Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в новата тема на форума?
Какви са някои стратегии за здравословно хранене по време на бременност?
Какви са вредните навици, които участниците имат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в новата тема на форума?
-
Какви са някои стратегии за здравословно хранене по време на бременност?
-
Какви са вредните навици, които участниците имат във форума?
-
Какви са разликите между Магнерот и Магнерич?
-
Какви са симптомите през първия триместър на бременността?
Лекарката ми предписа всъщност едни билкови хапчета (не е Цистон, преди съм го пила, ама в общи линии без антибиотик не се оправях). Този път, като че ли не е толкова обострена болката като предните пъти (засега). Но като съм права или ходя е бая неприятно. 
) А за гладенето, и аз съм от тези, мразещите гладенето. Но на Део му гладих дрешките (долните) първите няколко месеца, сега само дрешките за навън. Гладя само определени неща (за жалост лятото ми се налага по-често да прибягвам до ютията - дрехите го изискват
)
За сега няма обриви и се надявам да ни се размине. По цял ден се занимавам с него и дори не включвам компа защото много се отплесвам - уж да седна за 30 минути и откарам 2 часа.
Ние за жалост сме в една стая и немога да я направя за малко дете-постарах се малко по по детски да изглежда но с лаптоп,плазма и т.н не се получава особено успешно
Опитай се да поемаш колкото се може повече течности(диня също върши страхотна работа ако обичаш).
.

). Това, което ме вкара в мисли, не са хапчетата, а това, че главичката на бебо е много ниско според доки
и контракциите го притискат и ще си остане в това положение. Попитах я, дали това може да навреди по някакъв начин на бебо и тя каза единственото, което може да стане е да се роди по рано

.И разбира се Честит Имен Ден на всички празнуващи,да си носят името със здраве.