Банята-14та тема!

• 129 777
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Момичета за овална стена в баня каква вана е подходяща освен кръгла разбира се? И гледали ли сте някъде кръгла вана, но да е  без хидромасаж?

# 376
Смърфиетка, от снимките мога да ти кажа, че твоите налепени плочки са слънце в сравнение с моите. Mr. Green
Да те успокоя, че има мноого по-зле.  Tired

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 20:41 от Грозното Пате

# 377
  • София
И аз като гледах снимките не видях нишо нередно.Няма разминаване на фуги.

# 378
Смърфиетка, банята ти е много хубава, много оригинално се е получила тази стена с декоративните плочки   bouquet  От снимките не си личи дали са лепени на криво или не Simple Smile Не се ядосвай толкова много.

# 379
  • Варна
Тука мъж ми ме стряска, че трябва да минем фугите с някакво средство дето ги запечатвало. Да мажем с тъничка четчица... вие правихте ли такава процедура?  newsm78

# 380
  • София
На едни познати им правих банята преди 2 години и те после мазаха фугите с този фиксатор,но като гледам няма кой знае каква разлика на фугите от ненамазана и намазана баня.Ако не се поддържа фугите се замърсяват.

# 381
Тука мъж ми ме стряска, че трябва да минем фугите с някакво средство дето ги запечатвало. Да мажем с тъничка четчица... вие правихте ли такава процедура?  newsm78

Мъжът ми си игра да маже, но не мога да ти кажа дали си заслужава или не, защото ни е все още нова банята. Купи фиксатора от Бриколажа. Не знам , как точно се казва. Отиваш в магазина и питаш. Продавачите трябва да знаят , за какво става на въпрос.

# 382
# 383
Mary65 страхотно се е получило  Rolling Eyes

# 384
Mary65 страхотно се е получило  Rolling Eyes
И аз мисля така. Със здраве да си я ползвате!

Черна перла, и аз съм любопитна за твоята баня Crazy

# 385
Едно питане - за мебели за баня, PVC или MDF? Доколкото разбирам, а съдейки и от цената MDF е за предпочитане, но какво е мнението ви, дали PVC ще са издръжливи? Споделете мнение, а и  къде да търся хем хубави, хем не много скъпи модели:о)

Обратното: МДФ-мебелите са по-скъпи и по-качествени от PVC. 
Аз пак да ви върна на тази тема - някъде по-назад бях чела, че РVС е по-добро - все пак е някакъв вид пластмаса и даже и да се намокри няма опастност да се раздуе, дакота МДФ е спойка от дървесни частици, които уж издържат на влага, но имаше отрицателни отзиви. Освен това от шкафовете, които гледах в Практикер останах с впечатление, че МДФ са с по стотина лева по-евтини.

# 386
  • Пловдив
Момичета дайте ъкъл кой шкаф за баня да взема. Два шкафа от пвц - единия е с мивка от полимермрамор и е 90см на цена 560лв Другия е с порцеланова мивка широк 80см и е 550лв. Притеснява ме мивката от полимермрамор в офиса имаме кухненска такава и е надраскана , но пък не е същия вид полимермрамор , по-различно стои. Тъй като цената на такъв шкаф е колкото на един гардероб ми се ще да изкара минимум 5 години и мивката и шкафа.

# 387
И аз имах същият проблем и след обстойно разпитване си взех с порцеланова мивка   Laughing

# 388
Ето ви снимки от моята баня в България. Там апартаментът ми е в панелел блок от типа две спални, дневна(преходна към едната спалня), кухня, баня, мокро помещение, тоалетна и 3 вътрешни балкона. Тъй като повечето бани на този тип апартаменти са еднакви ето какво направихме ние след като разместихме мивката и тоалетната чиния и заградихме душа. Ремонта е правен през 2007 когато го купихме този апартамен. http://smg.photobucket.com/albums/v448/sandy_radcliffe/Bathroom%20in%20Sofia/

# 389
Ето ви снимки от моята баня в България. Там апартаментът ми е в панелел блок от типа две спални, дневна(преходна към едната спалня), кухня, баня, мокро помещение, тоалетна и 3 вътрешни балкона. Тъй като повечето бани на този тип апартаменти са еднакви ето какво направихме ние след като разместихме мивката и тоалетната чиния и заградихме душа. Ремонта е правен през 2007 когато го купихме този апартамен. http://smg.photobucket.com/albums/v448/sandy_radcliffe/Bathroom%20in%20Sofia/

Иска парола.

Общи условия

Активация на акаунт