Банята-14та тема!

• 128 167
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета помагайте, от къде бойлер 3кВ?
Днес върнах един на Елдоминвест - изпратиха ми очукана мостра.
На Стибел 30 дни доставка. Сименс нямат никакви. Искам хубав бойлер, а се отчаях.
Имате ли впечатления от Аристон?

# 181
  • гр.Пловдив
Бих искала да ви попитам няколко неща. Първо колко горе долу ви излезе ремонта на банята. Второ къде мога да си намеря плочки, смесители и мебели на добри цени.
предварително благодаря за отогворите Simple Smile  bouquet

За такова нещо никой неможе да ти каже - на всеки е различно - зависи от майсторите (ние се мъчим за някъде сами, за някъде приятели помагат), от материалите... абе от всичко, че като тръгнеш по магазините свят ще ти се завие. За плочките нз какво търсиш, но ако искаш влез в сайта на КАИ груп, аз например от там сигурно ще се ориентирам, защото цената ме удовлетворява Simple Smile
Аз за смесителите за мивка варират от 50лв до 200лв сигурно.
Моноблок си взех от Алати на промоция за 103лв
Мивките - шкафчета са около 300лв, а само мивка има и на промоция и от 30лв.
Затова че обикаляне му е майката и здрави нерви

# 182
Здравейте. Предстои ми да купувам душ кабина и се чудя каква да бъде. Харесах една в магазин Керанова със стъклени стени, но се чудя дали да не взема с плексиглас на Видима. Само детето ме притеснява да него счупи стъклото, тъй като той много обича да се къпе и си играе по 1 час вътре. Но дори да оставим това на страна, моля ви ми кажете кое е по-добре с истинско стъкло или с плексиглас? Като цена и двете са около 300лв.

# 183
Здравейте , момичета! Харесала съм си този душ за баня http://cgi.ebay.co.uk/Thermostatic-Exposed-Rain-Hand-Shower-Mixe … 51007596539291630  на ebay.co.uk. По какъв начин мога да си го закупя- на каква цена, препоръчйте посредник. А ако някой  е ползвал точно този модел - моля ви за мнение.

# 184
  • Бургас
Dai4eto ние също много се чудехме като вас за душ кабина и решихме за стъкло.Тия които са от плексигласа и другите пласмасови стени направо се огъват при лек натиск и пропукват,според нас и консултантите в магазините стъклото е по-здраво и стилно.Да не говорим като влезеше милото вътре и те се тресяха.Нещо май не се обясних правилно,но като питате в магазините ще ви кажат,можете и да влезете в тях за малък тест със сила. Laughing

# 185
Здравейте , момичета! Харесала съм си този душ за баня http://cgi.ebay.co.uk/Thermostatic-Exposed-Rain-Hand-Shower-Mixe … 51007596539291630  на ebay.co.uk. По какъв начин мога да си го закупя- на каква цена, препоръчйте посредник. А ако някой  е ползвал точно този модел - моля ви за мнение.

Зависи от кой град си и коя ще ти е най-удобна-Емпреса,Габко ,Маринатранс,тези се сещам на първо четене! Peace Питай чичо Гугъл и ще видиш какви са им условията на всяка по отделно!
Виж тук: http://www.pazaruvane.com/posrednici-anglia.html

# 186
Вчера нищо не ми обясниха в този магазин на Керанова, дори я нямаха изложена. Само една ултра модерна с радио вътре имаше  Laughing Някой друг да изкаже мнение, защото довечера мисля да капарирам Mr. Green Иначе и на мен повече ми харесва стъклото, красиво е и се чисти лесно, перфектно е. Но ме е страх да не се окаже лесно чупливо newsm78

# 187
.....Но ме е страх да не се окаже лесно чупливо newsm78

Вече се предлагат много здрави стъкла-закалени и триплекс(като на колите).
Аз днес обикалях за параван за баня и попаднах на Градеви.Видяха ми се добри.
Но са по-скъпи от 300лв.
Ние имаме душкабина(модел-кристал) от Видима, но не съм доволна от поддушовото корито.Много е шумно, когато въху него пада вода.За всеки душ "уведомявам" съседите отдолу.  Laughing

# 188
По скромни проучвания стъклото е по-добре - по-здраво, по-хубаво и се чисти по-лесно. Аз лично съм чупила акрилна душ-кабина  Embarassed .До колкото разбрах стъклото си е специално, ако не се лъжа между 6-8 мм, закалено и т.н.. Само ме съмнява как ти излизат еднакви цените - обикновено стъклото е поне 2 пъти по-скъпо...

# 189
Ами и аз това се зачудих, но вчера гледах душ кабина на Керанова за 295лв 80 на 80 хром и на Видима пак тези размери с акрил - струваше 300лв. Единственото, което ме притеснява е детето нещо да не се нарани, пък и пералня ще има точно до душ кабината и от вибрациите нещо да не се повреди стъклото Laughing като бабите започнах, ама като не разбирам Laughing

# 190
  • Варна
Колко време след фугирането може да се почисти цялата баня с вода?

# 191
пък и пералня ще има точно до душ кабината и от вибрациите нещо да не се повреди стъклото
ако пералнята е от тези стандартните с отвор отпед, а не отгоре трябва да има разстояние отстрани, а не да е долепена до каквото и да било. поне на мен така ми обясниха и ми отказаха да я 'залепят' за шкафа.

# 192
Колко време след фугирането може да се почисти цялата баня с вода?
по съвет на майстора - той докато фугира си минаваше с голяма,мокра гъба за да пада грубото, след това на другия ден първо със суха кърпа да падне праха и след това почваш с мократа гъба да търкаш. на другата стая не го направихме така и я михме чак след няколко дни и падна много по-трудно  Simple Smile тъй че почакай един ден и го почвай  Wink

# 193
2.Какви фуги да сложим на тези плочки http://sima.bg/item/view/3192  бежовите в комбинация с не
Би ли ми казала, от Сима ли ти ги доставиха или ги има някъде другаде същите?

# 194
  • Варна
Здравейте , да ви попитам нещо. Таванът в банята е окачен , но над душ кабината /около 6-7 плоскости/ мухлясаха. Чудя се дали ще стане да ги сваля и напръскам с препарат или направо да поръчам нови.

Общи условия

Активация на акаунт