Банята-14та тема!

• 129 763
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Мъжа ми обикаля по магазините и не може да намери 4ри еднакви лайсни за ъглите
В Боро проверихте ли,на околовръстното при разклона за Драгалевци.Ние от там взехме и беше добре заредено.

# 91
Да се отчета с готовата ни баня. Остава да я излъскаме хубаво, че още има прах по плочките и евентуално да сложим завесата.

и прословутия простор, с кпитане за който влязох в темата  Laughing

# 92
Който се интересува - плочките са испанси, на Cifreceramica, 18,50 лв/кв.м. Душът е китайски, с пита и душ-слушалка, 350 лв. Моноблокът, батерията на мивката и ваната са на Видима. Мивката, шкафчето под нея и стенния шкаф, както и огледалото са на Коло и са мдф. Вентилаторът е CATA X-matic. Аксесоарите са испански.  

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 19:33 от Free Soul

# 93
  • София
моите са испански, но са светло лилави, просто няма начин да остават следи, нито на пода, нито по стените. По принцип на тъмните плочки остават следи, на светлите или с пъстри ефекти - не. Ако питаш за оттичане и да не остават капки вода, това зависи от канала и наклона. Моите плочки са на Гарокерамик серия kenia tila за пода и groovie blanko и tila за стените. http://www.garoceramic.com/ing/catalogo2.asp?cod=20 -ето линк

Missmarina, и аз съм харесала едни плочки на Гаро, би ли ми казала къде в София си купи плочките?
давам линк с адреса и телефоните на магазина. Там правят и проекти. Много са учтиви. Магазинът е малък, но предлагат много неща на добри цени. http://bgbania.com/
Free Soul чудесна баня!!! Свежа и елегантна! Имаме еднакъв вкус за шкаф-колоната и душа! Simple Smile И за лампите!
Лайсни за ъглите има в магазина на Уником на околовръстното и Симеоновско шосе

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 23:59 от missmarina

# 94
  • Варна
Да се отчета с готовата ни баня.

Чудничко! Премерено, изчистено... Със здраве да си я ползвате!

# 95
Мерси, момичета. Аз така си я представях - исках да е изчистена, не-претрупана, светла и да дава усещане за релакс. То и банята понеже ни е малка, не позволява много фантазия.  Simple Smile

# 96
И аз се записвам в темата,че ми предстои да правя баня.След едномесечно обикаляне,днес най сетне си харесах плочки,но сега видях тези на Гарокерамик и много ми харесаха.Моля някой да ми каже къде мога да ги намеря освен в Младост,че ми е ужасно далече.Благодаря ви предварително!

# 97
  • София
Повечето търговци ги предлагат. Но са само на рекламни табла, не направени бани. Виждала съм моите плочки на Гаро наредени в един магазин на В.Левски на Сточна Гара. Те са два магазина, първия е откъм Сточна Гара-Бял Даньо, а във втория има на Гаро. В Бял Даньо има испански и италиански, невероятни, но скъпи. На Гарокерамик са към 25-30лв., цената варира според модела.

# 98
  • София
Free Soul Много е хубава със здраве да си я ползвате.
Аз вчера също харесах два вида плочки в тази гама и май ще взимаме тях  Peace

# 99
Банята на Free Soul ми хареса много Peace.
Записвам се в темата с един въпрос - как е по-добре да се монтира параван - директно върху плочките или върху праг?

# 100
Мерси отново.  Blush

Аз също имам питане - чували ли сте за покритие за фуги, което ги защитава?

# 101
Мерси отново.  Blush

Аз също имам питане - чували ли сте за покритие за фуги, което ги защитава?

Може би това http://www.boro-bg.com/articledetails.php?ArticleID=39, но до колко е ефективно  Rolling Eyes

# 102
Благодаря!  Hug Утре ще рисувам с четка по фугите.  Laughing

# 103
  • София
Банята на Free Soul ми хареса много Peace.
Записвам се в темата с един въпрос - как е по-добре да се монтира параван - директно върху плочките или върху праг?

Нашият ще го монтираме върху праг, който ще направим от плочки. Не ми харесват готовите корита! Според мен колкото и да ти е голям сифона , пак около него ще се събира вода  и ако нямаш праг може да ти излиза водата извън паравана.... Поне така си мисля аз!

# 104
  • София/Осло
Free Soul   - e добре де, описала си всичко на предната баня , без прословутия простор..а мен пък точно това ме интересува  Laughing...моля хелп с инфо за него ..банята ти е супер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт