хотела има нет),че после нямате изчитане  Mr. Green.Ще пиша обаче най вероятно в понеделник след прегледа.Стискайте ми палци  Hug винаги ме зареждате много положително.Хубав ден изпълнен с повечко положителни емоций за всички от мен и малкия бяс  Wink

# 471
  • у нас
Emilli Arie  Hug Hug Hug желая ти слънчево време, незабравими моменти и много усмивки Heart Eyes да покажеш снимки после Peace

# 472
Gala9 май преди време с теб коментирахме количките. Аз по твой съвет огледах Джиорданито, и много ми хареса! Ще ти кажа ние как решихме. Аз се колебаех малко между АБЦ Дизайн и Джиорданито. Тъй като АБЦ беше първия ни избор, решихме, че първото което е "легнало на сърцето", е най-верния избор, и си останахме на него. Така че, не се двоуми чак толкова, в края на краищата ще ползваш количката около година, а на детето изобщо няма да му пука в какво се вози, то иска само любов  Heart Само ще се измъчиш с това избиране, аз накрая чак сънувах колички....

Аз пък да ви се оплача, снощи ужасно ми се зави свят и ми прималя, чак до гадене.... и това продължи няколко часа. Днес ужасно ми се спи и още съм отпаднала, но се заредих на работа, все едно светът ще се сгромоли без мен.... Wink Четох, че често се среща при бременни, заради ниско кръвно, ниска захар или анемия. Отидох при лекарката в офиса, и тя заяви, че тъй като по принцип имам ниско кръвно, сега ми се е покачило до 70 на 110   #Crazy, и това е причината..... Някой от вас имал ли е подобни проблеми?

# 473
Emilli Arie, стискам палци за прегледа при Марков! Hug Иначе относно влизането в болница, при теб наистина и аз не знам какво го налага сега. В смисъл ако ти си добре, бебето се развива добре и нямаш болки, контракции и т.н. Според мен товят лекар просто се презастрахова, защото не е запознат с такива случаи. Но това поне означава, че е отговорен и иска да те прехвърли на по-добри специалисти. Питай Марков какво ще каже той, може по към края - 8-9 месец наистина да е добре да си в болница, че да следят бебечето ежедневно  PeaceНо много се пази и наистина не вдигай детето, нека другите го правят вместо теб.

beb4o_fb, наистина си е до бебе, на мен синът ми беше 13 кг. на 1 годинка, а дъщеря ми - 8700. Някое бебе като сина ми ще строши кошарката сигурно без време  Laughing

# 474
# 475
Здравейте,
сутринта бях на ЖК. Бебето е добре и се е обърнало с главата надолу. Онова упражнение със седенето на лакти и колена явно е помогнало, а съм го правила май максимум два-три пъти. Почти съм сигурна даже, че още след първото ми заставане така се обърна, защото на другия ден още почувствах че ме рита на други места. Но естествено не бях сигурна и за това и не писах. Тази сутрин преди да стана го усетих да хълца, и тези потупвания бяха много ниско и бях почти сигурна, че щом ги усещам ниско, значи там е главичката. Забравих да питам колко гр. е, но лекарката каза, че вървяло малко по-напред. Пуснаха ми нови изследвания, но тъй като бях закусила ще ги направя в понеделник. Докторката каза, че плацентата ми е много ниско разположена. Каза, да не се притеснявам, но да имам едно наум все пак. Общо взето това е.
Emilli Arie - още веднъж стискам палци в понеделник  Praynig Hug

# 476
Здравейте,

може ли отново да ви помоля за новата парола за снимките!

Благодаря ви и хубав ден на всички!  Simple Smile

# 477
Здравейте мацки,
хайде да пием по едно кафе, аз днес си поспах малко повече, явно ми се е посъбрала умора тези дни

Люляче, не съм ги чела в нета тези неща, а ми ги казаха няколко лекари в болницата докато лежах в патологията. Казаха ми, че някой жени зацапват до последно от хормонален дисбаланс, но е факт, че се случва предимно в ранните месеци. Шефката на патологията ми беше казала при изписването, че може да е и от набъбналата лигавица, да има спукано капилярче и премесено с другите течове пак се получава така. Но наистина пази се повече, лежи и внимавай с движението, Данна е права, че работата няма да свърши, по-добре имай едно наум и при най-малките съмнения бягай на лекар Hug

Emilli Arie, стискам палчета за прегледа при Марков, а до тогава слънчево време и да си изкарате страхотно Hug ехххх, как обичам Троянския балкан, но ще му се радвам по-нататък живи и здрави Praynig

Хайде отивам да се оправям, че с мъжа ми се уговорихме в обедната му почивка да отскочим до Вис Виталис, май само аз не съм ходила до там  Rolling Eyes

Hug и  Heart Eyes

# 478
Момичета, една почерпка от мен, тъй като вчера имах имен ден.  Grinning

# 479
Giada, знам че малко се увличам в този избор специално, ама ние ще сме си сами всеки ден с нея , мъж ми работи от 9ч. - 22ч. от понеделник до петък .Аз имам страхова невроза от кучета и нищо ,че живея на около 500 метра от Северния парк, за да отида си паля колата.То вярно,че много ме лаят сега и заради моето куче( което си взехме за да се пречупя и да не ме е страх,но единствено постигнах да не ме е страх от нея самата) и респективно и най-малката ни разходка с бебка ще е свързана с качване и сваляна на количка от колата. Съответно хем трябва количката да е стабилна , да не друса, хем да е много лека, широка за бебка, но и да се събира в колата. Изобщо дилемата е голяма. На всичко от горе вчера видях и тази  Embarassed

http://www.bebemarket.bg/bg/item/Бебешки-колички/ABC-Design-Коли … ацитено-1340.html     и вече тотално се оплетох. А и съм зодия везни, което прави положението нетърпимо  ooooh! Crossing Arms

Emilli Arie, пожелавам ти всичко да е наред и стискам палци за понеделник.

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 12:56 от gala9

Общи условия

Активация на акаунт