Банята-14та тема!

• 129 776
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
ах,любимите ми, само цената и мъжо ме спряха да си ги взема  Embarassed ще чакам с нетърпение снимки  Simple Smile
Мойте такива са вече наредени, бях обещала снимки, ама не мога да стигна до апартамента тези дни, че съм сама Rolling Eyes Нашата баня е доста малка и ни трябваха 12-13 квадрата. Мъжът ми ходи да ги вземе от София, от Ас-ат - най-евтино ни ги предложиха, че и отстъпка ни направиха.
Като снимам обещавам веднага да кача снимките  Hug

# 76
ах,любимите ми, само цената и мъжо ме спряха да си ги взема  Embarassed ще чакам с нетърпение снимки  Simple Smile

Много ни харесаха, предишните н ибяха кафяви  иси мечтаехме за нещо по свежо  Heart Eyes
Цената и на мен не ми хареса, но ктоправим нещо трябва да е хубаво  WinkПроекта е страхотен , мисля че ще стане много хубаво, днес майсторът ще дореди пода исме готови н о псоле трябва шкафче и параван  ислед това ще я снимам  Hug

п.с. а цената на шкафа е колкото на плочките  #Crazy

# 77
ах,любимите ми, само цената и мъжо ме спряха да си ги взема  Embarassed ще чакам с нетърпение снимки  Simple Smile
Мойте такива са вече наредени, бях обещала снимки, ама не мога да стигна до апартамента тези дни, че съм сама Rolling Eyes

Искамд а ги видя, моля те  Hug   bouquet

# 78
  • София
Мойте такива са вече наредени, бях обещала снимки, ама не мога да стигна до апартамента тези дни, че съм сама Rolling Eyes

И аз искам да видя снимки, вчера мисля,че нещо подобни ми хвана окото в Аква. Каква име цената на плочките?

# 79
Да питам-не знаете ли кои испански плочки не остават на капки т.е. стоят като нови-искам такива Tired

Произходът на плочката не е толкова важен в случая, колкото самата плочка и наклонът, който майсторът трябва да даде Simple Smile

# 80

И аз искам да видя снимки, вчера мисля,че нещо подобни ми хвана окото в Аква. Каква име цената на плочките?

Ето от тук ги взехме. 15 квадрата Колорс 20/30 21.96лв/м2 с 30 фриза, 3 декорни плочки и една кофа фугираща смес ни излезе 580 лв с отстъпката.

# 81
Майстора е казал да вземем някакви лайсни за ръбовете.Вие слагахте ли такива?

# 82
Майстора е казал да вземем някакви лайсни за ръбовете.Вие слагахте ли такива?
Да - слагат се на външните ръбове на стените с цел да предпазят плочките там от счупване на ръбчетата им. Продават се във всеки магазин за баня  Peace

# 83
Може да се сложат и на вътрешните ръбове, има и такива лайсни. Въпроса е дали ще ти харесва с тях. На външните ръбове се слагат задължително.

# 84
Може да се сложат и на вътрешните ръбове, има и такива лайсни. Въпроса е дали ще ти харесва с тях. На външните ръбове се слагат задължително.

На вътрешните ъгли се слагат когато майсторът се опитва да прикрие грешките си Wink

# 85

Тия дни ще има иснимки, днес слагаме фугина и моно блока след работа отивам за шкафа другатас едмиц аи душкабината щ ее готова Wink
На нас за 15кв. стенни и 4 подови н и излезнаха 908лв от кои п о колко бяха съм забравил.

# 86
Мъжа ми обикаля по магазините и не може да намери 4ри еднакви лайсни за ъглите

# 87
Shocked

# 88
моите са испански, но са светло лилави, просто няма начин да остават следи, нито на пода, нито по стените. По принцип на тъмните плочки остават следи, на светлите или с пъстри ефекти - не. Ако питаш за оттичане и да не остават капки вода, това зависи от канала и наклона. Моите плочки са на Гарокерамик серия kenia tila за пода и groovie blanko и tila за стените. http://www.garoceramic.com/ing/catalogo2.asp?cod=20 -ето линк

Missmarina, и аз съм харесала едни плочки на Гаро, би ли ми казала къде в София си купи плочките?

# 89

Пробва ли при някой производител?
Напр. МИНЕРА : Имат 3 фирмени магазина, но централния им е на бул. "Овча Купел" 81. Там е и склада.
За връзка:
тел:   (02) 955 45 20
         (02) 818 40 10
факс: (02) 955 76 23

Те зареждат Практикер, Броколаж и т.н.. Има по-голям шанс да имат еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт