Най-страхотните мадами през СЕПТЕМВРИ стават мами!

• 23 648
  • 699
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от мен!
Честито на всички именици   bouquet
Днес ще ходим в Стара Загора, та да питам мамчетата от там - можете ли да ми препоръчате магазин за бебешки дрешки и такъв за пижами за мами?

# 676
Добро утро и от мен!
Днес ще ходим в Стара Загора, та да питам мамчетата от там - можете ли да ми препоръчате магазин за бебешки дрешки и такъв за пижами за мами?

Ами май че съм само аз от Ст.Загора.Отмосно пижамите същата марка като на Томелисе има в универсалния в сутерена.То е едно магазинче само за пижами.Аз на малката купувам такива и са много качествени!А бебшели дрешки зад универсалния са бебемагазините,провери там,но зависи какво ти трябва.В Премаман не съм влизала скоро,моще и там да отидеш!И във "Па-Па",там са може би най-ниските цени в града,а до него е Гарфилд,там има колички на АБЦ ДИЗАЙН.

Мама на Део,и аз имам същата блузка Whistling

# 677
Здравейте и от мен  Hug

Днес и аз имам имен ден. Та по този случай да Ви почерпя:

И да помоля за паролка.

# 678
Добро утро и честит празник на всички именници!   bouquet

Мъжът ми от вчера го е обзело някакво неспокойство и ме кара да правя списъци с покупки за бебето, за мен в болницата и разни такива неща, а аз въобще не съм на тази вълна. Живея с мисълта, че има време, а ето че съвсем скоро влизам в осми месец. Днес ще се постарая да направя тези списъци и да почнат да отпадат едно по едно нещата от тях. Все още не сме правили никакви покупки за бебето, но явно Юли месец ще е шопинг манията. Сестра ми си идват след около две седмици и с нетърпение ги чакам, за да нагушкам малкия. Той ще има и рожден ден тогава, става на 2 г. и ще празнуваме.
Сега се сещам да попитам sweet maniche какво стана с ваксината? Намерихте ли я?
Ако ли не, да я поръчвам ли на сестра ми?
За гладенето  1ironing съм на мнение, че ще се опитам да гладя първия месец, два, но след това май ще се откажа. Не смятам, че можем да предпазим децата от всичко, да им поднесем една стерилна среда, а и това пречи да си изградят имунитета.
За праховете wash  обаче, че ще избера някакъв, в които няма ензими, за да няма опасност за кожата на бебето, а за памперсите newsm30 мисля да караме в началото с Виона, а после ще инвестираме в някакъв комплект за многократно ползване. Също съм привърженик и на ЕБХ, но нека първо с бебка свикнем една с друга и ще видим как ще се развият нещата.
Утре с мъжът ми сме на ден на отворените врати в Токуда и ми е любопитно какво ще кажат за условията и процедурите при раждане, и грижа за новороденото.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 09:51 от grix

# 679
bubbast, благодаря ти много   bouquet А къде се намират Премаман и Гарфийлд? Има и всякакви други бебешки стоки, нали?

# 680
  • Варна
Поля, psm, честит имен ден!

# 681
dessynik1, тя жената от ЖК не е и подозирала в какъв филма ще те вкара. На мен за 3 бременности досега как един път не са ми казали ниско ли е главата на бебето, високо ли е. То чисто физически няма къде да се "заклещи" или "притисне", така че изобщо не се притеснявай.
Много благодаря, Danna_2010  Hug Hug Hug

# 682
Десиник,Симона от началото на осмия падна надолу,и аз имах контракции,няма страшно.
и един въпрос:на вас изтръпват ли ви краката?

Успешен ден на всички,сори,че се олях!!!
Оффф забравих ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ   bouquet  bouquet  bouquet!!! Да сте живи и здрави!
bubbast благодаря за отговора  Hug. На мен краката ми изтръпвам почти всяка нощ. Но веднага, когато усетя, правя онова нещо - контрашпиц, май  newsm78, което ни казаха момичетата, тук, във форума. Много помага  Peace

# 683
  • София
Здравейте и Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

И направо на въпроса: Някоя от вас успя ли да посети лекцията в ЦУМ миналия петък на темата за Алергиите, беше ли интересна?
Аз днес щях да ходя, но тази нощ почти не успях да спя Sad

Имам намерение да се запиша в Училище "Аз, ти, то", имате ли отзиви за лекциите там и заслужава ли си парите?

Извинявам се предварително, ако се повтарям.

Поздрави,

# 684
Добро утро и от мен! Честит празник на всички празнуващи, бъдете живи и здрави и много обичани  Hug
И на мен от няколко дни бебка ми дава зор, непрекъснато ми се пишка от нея  Laughing  Момичета искам да ви попитам, колко често хълцат бебоците ви? Аз по 3-4 пъти на ден усещам тия ритмични "потупвания" и си мисля че това е точно хълцането, но ми се струва че е много често. При вас как е?
Още нищо не съм разгледала и набелязала на бебка, и с името нещо много се чудим   newsm78  и това започва да ме изнервя, но съпруга ми всеки ден е на работа а аз искам да сме заедно когато харесваме нещата.
Дъжда тази сутрин ми обърка разходката  #2gunfire #Cussing out  
Приятен ден на всички!

# 685
Десиник,мите изтръпват като иглички,рядко се схващат.

Фата Моргана,доколко добре познаваш Ст.Загора?Гарфилд е до магазин "Па-Па",а Премаман е до общината.Тръгваш по централната в посока запад,на края на пешеходната зона завиваш надясно по Х.Д.Асенов,след 100 м вляво е магазина,намира се в блока над една къща,а малко по нагоре като завиеш по улицата вляво(по Цар Калоян) и караш все направо след дерматологичния център Леге Артис е Гарфилд,там са само нови кооперации.Ако знаеш къде е частната болница НИАМЕД ще се ориентираш по бързо.

# 686
Здравейте, тумбачета.

Аз ви четя редовно,но нещо не ми се пишеше. В петък ме водиха на разходка в парка и на половината път така ми стана лошо - заболя ме корема и явно ми падна кръвното,едвам се прибрах. От тогава нещо не ми е в ред главата и само ми се вие свят.И в крайна сметка сега не мога и 20 метра да мина- имам постоянно контракции от тези дето ти се стяга корема ,че на моменти не мога и въздух да си поема. А и започна да ми изтръпва от горе на долу корема.Аз съм с белодробна операция и си загубих част от чуствителността точно между двете гърди, тръгвайки по корема, а сега ми прави впечатление,че слиза на долу тази изтръпналост и днес съм на лекар да видим тази какво ще каже.
Така , оплаках се.

Сега да честитя на всички празнуващи - да сте живи и здрави и мнооого щастливи   bouquet

Секс - какво е това ?????? newsm78

Много хубави комплектчета сте взели  - на нас ще ни е подарък и сигурно до последно няма да знам как ще изглежда  Crossing Arms
 Ние сега сме на вълна избор на болница и лекар- не искам сама да взимам това решение ,да не е само мое  baby_neutral  Wink . Шегувам се, но наистина ми се иска и таткото да види все пак лекар, обстановка и да си каже мнението.

# 687
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet Hug

# 688
  • Варна
bubbast, моите крака изтръпват така на иглички. Особено като съм се задържала в тоалетната. Мисля, че е от притискане на големите кръвоносни съдове в областа на таза.

# 689
Добро утро и от мен,
аз най-после смогнах да ви изчета, че много сте изписали.
Първо честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
vany666 и Люляче - ние също сме в една стая все още (е кухнята е отделно, но се ползва не само от нас) а вече ще сме с второ човече. При нас е весело както се казва. Дано само малкото да не е много ревливо. В началото бях спокойна като видях двете чертички, после се притесних, сега гледам философски. Ако нещата в една стая не са добре, ще мислим за друг вариант. Като се роди Сис много се тревожих как ще се справяме. Но ето тя е вече на 4,5 год. и оцеляхме някак. Не казвам че беше лесно, понякога много ми докривява, но все пак се радвам, че сме живи и здрави и че имаме покрив над главите си. Другото са екстри.
Момичета Emilli Arie вчера трябва да е била при Марков. Дано всичко да е наред и да се разпише скоро  Praynig
Tommelise - аз си купих вчера същата нощничка, т.е. същия цвят, но с жирафи. Взех я на цена от 21 лв. Ще искам да си взема още една, само че щом казвате че има по-ефтино ще поразгледам първо преди да тръгна да купувам. Смятам, че ще е супер удобна за кърмене.
Jani4ka - чудесна е идеята за креватче ползвано от три поколения и щом материала от който е направено е добър, какво по-хубаво от това  Hug.
Ember - и вашето креватче е много свежо с тия цветове. Но мрежата - достатъчно сигурна ли е?
За прането - първия път прах със Тео бебе и после със Сано Максима. И от двата съм доволна. Сега още не съм решила кой ще ползвам повече. Купените за бебо дрешки съм изпрала за сега с нашия прах, но като наближи времето за раждане и ще ги изпера и с бебешки. В тоя ред на мисли мисля вече да почна да стягам багажа за болницата, че да не ме свари неподготвена.
За гладенето - гладих първия път доста. До към 7-8 месец, после спрях, но като се появиха проблемите с пикочните пътища на Сиси почнах пак, особено бельото. Тоя път не мисля да се вманиачавам чак толкова, но ще видим. Зависи колко време имам и на коя вълна съм.
За секса - ами при нас ту го има, ту не. Мъжо още си ме иска, но мен малко ме е страх. Доки последно каза (не съм писала за това обаче), че плацентата ми е много ниско. Намекна, също, че това може да възпрепятства естественото раждане. Тогава не й обърнах много внимание, но сега доста се замислям защо би било така. Вие имате ли инфо по въпроса.
О и да се оплача - тия дни като спя настрани и като се обръщам имам ужасни болки и схващания в краката, високо горе, където е хълбока.

Общи условия

Активация на акаунт